Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem rád, když se akční hrdinové pouštěli do komediálních rolí (Slyovi to vyšlo snad jen v Oskarovi, Arniemu tak napůl v Pravdivých lžích). Dwayne Johnson je snad první případ, kdy mi tenhle fakt absolutně nevadí (bylo by však ještě lepší, kdyby si sem tam střihl roli v nějakém akčním bijáku). Plán hry je sice hloupý a jakýkoliv náznak originality postrádající film, ale mně se svým zvráceným způsobem poněkud zalíbil a zařadil se mezi mé guilty pleasure. Tomu nahrává i fakt, že se v hlavní roli objevil The Rock, že se jedná alespoň okrajově o americký fotbal a že se na hlavní dětskou představitelku dá narozdíl od většiny jejích vrstevníků či vrstevnic koukat. Když už se musejí točit rodinně zaměřené filmy, tak by měly vypadat nějak takto. Za tohle patří moje veliká pochvala studiu Disney. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Není to ani zdaleka nejlepší a nejzábavnější film The Rocka. Přesto to má daleko do průšvihu Vina Diesela v Ochránci. Je to solidní rodinný snímek přesně z produkce Disneyho a přesně taková, na kterou může jít celá rodina. Chlapi si užijí totálně nabušeného Rocka (takový snad ještě nebyl, bicáky skoro jak Arnie a herecky určitě lepší) a krásné Roselyny Sanchez, dívenky budou sympatizovat s malou a neodolatelnou Madison Pettis a ženy si také něco najdou. Kromě špetky humoru je tu i pár sportovních záběrů, ale ty stojí za prd. Ačkoliv něco takového začal Arnold natáčet až skoro v padesáti, Rockovi to sluší i dříve. Přesto by to chtělo zase nějakou pořádnou nakládačku. Co nepotěšilo? Hlavně to, jak příšerně vypadá kdysi sympatická Kyra Sedgwick. Hudba: Nathan Wang ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušná komédia s Rockom, perfektné protiklady Obor vs malá princezná. Toto sa podarilo. Po niekoľkoročnom opätovnom zhliadnutí spolu so šesťročnou dcérkou musím dodať, že to, čo bolo vtedy pre mňa len príjemnou komédiou, má teraz pre mňa aj veľké srdce a je mi jedno nakoľko prvoplánové a umelé. Má to myšlienku a prezentuje to všetko, čo by si rodič, nech je akýkoľvek, mal uvedomiť pri svojom dieťati. Takéto filmy môžem. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Disney balansoval na hranici trápnosti...ale našťastie podarilo sa mu dostať z tejto hranice...The Rock hrá tak ako to vie - väčšinou grimasy, Roselyn "je strašne sexy" Sanchcez, ale to dieťa, je to proste ukecaný negr....ale ináč je príjemný rodinný Disney film, určený skôr deťom, ale dospelým sa to bude tiež páčiť ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Celkem překvapilo a nebýt toho od začátku předvídatelného konce dal bych klidně i tři hvězdy. Protože já se opravdu nenudil. Často jsem se zasmál. Samozřejmě, je to hodně předvídatelné, naivní a hloupé (no prostě americké). Překvapil mě hlavně Johnson, jehož nemám moc v oblibě, ale tady mě bavil. Škoda toho konce, jinak odpočinkový film, který nikomu nemůže uškodit.....45%. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Pieseň, ktorá hrá v pozadí, keď Joe (Dwayne Johnson) ide na otvorenie svojej reštaurácie, je „Feeling So Fly“ od Tobyho McKeehana alias TobyMaca. (Zeker)
  • Posledný Disney film s názvom Buena Vista Pictures Distribution. (Zeker)
  • Natáčení muselo být přerušeno na několik měsíců poté, co si Dwayne Johnson natrhl achilovku během fotbalového tréninku. (HellFire)

Reklama

Reklama