Reklama

Reklama

Surfaři

  • USA Shelter
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Romance o dospívání a hledání vlastního místa.
Zach je mladý a pohledný umělec. Musí ale zanechat školy, aby pomohl sestře s výchovou nemanželského dítěte. Volný čas pak tráví s přítelem Gabem malováním nebo na surfu. Přijíždí Gabův bratr Shaun, který Zacha velmi zaujme. Zach se musí vyrovnávat nejen se svými životními prioritami, ale také se svou sexuální orientací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Trevor Wright je pravděpodobně jediný, kdo v tom filmu hrál. Režijně mi to připadá dost katastrofální o kameře raději ani nemluvit. Zajímavé téma, špatně uchopené. Sice mi ta hodinka a půl utelka celkem rychle, ale požitek mi zcela zkazil český dabing, možná bez něho by to veznělo úplně jinak... Lehký nadprůměr... ()

carly 

všechny recenze uživatele

vizuálne prekrásny film. a hudbu má tiež úžasnú. príbeh je to trpkosladký, ale so šťastným koncom. veľmi uveriteľné herecké výkony a príjemné tempo filmu, ktorý plynie ako voda, pokojne a nenáhlivo k svojmu cieľu. postavy sú akýmisi smerovkami na ceste hlavného hrdinu k sebapoznaniu a akceptácii, čo filmu prospieva a o každej dôležitej osobe vieme tak akurát, aby nám bolo jasné, čo pre Zacha znamená. jeho zmätok je veľmi pochopiteľný a páčilo sa mi, že hlavným konfliktom nebola jeho sexualita, ale zodpovednosť k rodine. ()

Reklama

fredisek 

všechny recenze uživatele

Film se tváří jako kdovíjak hlubokomyslné sociální drama...a přitom je to taková limonáda. Černobílé, okatě prvoplánové a chvílemi kýčovité (kdyby Rosamunda Pilcherová tvořila příběhy o gayích, takhle nějak by popsala postelové scény ze Surfařů). Co oceňuji, jsou pěkné prosluněné záběry města, pláží a oceánu. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ta pohodovost, která si proplouvá skrze celý snímek, je nakažlivá. Rozhodně se nejedná o výjimečný snímek. Setkání po letech, pár piv, touha po lepším životě, vztahy, vztahy, vztahy, že by láska?...ale jděte. Nicméně jsem se v té chvíli prostě nechala unášet a i přes ne moc přesvědčivé herecké výkony to šlo. Chuť se na to podívat znovu nemám a nejspíš ani mít nebudu. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Bože, to je na kapesníček. Když se dva kluci dokážou seznámit i jinak, než (pod vlivem) v zahuleným gay baru, v setmělým parku, na veřejných záchodcích nebo prostřednictvím ubíjejícího internetu, tak si s chutí zavzpomínám na první lásku z knihovny a hodnocení nezaručuju objektivní :). Mínusem je - SPOILER - sladký happy-end a mírně neoriginální děj, najdou se i ryze špatná místa (prostě tam nesmějí děti, prostě proto, prostě protože jsem to řekla, prostě protože jsme to potřebovali do scénáře). Nicméně vše povznáší za každé situace totálně sexy Trevor Wright, který je skonzumovatelný i po nejedné nuzné noci strávené v autě. Aby toho patosu nebylo málo, tak hlavní hrdina má navíc výtvarné nadání (jak citlivé) a je tak oduševněle obětavý, že "pro rodinu" potlačuje i sebe sama (přijetí na VŠ). Nicméně já jsem byl v devatenácti naprosto stejný jako on (kde já bych dneska mohla být, kdybych si tenkrát vzala Pištu Hufnágla), tak tu pětku prostě vysolím. Mimochodem - díky za každý vkusný film o gayích, co maj koule. Super dabing (Jan Maxián). ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama