Žáby

Animovaný

Česko, 2002, 4 min

Jan Tománek

• Renton

Koncept a realizace: Jan Tománek .. Stejně 3D řídké lejno jako Svět, ale světe div se, od absolutního dna může ledasco zachránit i hudba - byť není vlastní.(6.11.2008)

:::::::::::::::::::: Tománek je zvláštní a to se taky projevuje u jeho filmů ......... ::::::::::::::::::::(2.4.2009)

• Subjektiv

Musím říct, že Tománkův pokus spojit dokument z oblasti etologie s podobenstvím o lidské povaze je ambiciózní a převelice sympatický. Nabízet však v dobách, kdy v sobě potřebujeme pěstovat toleranci a budovat společnost nenásilí, jako řešení dát druhému "přes držku", je hanebné.(11.12.2008)

• Flipper

Niečo ako nepodarená reklama na McDonald´s http://www.youtube.com/watch?v=dIltLIcLrjk(9.10.2008)

• Hakha

Animace odporná a celkově je to velké nic, škoda mluvit....(6.12.2008)

• lesumir

What the fuck is this? ... Tady se někdo asi dost nudil, příběh o ničem a o nikom, hvězdička za závěrečnou scénu s dokonalou muzikou od Morriconeho!(3.4.2008)

• Kordus

Janu Tománkovi se podařilo udělat na PC něco jako žábu, dokázal to rozpohybovat a přidat k tomu zvuky. Úžasné. Skvělé. Bravo, bravo, bravisimo! Jen pořádně nechápu, proč pak tuhle ukázku práce s 3DStudiem někdo začal vydávat za film...(10.10.2008)

• MM_Ramone

Od vyradenia do odpadu to zachránil až ten úplny koniec. Ale nebudem tu uvádzať spoiler. Aj keď slovo spoiler v súvislosti s týmto dielom, znie len o niečo menej smiešnejšie ako keď tieto "Žaby" niekto nazve filmom. Je to krátka, neoriginálna, nepodarená somarina v mizernej 3D animácii. *(20.12.2008)

• Smok

Ja som chlapec z mesta a živú žabu som ešte nevidel, ale ak vyzerajú všetky žaby takto (ako kríženec kačky a bernardína), tak do prírody ma nedostane nikto :)(11.10.2008)

• Stegr

20% - Animák o ničem, žáby jsou kompletně retardované a nebýt závěru, odpad by volal...(14.7.2008)

• Fingon

Druhá hvězdička za zajímavou kameru... připadá mi, že tenhle film má úplně stejné chyby jako Kozí příběh, jen se zde nedočkáte jevu "kozy jako vozy."(28.10.2008)

• Chlupis

Tománek by se měl té animace vážně vyvarovat. Recenze na počítačové hry pro něj byly rozhodně lepším (a úspěšnějším) povoláním.(2.11.2008)

• Deimos

YouTube/// Obsazení 2/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Animace 1/10/// +ta závěrečná pointa, dějově je to lepší než předešlí snímek Svět, hudba není úplně marná -pořád strašně hnusná animace/// Čekal jsem fakt něco špatného a i proto jsem překvapen, že tomu mohu nakonec dát lepší 1*, kdyby byla ještě lepší animace mohlo to mít klidně hvězdičky dvě. Takhle ale pořád zůstává u marného pokusu o animovaný film, který raději neměl vůbec vzniknout. Když něco neumím, tak to nedělám./// Celkem 28%///(2.1.2011)

• Payushka

Na celyho capa si netrouf. Na vlastní hudbu taky ne. Proste sracka.(27.10.2008)

• DJ Obelix

Nebýt konce, tak je to jasný odpad...(4.4.2010)

• iamek

Naprostá směšná animace. Jan Tománek má odvahu, když si troufne natočit celovečerák, ale budu mu držet palce.(11.11.2008)

• murakamigirl

Za guráž podpísať sa pod tak otrasné, asi moc špatne surreálne stvárnenie žiab (!) by si to zasluhovalo *, ale to by bolo bohapustou urážkou všetkého, čomu kedy tú * pridelím . Čím netvrdím, že hodnotenie odpad! ostatné "odpady!" neuráža. Toto by sa vôbec nemalo hodnotiť. Načo to hodnotím?????(15.12.2008)

• Kryton

No to je humus. Ten člověk dokazuje, že nemá ani talent ani schopnost vytvořit kraťas, který je nudný už po prvních deseti sekundách.(30.3.2009)

• Skrk

Tománek vážně neumí...(4.4.2010)

• Naslund

Na české poměry pěkná animace, ale zcela bez obsahu. Od krátkometrážních filmů očekávám v lepším případě spoustu humoru, dobrou pointu, nebo v tom horším alespoň něco k zamyšlení. Tady chtěl někdo asi ukázat kontrasty mezi druhy mocí, ale těch si všimne asi jen ten, kdo vyhledává smysl filmu, takže pro většinu lidí kromě usměvného závěru bohužel nemá nic k nabídnutí.(24.7.2008)

<< předchozí 1 2 3