Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři lupiči, dva zabijáci, jeden mobil a příliš mnoho zbraní v rukou policie i falešných agentů. Sam si spolu s komplici naplánuje přepadení banky Duca Enterprises Payroll. Každý dokonalý plán má ale trhliny a během jediné chvíle se může všechno zvrtnout. O tom se lupiči přesvědčí, když se dostanou do nečekané přestřelky s policií, při které jeden z nich přijde o život. Zbytek se ukryje v baru, kde posedává dvojice psychopatických maniaků. Situace se rychle změní, když Karl Schroder a Max Reichmann, nazývaní také Krvaví bratři, zastřelí dalšího lupiče a donutí zbývající dva, Sama a Nadiu, předstírat policii, že mají všecko pod kontrolou. Psychopati nakonec zastřelí ostatní rukojmí, zatímco venku se situaci snaží vyřešit detektiv Rick Devlin. V roli vyjednavače do hry vstupuje agent Lind, se kterým se Devlin nemá rád. Vzájemná nevraživost začne vše nepředvídatelně komplikovat. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda to mám hodnotit z pohledu policie, nebo lupičů, protože výkon, jaký předvedli lupiči byl totální odpad. Ale výkonb lupičů byl naprosto fantastický s velmi jednoznačným umyslet, a to postřílet všechny, co se jhim docela dobře vedlo. zápletka je sice ohraná víc jak milionkrát, ale i tak dokáže průměrně pobavit a dokonce stojí i za více shlédnutí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení.Film byl celkem napínavej,s několika zajímavejma zvratama a nakonec dopadl poměrně nečekaně.Jenom ta závěrečná přestřelka byla nepovedená.Pochopim,když v pohybu někdo někoho nemůže trefit,ale v klidu,a takhle rozstřílet zdi okolo.To i slepec by to zvládnul líp.Ale nakonec solidních 50%. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Amatérští neřádi, pan Světlý tu neřádí." Není nic lehčího než bankovní loupež. Vletět dovnitř, hysterčit a mávat kvéry, svazky bankovek narvat do tašek a hotovo dvacet. Řekli si čtyři amatéři a šeredně se spletli. Není nic lehčího, než na toto neotřelé téma napsat smysluplný scénář a natočit dobrý film, řekl si černočíselný manták Jon Keeyes a spletl se ještě hůř. Není třeba chodit včas na natáčení, řekl si řemeslný sekač béček Michael Madsen, zálibně se nakrucující před zrcadlem v obchodě s bílými stetsony a dal si nohy na stůl, aby vystavil na odiv své ošoupané kovbojské boty... Takže se opozdil, obě role Krvavých bratrů už byly obsazené a on musel vzít štěk (navíc bez kousání), co zbyl. Škoda, nevypočitatelní psychopatičtí zabijáci jsou jeho parketa. Tedy, ne že by tím mohl špatný film zachránit. Nakonec Keeyes vylezl z filmového kanálu s takovou WTF pointou, že mi klesla čelist o půl lokte, jako blahé paměti Arnoldu Vooslo v Hamunaptře a stejně jako on jsem jen znechuceně překousnul a zchroustal scarabea. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem podprůměrnou podívanou, ale nic takového se nekonalo. Naopak. Living a Dying má strhující tempo a dobré obsazení, které nenudí ani na chvilku. Madsen je opět kvalitní:-) a strhuje na sebe všechnu pozornost i přes poměrně krátkou dobu účinkování. Já jsem více než spokojený a po zkouknutí vůbec nelituju stráveného času na tímto docela povedeném krimi/thrilleru. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem se ptal důrazně ale slušně, když to nepomohlo, podrobil jsem sám sebe právu útrpnému, ale ani tak jsem nedokázal zjistit, proč jsem téhle hromadě kouřících exkrementů udělil před lety hvězdičku. Ten film vybavil scénářem a natočil totální hňup, k hereckým výkonům se ani nebudu vyjadřovat, takže jako jediný, jehož motivaci dokážu pochopit, z toho vychází Michael Madsen. Ten to spoluprodukoval jen proto, že si chtěl zase jednou střihnout pana Světlého. Jenže bez Tarantina už to jaksi nefungovalo. On to snad ani nebyl film; herci se tu věnovali spíš pózování a zaznívaly zde monology a dialogy, které by se daly z fleku využít v nějaké středo či jihoamerické telenovele. Odporný zážitek a rychlá cesta do odpadu. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama