Reklama

Reklama

Best F(R)iends

Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Solidní hudba, a to je tak vše. Tenhle film potvrdil jen dvě věci - Greg Sestero je strašnej herec a nezáleží na tom, jestli ho režíruje Tommy Wiseau nebo ne. Druhou věcí je to, že Tommy Wiseau je vyčpělej 15 let běžící vtip kterej už neni srandovní ani za mák a funguje jen ve spojení s ještě šílenější věcí (The Armed a jejich Role Models video). Bylo to utrpení, jako sledovat ožralýho člověka co se právě posral zatimco spí v kaluži vlastních zvratek na chodníku. Tommy Wiseau zde má samozřejmě krajně výstřední postavu a neni z toho cítit ani snaha dát mu trochu jinou polohu než měl v The Room. Prostě mu řekli BĚŽ NA PLAC MLUV JAK MAGOR SMĚJ SE JAK MAGOR BUD MAGOR. Greg Sestero hraje hrozně jak už jsem řekl a je to šílená amatéřina už od chvíle kdy poprvý promluví. Děj je absurdní píčovina a to jak vše nakonec vyvrcholí spolu s hrozně nasnímanou scénou na útesu vám dokonale zkazí náladu nebot jste právě promarnili hodinu a půl svýho času. Prachsprostej pokus se protlačit do Hollywoodu a svézt se na vlně úspěchu The Disaster Artist (v jedný scéně je fotka Jamese Franca což bylo hahá jak svině). Jelikož jsem viděl Volume 1 tak jsem šel na wiki a přečetl si co se stane ve Volume 2 a musim říct že tak dementně napsanej příběh jsem už dlouho neviděl. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

No já nevím. Film je to moc moc špatný. Bohužel ale asi jen to. The Room je tak nějak geniálně špatný, tohle se prostě jen nepovedlo. Ale možná to chce čas. The Room se mi poprvé taky hrozně moc nelíbil. Každopádně s The Room to nemá, krom herců, společného nic. Teda, párkrát tam divákovi zamávají nějako hláškou, nebo narážkou, ale jinak ne-e. Příběh by ani nebyl tak hrozný. Je to docela zajímavé, kdyby to bylo nějak kvalitně zpracované. Herecký to taky vlastně vůbec není špatný, až samozřejmě na Tommyho. Hudba šílená, kamera směšná, script amatérský a režie taky tak. Byla jsem v kině kam přišla celá fimová crew. Takže jsem si rozhodně víc odnesla z Q&A s režiséry a herci a z podpisů a fotek, než z celého filmu. Největší překvapením je, že se na konci objeví "Best F(R)iends - volume 1"... takže se v roce 2018 můžeme "těšit" na volume 2. Tak 2* a až si to někdy pustím znovu, uvidím zda se do toho zamiluji na druhý pohled.... ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Kouzlo bylo vytlaceno solidni rezii. Film neni nechtene zabavnej, je jen nudnej, nesmyslne napsanej a nezabavnej. Jako trosku jsem se pousmal nad odkazama na The Room a Disaster Artist (basket, mluveni o sexu, zminovani hercu), muzu jeste zminit celkem originalni zapletku, ale jinak me na filmu nezaujalo pranic. Dvojku si asi pustim, jen abych videl, jestli Tommy je upir nebo ne, kult z toho ale rozhodne nebude. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tá nerozhodnosť predsa len pretrvávala.Nevedel som, či mám filmu ten jeden bod pridať alebo nie. No nakoniec som sa rozhodol, že mu ho predsa len vezmem, lebo skutočnosť, že ja som si celkom sledovanie užil a malo to momentky, ktoré ma brali, tak nemôžem sa ubrániť pocitom, že v jadre to nie je skutočne dobrý film. A ten jeden bod navyše by ho tam mohol jemne preklopiť. Takže nie. "Best F(R)iends" má svoje dobré momentky a myslím si, že je super zase vidieť Sestera a Wiseaua pokope. Sú skvelá dvojka a aj keď nie sú veľmi talentovaní herci, tak minimálne mám pocit, že pôsobia ako skutoční kamaráti a spolu dokážu fungovať. Neviem ako je to možné, ale myslím si, že spolu akosi fungujú. Tommy Wiseau je exot ako vždy. Nie je to dobrý herec, no má v sebe niečo tak jedinečné, že nemôžem sa ubrániť, ale dobre sa mi na neho pozerá. Príbeh najhorší nie je. Dokonca si myslím, že keď si to dáme celé dokopy, tak to má svoje skvelé momentky a dokážem to prijať. Aj so záverečným vyvrcholením. Dokonca si myslím, že keď príde pokračovanie, tak sa naň pokojne pozriem a som zvedavý kam sa to posunie. Film je v skutočnosti o tom, že priateľstvo by malo byť viac ako peniaze. Ale peniaze vedia veľmi priateľstvá a vzťahy zmeniť a rozbiť. A to je asi pravda. Lenže film to nepodáva najlpšími spôsobmi. Napríklad prečo Harvey nevysvetlí Jonovi čo sa deje? Prečo má potrebu mu klamať. Alebo sebe kupovať drahé auto a jemu nedovolí na jeho podiel peňazí siahnuť? To sú otázky, ktoré si človek pri sledovaní určite položí. Lebo reálne to nedáva zmysel. Minimálne ale dúfam, že film trošku viac odhalí z iných postáv. A možno aj z Jonovej histórie. Lebo je tam kopec scénok z jeho minulosti vo flashbackoch, ktoré dokopy nikam nešli. A možno by bolo fajn vedieť viac. Potenciál tam je. Nemyslím si, že je to pre každého, ale pre môj subjektívny pohľad to nakoniec nie je najhoršie. Hodnotenie: C+ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to dost špatný film, jenže na rozdíl od absurdního The Room, je tohle jenom špatný film, co je hlavně nudný. Tak jo, zase abych tomu jen nekřivdil - výběr hudby je dobrý a některé scény jsou povedené (hlavně finále, kde Wiseau předvede to nejlepší (chápej nejhorší) co v jeho neherectví je. Sestero je taky ne moc dobrej, ale snaží se. Ale teda Wiseau strašně zestárl, v každé scéně vypadá, jako by byl permanentně zdrogovaný, v The Room i občas vypadal jako člověk. ale tady fakt ne. Úplně nevím, jestli půjdu pak na druhý díl, přece jenom, tohle mě dost nudilo. Sice to je Wiseau, ale ten mě nikdy tak nechytl, jako Neil Breen. 1* ()

Reklama

Reklama