Reklama

Reklama

Buble e GO!! Timemachine wa drum šiki

  • Japonsko バブルへGO!! タイムマシンはドラム式 (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když geniální vědkyně Mariko Tanaka omylem promění obyčejnou pračku na stroj času, japonská vláda ji přesvědčí, aby cestovala do roku 1990 a zabránila oznámení nové legislativy, která spustila úpadek národního hospodářství. Ale objeví se problém, při kterém Mariko zmizí a vláda je proto nucena poslat její dceru Mayumi - barovou hostesku topící se v dluzích a zároveň jedinou osobu, která může použít stroj času - aby zjistila, co se stalo. Mayumi dorazí do časů, kdy japonská ekonomika je na vrcholu a společnost je posedlá materiálním bohatstvím a utrácením. Její varování, že se blíží kolaps ekonomiky, nikdo nebere vážně. Budoucnost Mayumi a celého Japonska začne záležet na její schopnosti přesvědčit jediného člověka: stejného finančníka, který ji poslal zpět v čase. Problém je v tom, že ten je o sedmnáct let mladší a naprosto nespolehlivý. (Raztubyl)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

ing.man 

všechny recenze uživatele

Opravdu skvělý film, který zabaví a pobaví. Velmi málo věcí, které se jinak často musí promíjet u JPN filmů. No a pokud si nebudete všímat product placementu.... (Ale vlastně ono to jde bez toho těžko dneska, že)? Škoda jen, že se jim nepodařilo zakoupit skladbu Something stupid, celkem dlouho ji tam napodobovali :) ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Roztomilý film. Sice jsem měl většinu filmu na tváři úsměv, ale nahlas jsem se nezasmál ani jednou. Ono tam ani moc vtipů není. Nejvíc se mi líbila dobová hudba, která tomu dodávala úžasné retro kouzlo. A rozestavěný Rainbow bridge taky nebyl špatný. Herci byli fajn, ale čekal asi trochu víc legrace. Navíc 116 minut je na takovýto film příliš. ()

Reklama

trinan_kop 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitný film, čo sa týka príbehu, obsadenia, spracovania. Vykreslenie 90tych rokov nemá chybu, a rôzne humorné aspekty sú spracované nenásilne, a pôsobia veľmi prirodzene (na rozdiel od viacerých "komédií" západnej produkcie). Ryoko Hirosue predvádza opäť perfektný výkon - dokazuje svoje kvality ako jedna z najlepších súčasných japonských herečiek. Škoda len že tento film pravdepodobne nikdy neuvidíme v niektorej z našich TV staníc. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Hmmm... ano. Začátek nedává moc tušit, oč vlastně půjde. Asi o komedii, ale vypadá nějak lacině... Pak přijde pecka, najednou jsme na praštěném začátku devadesátých let, což zvlášť v Japonsku bylo hodně ostré (zde je krátká etapa přehrávání, ale dá se přežít). Lacinost rekvizit je pryč, na řadě je slušná práce kostymérů a přijatelné počítačové triky. Místy dobrá situační komika, pěkná camea slavných lidí, na které se aplikují postupy z Back to Future apod. ("nejste vy ten a ten? v budoucnu dokážete to a to..."), kteréžto je ostatně výslovně citováno. Lidi vesele potkávají svá minulá já, nikdo si moc neláme hlavu s časovým paradoxem... a tohle upřednostnění komedie nad logikou zde kvituji, já starý rejpal, kupodivu pozitivně. Možná se najde chytrák, co řekne, že tuhle zápletku čekal -- já zdaleka ne. Potěšilo mě, jak spousta věcí do sebe čím dál víc zapadala. Inu zkrátka, jeden z nejmilejších filmů, co jsem za dlouhou dobu viděl. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Divím se, že Sysel je tolik nadšen z filmu, ve kterém se hlavní hrdinka s chutí zakusuje do hamburgeru z Mekáče ;-) Jak zamezit hospodářské krizi? On už se jeden originální postup najde... Typicky decentní japonská taškařice, jejíž předností je vcelku věrné vykreslení atmosféry počátku 90. let minulého století, doby japonského ekonomického boomu, kdy se zvesela utrácelo, nosily se ofiny, minisukně, kostýmy a na diskotékách vyřvával "Cherish" a další tehdejší hity. A samozřejmě snímek táhne ústřední herecká dvojka Ryoko Hirosue a Hiroshi Abe. Ryoko je téměř zase ten etérický a milý čertík, který mě nadchl v Himitsu. Radost se na ni dívat. Převážně kvůli ní jsem chvilku koketoval s pátou hvězdičkou. Ale silné čtyři hvězdy budou tomuto fajn dílku jistě slušet. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama