Reklama

Reklama

Houbičky

  • Irsko Shrooms
Trailer

Obsahy(1)

Partička amerických teenagerů, která si vyrazila do Irska, se jen chtěla pobavit uprostřed lesa s halucinogenními houbami. Ale nyní si chce někdo pohrát s nimi. A pak je zabít. Originální koprodukční horor, který vám opravdu nažene strach, natočil Paddy Breathnach.  Kdo si chce zahrávat s halucinogenními lysohlávkami, musí počítat s tím, že i o malé, nevinně vypadající kloboučky hub se dá dost šeredně spálit. Jenže vysvětlujte něco takového americké omladině. Proto se partička zámořských teenagerů vydává do Irska, aby si zde pod vedením zkušeného guru Jakea pořádně zařádili a zažili ten nejbestiálnější trip svého života. A jejich přání se jim také brzy vyplní. Společně s děsivými vizemi totiž v lese přichází i něco mnohem horšího. Něco, co lační po krvi a nebojí se vzít si ji i za cenu absolutního masakru. Ne každá cesta za zážitky vede do ráje a ne všude má cenu křičet o pomoc. Mykologové amatéři, třeste se, houbičky v originálním koprodukčním hororu režiséra Paddyho Breathnacha už si na vás chystají výtrusnice. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

J. K. Lister

J. K. Lister (hodnocení, recenze)

To je pravda. Nikdy si nezahrávej se schizofrenik(čkou)em. Kdo by to řekl, že ona je schizofrenička.

Milano182

Milano182 (hodnocení, recenze)

Myslím, že je to docela zajímavej film, originální námět a především má neočekávanej konec.

opox

opox (hodnocení, recenze)

Hmmm.... tak nevim... sice zaverecnou pointu jsem tusil jiz od prvniho umrti jednoho z "houbickaru", tady to navic bylo jeste o neco vice pruhledne nez u jinych filmu ..... jelikoz mam hororu nakoukanych uz dost, tak me toto prekvapit nemuze v zadnem pripade, v podstate je to porad stale to same dokola, stokrat videno .... ale kdyz to pominu, vyjde mi z toho celkem slusnej horor s vybornou atmosferou a nekolika dobrejma lekackama... davam 3*... libilo se mi to, bavilo me to, ale opravdu to neprineslo vubec nic noveho, prave naopak..... takze vic dat nemuzu.

Kocicka

Kocicka (hodnocení, recenze)

Tento film nám pouštěli ve škole jako ukázku nízkorozpočtového filmu natočeného několika studenty. Film možná nepřínáší nic nového, ale kamera je rozhodně perfektní a stejně tak prostřední. Jakožto student počítačové grafiky nejsem počítačovými efekty příliš okouzlena takže se mi tento film líbil víc než mnohé jiné horory.

Grow3r

Grow3r (hodnocení, recenze)

Film ve které ženská sní pouze jednu houbičku a začně "vidět budoucnost", témá houbičky zde nebylo ani zdaleka využito jak by se podle názvu čekalo. Pokud se opravdu nudíte směle do toho.

Daisy_03

Daisy_03 (hodnocení, recenze)

Neříkám, že je to převratný film. Ale zkuste si ho pustit o půlnoci v autě v odlehlém lese. Já jsem to zkusila. Hmmmmm

 (hodnocení, recenze)

Taky bych nebyl tak krutý k hodnocení, sice vrah byl už řečen na začátku filmu a vlastně nic převratného to nebylo, ale když jsem do toho zakutil, rozhodně mě to zaujalo víc, než klasická zápletka se zemřelým vrahem.

Reklama

Reklama