Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotograf Marc se nečekaně vrací ze "služební cesty" domů, kde přistihne přítele, s nímž bydlí, se svou přítelkyní Carolinou. Sbalí si nejnutnější věci a odejde, ale nemá, kde by hlavu složil. Navíc jeho šéf není spokojen s poslední sérii fotografií z ciziny a tak trochu za trest ho posílá udělat pár snímků na garden party na francouzský konzulát. Mezi spoustou lidí tam Marc zahlédne mladou ženu, která ho zaujme, ale netuší, kdo to je. Kamarád Victor mu nabídne, aby se na pár dní, než si něco najde, nastěhoval k němu. Gay Victor žije s Alexem, který není Markovou přítomností nadšen. Tato situace se stává zdrojem typicky manželských hádek mezi nimi, kdy se Alex chová jako hysterická žárlivá žena... Po deseti dnech Alex dostane nápad, jak dostat Marka z domu a přitom ještě pomoci své kamarádce Lise, která se rozešla s manželem a nezvládá samotu ve velkém domě na pláži. Alex ji přemlouvá, aby vzala Marka do podnájmu, ale Lisa je momentálně ve stavu, že všechny muže nenávidí a je úplně alergická na to, když jí její matka Jacqueline dohazuje potenciální partnery. Alex jí namluví, že Marc není nebezpečný, protože je homosexuál, a tak Lisa nakonec souhlasí. Marc o takovém podfuku nechce ani slyšet až do chvíle, kdy se dozví, že Lisa je ona dívka z garden party... Victor a Alex ho zaučují, jak by se měl oblékat, chovat, mluvit a zanedlouho z něho udělají na první pohled dokonalého gaye. Lisa a Marc si v krátké době dobře porozumějí (oběma zkrachoval předchozí vztah kvůli partnerově nevěře) a zamilují se do sebe. Dochází k paradoxní situaci, že předstíraná Markova sexuální orientace začne být oběma stranám na obtíž... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Skutečně na výsost relaxační film. Ve všech sférách filmařského řemesla jsou v tomto filmu vidět nedostatky, ale zrovna tomuto filmu to nevadí. Snese to oko i filmového fandy. Film osvěžující jako ranní vítr od moře na pláži. Velká část filmu se také v krásném prostředí domu na pláži odehrává. Ophélie Winter je neskutečná kočka, až jsem nevěřil vlastním očím a na hercích je vidět, že si natáčení spokojeně užívali. Kdo věří na pohádky, tomu se tento nekomplikovaný příběh s dějem přímím jako letící šíp bude líbit. Barr byl pro mě ze začátku v roli fotografa drsňáku nepřesvědčivý. Když se usměje, myslím že i chlapi musí uznat že je to sympaťák na kterého se dá bez žárlivosti koukat. Docela jsme mu tu kočku přál. Film bych rozdodně doporučil všem co se právě vrátili z dovolené, zamilovali se a teskní po ztracených chvílích. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Řekli jsme jí, že je buzna, tak je buzna." Aby bylo jasno, tak homosexuálové mi nevadí, pokud na mě nevystrkují holé zadky a lesbičky mám rád, i kdyby na mě vystrkovaly holé zadky. Na tomto snímku mi asi nejvíc vadí užívání slova "buzna", neboť je k slyšení od začátku do konce a o jeho libozvučnosti si dovolím pochybovat. Potom Marc to se svou falešnou přitepleností přehrává až do trapna, ačkoli to asi původně mělo být vtipné. Ale je možné, že jsem se jen nenaladil na správnou teplotu humoru. Abych však jen nekritizoval, tak Lisa byla úžasná a kdybych byl mladší, hezčí a schopnější, tak bych kvůli její blízkosti určitě byl ochoten být i trošku teplejší. ()

Reklama

JajinkaBec 

všechny recenze uživatele

Pobavilo a příjemně zahřálo o večeru, kdy toho má jeden dost a potřebuje na chvilku vypnout a zrelaxovat. Všechno to stojí a padá hlavně na Barrovi a jeho perfektnímu výkonu coby homosexuála - opravdu tleskám, na jednu stranu jsem to žrala, na druhou se smála jako blázen. Páreček gayů vůbec nepůsobil trapně, naopak to považuji za skvělé koření. A Winter je opravdu hezká a sympatická herečka. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Lisa (Ophélie Winter) je opravdu nádherná lidská bytost a celý film působí lehce svěže. Až jsem se musel pousmát, jak na opuštěnou silnici kdesi na americké polopoušti, kde projede jedno auto za den, museli nahnat nereálných tolik aut, aby záverečné setkání Ophélie i Jean-Marc zahráli krásně. Film ovšem sráží postavy Victora a Alexe - nechápu, proč tvůrci vykreslili postavy dvou mužů, kterým se líbí muži, jako dvě buzny, které kroutí zadky, rozhazují ručičkama a chovají se žensky. Kdyby trošku ubrali, byl by film věrohodnější ... 4654 ()

nemorino 

všechny recenze uživatele

Skutočne výborný, oddychový film. Ophélia Winter a J.-Marc Barr sú od prvej chvíle pár, medzi ktorými to iskrí a držia tento snímok na úrovni. Navyše J. - M. Barr zvládol bravúrne svoju postavu heteráka predstierajúceho homosexuála. Aj po takmer desiatich rokoch od uvedenia tohoto filmu sa k nemu rád vraciam. .. Odporúčam! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama