Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sage je drsná holka ulice, která nemá problém vyřídit kohokoliv nebo rozjet výnosné loupeže. Tentokrát jí ale začne opravdu téct do bot. Ukradla totiž vzácné auto-veterána špatnému chlápkovi. Opravdu špatnému chlápkovi… DJ Larch je totiž mimo jiné i sériový vrah, který si rád zaznamenává výkřiky svých obětí a pak je přimíchává do své hudby. Dostane každou holku – a Sage je další na jeho seznamu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Zástupce B -čkových Akčních-Krimi v hlavní roli s Taryn Manning, hrající drsnou zlodějku aut Sage, která ukradne auto DJ´ -jovi zabijákovi a nemá to lehké ani s policií, která ji obviní ze zabití jejího přítele. Na Béčko dobrý, jen sem čekal víc honiček a krádeží aut. 40 % ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Taryn má co dělat, aby si ještě užila života, než si ji najde známý zabiják a pompézní psychopat s děsuplnými hudebními kreacemi, do níchž by rád zakomponoval i ve městě známou zlodějku. Jelikož se to Tyryn dozví, tak žije tak rychle, jak to dokáže a divák aby se na to díval. DJ ale není žádný začátečník a už jich tam na onen svět poslal pěkný seznam, avšak známá zlodějka Taryn má tolik štěstí, že se tomu ani nechce věřit. Ale štěstí nechodí jen okolo a nesedá si jen tak na leckoho. Štěstího je málo, a proto sedá jen tam, kde neštěstí pochodilo... ()

Reklama

Arkos 

všechny recenze uživatele

Film na začátku vypadá na akční béčko a postupně přechází v béčkovou krimi. Námět až tak špatný není, ale jeho zpracování je už o dost horší. Na filmu se podepsal asi dost malý rozpočet, který měl nejspíš na svědomí i dost nezajímavé herecké obsazení. Prostě na jedno zkouknutí se to dá vydržet, ale zázrak nečekejte. ()

Babulik 

všechny recenze uživatele

Banshee má nábeh na slušný výsledok, ale na kolená ho zráža priblbý nápad s vraždiacim DJ-om a slabé herecké výkony, na čele s Taryn Manning, ktorej úloha osudom zbitej drsňáčky sadne ako riť na šerbel, ale obrátený hore nohami...Autori sa asi mali predsa len držať prostredia zlodejov áut, mohli z toho vytĺcť oveľa viac. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ale jo, kradení aut může dobře vynášet, ale jen do té doby, dokud, byť náhodně, nedojde ke krádeži auta sériovému vrahovi. Ze snímku by se dalo očekávat podobné akční dobrodružství, jaké bylo u filmu ´60 sekund´ (1974, 2000), ale bohužel, opak je pravdou. Jen omšelá ponurost televizního kabátu. Po dějové stránce se stane co se stane a má to svůj vážný důsledek, který je potřeba co nejrychleji vyřešit. A tak začíná thrillerová šablona závodu s časem, ve  které nahání jeden druhého na všech frontách, ale chybí tomu napětí, pořádná akce a popcornová zábava. Pozornost na sebe, ve své roli, strhává především Taryn Manning a to je asi tak všechno. Takže nic než nízkorozpočtový počin, ze kterého se nic převratného očekávat nedá. Zhlédnutelný snímek je, ale v paměti nemá šanci setrvat. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve městě a okolí kanadského Montrealu v provincii Québec. (Terva)

Reklama

Reklama