Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Recenze (219)

Lima 

všechny recenze uživatele

Tohle není film, tohle je zbraň hromadného ničení!!! Rád bych napsal, že Rock je takový sympaťák, že utáhne i sebehorší film, ale bohužel platí pouze část z toho. Rock je skutečně talentovaný ultrasympaťák (a herecky čím dál lepší), ale tuhle scenáristickou demenci nemohl zachránit ani on. Do obrázků rozpohybovaná učebnice toho nejtrapnějšího klišé, kde když si vzpomenete na cokoliv, co jste už stokrát viděli a nemáte tak rádi (a s gustem to paroduje Červený trpaslík), tak to tam bude. Tady nefunguje vůbec nic, ani logika, ani situační humor, ani milé Rockovy grimasy. Stávka scenáristů na vlastní oči :o) Přesně takovéhle „family movies“ dnes vydělávají ve Spoj.státech velký prachy. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snad každá akční hvězda současnosti se občas objevila v nějakém tom Disney miloučkém a pozitivním filmu ze světa růžových brýlí a úžasňoučkých lidí. The Rock nemohl být výjimkou a tak po Kráčející skále zavítal do světa rodinných příběhů s filmem Plán hry. No a zase tak zlý to není. Prostředí amerického fotbalu už mi k Dwaynovi tak nějak sedí. To, co mi ale nesedí je fakt, jak ještě před pár lety byl jak tintítko v porovnání, co je z něj teď. A to už tenkrát byl docela namakanej…Plán hry je ale fajn. Neurazí, nenadchne a v porovnání s jinými komediemi s akčními hrdiny docela i baví. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $90,648,202Tržby Celosvetovo $147,880,543Tržby za predaj DVD v USA $49,727,097 //počet predaných kusov 2,968,958║ Opäť daľšia ničím prekvapujúca tuctová vývarovka. /40%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dětem se to bude líbit určitě, fanouškům Rocka (mezi které se hrdě počítám) taky. Jestli nepatříte ani do jedné z těchto skupin, tak si ten film snad ani nepouštějte. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nathan Wang: 1. Jailhouse Rock 2. Burning Love 3. Rubberneckin 4. Are You Lonesome Tonight 5. Mr. Blue Sky 6. Feelin' So Fly 7. Ain't 8. Nothing Wrong with That 9. Do You Believe in Magic 10. Crabbuckit 11. Tuff Enuff 12. Let's Get It On ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No dobre, jako jo, je to sranda, ale stejne by mel Rock natacet spis akcni masakry. U techhle komedii nejvic zalezi kolik tu je klise a jaky jsou herci. No klise tu je narvany skoro v kazdy minute filmu a vyvoj odhadnete od zacatku do konce, navic stopaz je lehce prestrelena. No a herci, Rock je fakt sympatak, obcas se sice xichti naprosto neskutecne, ale jinak vicemene pohoda a ta mala holka byla taky fajn, i kdyz tradicne tu muselo bejt dite za chytry. No a co se tyce vtipu, nejvtipnejsi je to samozrejme ze zacatku, kdy se Rock stara jen o to, jak vypada a je hotovej z toho, ze ma dceru, pak to ustoupi do pozadi a mame tu klasicky udobrovani, dojak a podobne. Ale celkove to zas tak blby neni, zabery z fotbalu jsou fajn a zabavit se u toho da. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Doposud největší porce Rockova herectví. A doteď to zdaleka nebylo tak osobité. The Rock se z akčního hrdiny vybarvil jako sympatický komik a bohužel mu to s neodolatelným americkým úsměvem sedí víc. Tak nevím, jestli se mám definitivně vzdát svých nadějí, že z něj bude nová akční ikona... A i kdyby, jak říkám v Game Plan mě fakt překvapil. Takhle pohodovou a nenáročnou komedii jsem už dlouho neviděl. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Klasická Rockovská jednohubka. Dwaynovy grimasy všichni známe a proto už vlastně nejsou ani vtipné (viz. šišlání alá Vítejte v džungli) Pokud Vás plakát nalákal na americký fotbal, tak si nechte rychle zajít chuť, scénář se mu věnuje maximálně 10 minut. Film obsahuje skoro každé myslitelné filmové klišé, zároveň ale hlavní hrdina projde určitým vývojem a přehodnotí životní priority. O komické situace se vedle Rocka stará jeho fotbalový tým, vtipný je medvěd Monroe (Jamal Duff). Madison Pettis coby osmiletá Peyton se mezi dvoumetrovými habány držela slušně, stopáž je přemrštěná, ale dá se vydržet, a to je tak všechno, co dá k tomuhle říct. Jo ještě - Rock je strašně narvanej a dočkáte se i škubání prsními svaly alá Chong-li... 106 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro individua, která každým gestem dávají najevo, že jsou hezčí, bohatší a důležitější než já. Proto jsem se spokojeně nechal ozářit nevkusně bílým chrupem fotbalového krále, potěšit upřímnou bezcitností jeho manažérky a nakonec jsem přežil i roztomilost jeho dcery. Plán hry je sice jen megamixem všech známých klišé sportovních a rodinných snímků, ale The Rock se do svých břišních svalů zahleděl tak láskyplně, že mne to snad i bavilo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Skvělá rodinná komedie s úžasným Rockem a roztomilounkou Madison Pettis. Zasmála jsem se a do pláče mi bylo taky. Hezké věci (vybavení bytu..) na které se hezky dívá. Závěrečný tanec byl božský! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková naivní pitomoučká blbost, ale můžu říct, že sem se u toho fakt s chutí pobavil. Dwayne Johnson holt jde fakt v Arnoldových stopách a tyhle rodinný komedie mu náramě jdou, ale rozhodně by to taky občas chtělo prokládat nějakýma akčníma řežbama. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Super Bowl, poslední čtvrtina, rozhodující akce. Když se začínající táta a hvězdný quarterback Dwayne s několika zlomenými žebry svíjí v šatně na lékařském lůžku, copak asi budou jeho Lurdy..? Od Disneyho produkce série krátkých klišé přihrávek až do očekávaného touchdownu. Zajímavé maximálně tím, jak The Rock tady projde přerodem z narcistního egoisty na starostlivého jedince s péčí o blaho bližních. Normálně je hned to druhé.. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem rád, když se akční hrdinové pouštěli do komediálních rolí (Slyovi to vyšlo snad jen v Oskarovi, Arniemu tak napůl v Pravdivých lžích). Dwayne Johnson je snad první případ, kdy mi tenhle fakt absolutně nevadí (bylo by však ještě lepší, kdyby si sem tam střihl roli v nějakém akčním bijáku). Plán hry je sice hloupý a jakýkoliv náznak originality postrádající film, ale mně se svým zvráceným způsobem poněkud zalíbil a zařadil se mezi mé guilty pleasure. Tomu nahrává i fakt, že se v hlavní roli objevil The Rock, že se jedná alespoň okrajově o americký fotbal a že se na hlavní dětskou představitelku dá narozdíl od většiny jejích vrstevníků či vrstevnic koukat. Když už se musejí točit rodinně zaměřené filmy, tak by měly vypadat nějak takto. Za tohle patří moje veliká pochvala studiu Disney. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tento plán rockovskej hry prekvapujúco vyšiel. Po strašidelnom traileri, po ktorom som Dwaynea začal okamžite preklínať, som sa dočkal milého úsmevného, čisto rodinného filmu, ktorý sproste a vydieračsky využíva futbal a ostatné chlapské záležitosti, aby na seba nalákal aj inú, než len detskú zložku publika. Pár scén sa mu to darí, no poväčšine je to len čistokrvne infantilná, ale milá blbinka na jedno zhliadnutie. 60%. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Trošku chytená komédia s niekoľkými vtipnými scénami a príjemnými hercami. Madison Pettis a jej tvárové grimasy sú proste extratrieda :-) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na dílo jsem narazil nečekaně v televizi a atmosféra příběhu mne ihned upoutala. Obvykle bývám skeptický a tak mne velice překvapilo, co se z toho nakonec vyklubalo. Jedná se o propracovanou rodinnou komedii s mnoha roztomile vtipnými momenty, kdy arogantní a sebestředný Dwayne Johnson náhle zjistí, že má malou kouzelnou dcerku (Madison Pettis), která mu postupně obrátí život naruby. Příběh obsahuje zcela bezchybný character developement a to nejen u hlavního hrdiny, ale i všech osob z jeho okolí a to včetně hráčů z jeho fotbalového týmu. Závěr je pak nesmírně dojemný a tak hezký, že bych se na film podíval klidně v blízke době znovu. Srdceryvné vztahy otec/dcera na mě evidentně zabírají viz. například i úspěšný Interstellar. 90%  PS: V poslední řadě bych chtěl ještě ocenit překrásnou Roselyn Sanchez, která filmu také pomohla k dokonalosti a k nově vytvořené rodině se krásně hodí. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalsich rodinnych komedii, kde sa akcny hrdina Dwayne Johnson pokusa o komedialnu rolu, takze ide po Schwarzeneggerovych stopach. NIe som proti, pokial si bude aj nadalej vyberat kvalitne akcne filmy. Avsak viete si predstavit Johnsona ako tancuje balet? Pre mna taka mila priemerna rodinna komedia.... 16.04.2008 ________ Dwayne Johnson - (Joe Kingman) +++ Madison Pettis - (Peyton Kelly) +++ Kyra Sedgwick - (Stella Peck) +++ Roselyn Sanchez - (Monique Vasquez) +++ Morris Chestnut - (Travis Sanders) +++ Hayes MacArthur - (Kyle Cooper) +++ Hudba: Nathan Wang +++ (Videl v kine 15.04.2008) +++ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když se akční hrdinové (navíc s neuvěřitelně vybělenými zuby) pouští do komediálních rodinných taškařic.. však víte.. navíc, když u toho asistují ještě "roztomilá" dítka.. ne ne, tohle není a asi ani nikdy nebude můj šálek kávy!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si představuji naprosto úžasnou oddechovou rodinnou komedii, u které si parádně odpočinu a zrelaxuju a která parádně nastartuje pohodový víkend. Tahle komedie je svěží, lehká, dějově i herecky naprosto perfektně zvládnutá, vtipná, a hlavně ani chvilku nenudí. A částečně je to také navíc komedie sportovní, a kromě toho je zde i velice roztomilý pejsek buldoček (když mu dcera hlavního hrdiny oblékla na zadeček baletní sukni, tak to bylo velice roztomilé) a já mám pejsky rád, takže se zde povedlo smísit všechno, co mám rád, do velice stravitelné podoby. Zkrátka a dobře, u Disneyho opět potvrdili, že rodinné filmy jsou doménou tohoto studia. Jistě, každý může namítnout, že film není skoro vůbec originální, že komedií na téma nemotorný rodič je mnoho, a zajisté bude mít dotyčný pravdu. A přesto mi na tomhle vůbec nezáleží. Mně záleží u komedie jen na tom, abych se dobře bavil a abych se nenudil, a přesně to tato komedie dokázala, tak proč lamentovat nad tím, že už jsem tu kterou scénu někde viděl? Užil jsem si to, a to je hlavní. A co mě velmi překvapilo je fakt, že Dwayne "The Rock" Johnson mi zde ani trochu nevadil, ač ho jinak nemám příliš v lásce. Naopak zde působil velice sympaticky. A ještě něco. Velmi mě v tomto filmu rozesmálo, když se několik chlapů u hlavního hrdiny doma koukalo na basketbal a dceruška hlavního hrdiny to přepla na seriál Hannah Montana, to jsem dostal normálně výtlem, jakmile jsem slyšel tu znělku mně tak dobře známého seriálu. No nebudu to protahovat, tahle komedie je velice vydařená, a proto uděluji velice nadprůměrné čtyři hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela fajn, i když podobný komedie, ve kterých se akční borec musí starat o jednoho či více capartů moc nemusim. The Rock to ale prostě utáhne a to i přesto, že se v komediích až moc zaškatulkovává, což je u něj škoda. Ale jak říkám bylo to fajn, hezky to uteklo, ta malá holka nebyla nijak zvlášť protivná, místy jsem se dost dobře pobavil a zaujala také seriálová Kyra Sedgwick. No a dětem se to bude líbit ještě víc. ()

Reklama

Reklama