Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál Drive z produkce televize Fox (Dr. House, Prison Break) sleduje osudy několika Američanů, kteří jsou jednoho dne vrženi přímo do ilegálního závodu napříč Amerikou. Ti buď z vlastní iniciativy závod vyhledali, zlákáni lukrativní cenou pro vítěze - který dostane celých 32 milionů dolarů - nebo přímo donuceni tak bojovat o svůj život, nebo život někoho koho milují. To je případ hlavního hrdiny.

Alex Tully, mimochodem bývalý automobilový závodník, přichází o svoji ženu a dozvídá se, že jedině prvenstvím v tomto závodě ji může dostat zpět. Hned na začátku se k Alexovi připojí dívka Corrina, která má k závodění podobný důvod jako Alex. Pokud náhodou po cestě do práce potkáte nějaké poblázněné řidiče, buďte pro jednou méně kritičtí. Můžou závodit o své životy... (t0ny)

(více)

Recenze (21)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Výrazne televízne spracovanie no na strane druhej jeden z výborných projektov, ktorému vládne charizmatický Fillion. Skvelý dej, všetko sype ako má a baví to. Je neuveriteľná škoda, že seriál sa nedožil svojho konca a aj toho, že vyzeral miestami neskutočne lacne, až z toho takmer boleli oči. Vôbec by som sa však nebránil myšlienke nejakého uzatváracieho televízneho filmu. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Jak mě auta a závody neberou, tak tohle jsem si užíval. Parádní obsazení, strhující zápletka a především geniální kamera, přelétávající v jednom záběru z vozu do vozu, jako by se neskutečnou rychlostí neřítily po dálnici a neměly čelní skla. Akce na silnici dodnes nemá obdoby ani ve filmu, a teď si přidejte plejádu sympatických antihrdinů, jimž jasně vévodí Nathan Fillion a jejichž motivace a nejasná minulost a snaha odkrýt pozadí závodu mohla seriál táhnout hodně dlouhou dobu. Všechno fungovalo a přesto se něco posralo. Ztracený klenot, který si zasloužil aspoň jednu celou sezónu. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je vážnější a dramatičtější verzí Milionového závodu. Skvěle propracované charaktery, dobré dvojice/trojice či jednotlivci, kteří se v autech honí skrz Ameriku za pohádkovou výhrou, prožívají svoje vlastní příběhy, které nenudí a jsou chytlavé, snad až na jeden (žena s dítětem). Nathan Fillion v netradiční nehláškující roli bez šmrncu (jako například v seriálu Castle kde celý seriál stojí na něm) je dobrý i když zrovna nehraje šviháka a s vtipnou hláškou nejde daleko. Kristin Lehman nesympatická, snad jako jediná postava se mi nelíbila. Zbytek herců - bez jediné výtky. Škoda, že bylo natočeno jen 6 epizod, mělo to rozhodně na víc. Vtipné je, že sedmá epizoda, která to všechno měla uzavřít (měl to být mnohem delší seriál) nebyla ani natočena. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál neměl být zrušen. Opíral se o nejlepšího klaďase Nathana Filliona a suprovýho drsňáka Kevina Alejandra. Těžil z automobilových honiček, tajemna ohledně nelegálních závodů, pomalu vytahovaných kostlivců ze skříně jednotlivých závodníků, uchvatnou kameru, která přelétávala z jednoho vozu do druhého, kde jakoby neexistovala skla, a v neposlední řadě o skutečnost, že valná část účastníků závodu je v tom zainteresována nedobrovolně a nikdo netuší, kde bude další checkpoint. Ukažte mi lepší materiál na skvělý akční seriál. Přesto se našel nějakej dobrák, kterej ten seriál prostě zrušil. Nejhorší je, že Drive nedali prostor aspoň dodělat sezónu a něco prostě vysvětlit, ukázat, dovyprávět. Místo toho radši šroubovali Prison Break do nesmyslných variant, až z toho vznikla příšerná ucancaná sračka. Jsou halt věci, který se nedají pochopit. Tohoto seriálu je ale opravdu škoda. ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě, když už nic, tak aspoň nějaký závěrečný díl se dodělat mohl... I tak je to celkem zábavná podívaná s poměrně neotřelým námětem, který je ovšem na nějaký vícesériový seriál málo. To především kvůli těžce děravému a nelogickému scénáři a také špatným postavám, v čele s hlavním tupanem. Ani jedna mě vyloženě nezaujala. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama