Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 579)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Zatraceně povedená arkádovka, která si zasloužila mnohem lepší dějovou kostru. Příběh samotný je jednoduchý, ba až banální, ale Wrightova režie spolu s neodolatelným a neskutečně zábavným videoherním kabátkem jej vytahují nad průměr. Průser nastává ve chvíli, kdy se styl okouká. Snímek plný hříček a neskutečných nápadů však stojí za zhlédnutí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co se týká filmů pro teenagery, série Twilight je Jin a Scott Poutník za láskou Jang - správná cesta vede někde uprostřed.. Sic E.Wright ve svém „Musical Combat“ hýří nápaditou stylizací, pod tou vábivě popkulturní slupkou je emočně nahnilé ovoce bez vůně i chuti. Čtyři fighty stačí, teploušku! Game Over… ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nehorázně přepálená komiksovo-videoherní jízda plná skvělých a barevných nápadů....naštěstí! Těžko uvěřit, že tenhle film dokázal někdo dát dohromady a Edgara Wrighta prostě umí. I když tentokrát měl asi nejtěžší látku na zfilmování, zvládl to bez větších problémů a pár slabších chvil (jako souboj s dvojčaty) dokážu v klidu přetrpět kvůli hromadě vizuálních i slovních vtípků. Možná je jen škoda, že Michael Cera je takové prkno, které dokáže hrát jen samo sebe (takže vlastně nehraje:)) a Mary Elizabeth Winstead by byla sexy i bez vlasů. Přesto mám trochu pocit, že tohle je cílená snaha být cool a oslovit jednu skupinu, pro kterou se stane kultem... je na tom něco špatného? Asi ne, jen ty přepálené okamžiky mi dávají pocit, že se tenhle film bude těžko doporučovat nehráči Street Fighteru/Kontry/stovky jiných a barevného vodopádu stylizace. Ve srovnání se Speed Racerem jsem nebyl uchvácen ani pohlcen, jen jsem se příjemně pobavil. A ten konec je prostě slaboučky... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

GOOD...GOOD...COMBO...PERFECT... Kdo si myslíš, že jsi Pilgrime?..... Takže... o co tam šlo? ,,Nejspíš budeš muset porazit mých 7 ďábelských expřítelů“. Ďábelskej muzikál s prvky karate???!!! Bláznivá magořina, která je tak trhlá, až je zajímavá!(?) Vzduchem lítají písmena, M.Cera, - vlastně lítá kde kdo. Mortal combat s příběhem, u kterýho zůstává rozum stát. Oceňuji zvláštní smysl pro humor, trochu muziky a magorskej příběh, kterej je tak zvláštní, až je vlastně... já nevím.....ALE TŘEBA JEN CHCETE ZAČÍT OD ZNOVA. Prostě šílenost, pro kterou jsou 4* důkazem šílenství., zvlášť když uvážím, že to není určený pro mě. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Můj brácha (nemá prima bráchu, ale..) teplýho kámoše. 2.) Jsem úplně mimo z ,,ujetejch“ filmů. 3.) Miluji M. Ceru! 4.) Jsem členem ligy Ďábelskejch bejvalejch! 5.) Nevím jak naložit se druhým životem. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * Víte, že? Ve filmu zazní několik známých songů – třeba od Holy Fuck nebo Rolling Stones? A jestli Vás nebaví film, můžete si koupit knihu? ()

Botič 

všechny recenze uživatele

SPLASH Tenhle film Vám vypálí osmibitovou díru do hlavy a některým šťastlivcům i do krajiny srdeční. Hravě elektrizující a vibrující vizuální heimlich ve strhujícím komiksovo-videoherním hávu odehrávající se na několika koncertních zápasištích, protože za lásku se musí bojovat, tak proč ne rovnou hudbou. Wrightovo neotřelé salto mortale s úvodem trumfujícím Noého entrée k Enter the Void ( kdo by to byl od Scotta Pilgrima čekal ). There's nothing left to hide. You can see it in my eyes. Oh I've tried to be who I thought you wanted. BOOOM Aneb když se střetnou křehké tóny Věčného svitu neposkvrněné mysli se smrští zvanou Speed Racer. KABOoOM Následuje totální demolice duhy a z plátna prší pestrobarevné lentilky. KNOCK Rozvernost střídaná hravostí, vtipností, malostí a totální bezprostředností v neskutečné dvouhodinové jízdě, která možná místy drhne, ale momentálně si vyloženě záporné místo z prstu nevycucám - ani nechci! Horská dráha, která mně snad nikdy neomrzí. POK POK Jen toho vlezlého pocitu, že Kieran Culkin strčil Ceru do kapsy se nejspíš nezbavím. Counter spokojenosti: An Epic of Epic Epicness a totální desítka! And if it's all a lie. The truth's not far behind. We could try to live right for the moment. RAMONA Fresh Film Fest 2010 PS: dvouměsíční čekání na znovushledání se Scottem Pilgrimem bude setsakramentsky dlouhé :) LOOOoooOOOVE!!!! ()

Galerie (141)

Zajímavosti (66)

  • Všichni bubeníci ve filmu jsou dívky. (Foox)
  • Ve filmu je možné zahlédnout, jak jedna z postav nosí tričko s logem komiksu "Punisher". Představitel Punishera Thomas Jane z filmové adaptace Kat (2004) se zde objeví coby člen veganské policie. (dickens)

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama