Reklama

Reklama

Reportérka Sadie Blakeová (Lucy Liu) se probouzí v márnici, aby zjistila, že se stala upírkou. Samozřejmě poněkud nedobrovolně, což ji pořádně naštve a rozhodne se, že nemrtvým, kteří za to mohou, pomůže k tomu, aby byli konečně dokonale mrtví. Můžete se tedy těšit na temný příběh upíří války se vším všudy. Zajímavostí je, že film byl natočen během pouhých 30 dní. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Lucy Liu to seklo, ale herecky neměla šanci tuto nedotaženou upířinu utáhnout. Videoklipová stylizace totiž silně narazila na nepatřičně seriózní, hloubavě dramatické pokusy o náhled do traumatizované duše po přeměně, špatně zrežírované (zejména v akci, které bylo naštěstí pomálu) a tupě, zkratkovitě napsané (aneb z bázlivé novinářky na drsně hláškující likvidátorku změnou šatníku). [Prvně ale za 3*] ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že to bude sice stupidní, ale zábavný béčko, jenže to ani omylem, tohle je bohužel prostě sračka se všim všudy bez pořádný akce, se stupidním scénářem a v unrated verzi s přemrštěnou délkou, která je o těch 30 minut prodloužená z mě neznámýho důvodu, jelikož akce tam stejně skoro žádná neni, takže tam asi přibylo jen 30 minut keců navíc. Jedině co se jakž takž ještě dá je, když Lucy Liu hraje drsňačku a tu a tam se tam producíruje různě vysvlečená a někdy polonahá, ale pokud má hrát něco jinýho, tak je dost nepřesvědčivá. Nuda ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo být jako co? Jakási slabá kopie Blada kde je hlavní hrdinka ženská. Sadie kousne upír a ona se chce mstít. Pomůže jí k tomu jakýsi chlápek ,který jí řekne co a jak. A tak následuje hledání toho co jí kousnul ,aby se pomstila. Do toho je tu policajt ,který hledá vraha své dcery a má to na Sadie ,nakonec se spojí. Totální nuda ,která už tu byla. Ještě je se to vše odehrává ve tmě. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Svlékni se, chci tě vidět. Všechno.......... Upíři se v tomto filmu chovají úplně divně. Jak mohli přežít s takovým chováním až do dnešní doby ? Snímek je zbytečně krvavý a lehce předvídatelný. CITÁT - Bůh je pryč a jen Bůh ví, kde jsi ty.......... Mám rád kultivované upíry, víte ty, kteří zabijí pro krev, ale vypijou jí všechnu a necintají polovinu drahé tekutiny na zem. Tady "cintají" až moc. Krátké střihané návraty do minulosti jsou hnusné a doprovází je nepříjemný zvuk. Celkově mám z filmu špatný pocit a skoro vůbec se mi nelíbil. CITÁT - Je mrtvá ?........ ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

To se takhle Lucy Liu jednoho dne probudí nahá v márnici a vzpomene si, že ji předchozí večer znásilnily, zabily a ještě z ní udělali upíra (uf, to musela bejt párty)... no a od tý doby se v celým filmu poflakuje buď nahá, polonahá anebo alespoň spoutaná... Suma sumárum blbé, ale celkem zábavné a díky Lucy i koukatelné béčko. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Mako si zde zahrál svou poslední roli. (Pumiiix)
  • Celý film se odehrává v noci. (cariada)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. dubna 2007 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (Piercee)

Reklama

Reklama