Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Biografický snímek o dívce jménem Uschi Obermaier, která se ve svých šestnácti letech rozhodla chtít od života více, nežli jen poslušné čekání na něco, co samo nikdy nepřijde. Příběh začíná roku 1968 v Mnichově. Uschi dává sbohem rodině, využívá svého nadprůměrného vzhledu, prosazuje se jako fotomodelka a postupně se dostává přes hippies až k lidem z hudební branže (je blízkou mimojiné Micku Jaggerovi), aby nakonec podnikla cestu kolem světa, vdala se za německého generála v samém srdci Indie a svoji pouť ukončila v Mexiku. (Richie666)

(více)

Diskuze

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Je s podivem, jaká je fyzická podobnost mezi Uschi Obermaier a Natalií Avelon.

Richie666

Richie666 (hodnocení, recenze)

Pokud se obsah někomu zdá nepřesný, tak sorry. Uznávám, že je to psaný s nadsázkou, s trochou romantiky.. Se snahou diváka předem trochu napnout a nabudit. Když se pak člověk na ten film podívá, musí mu být přece jasné, jak jsem to myslel. Ale jestli ne, tak ještě jednou pardon. Příště to tam můžu vysypat v jednoduchých větách a pointu vyzradit jako bonus, jak to tady mají ve zvyku někteří jiní, co píší obsahy ;)

bwd

bwd (hodnocení, recenze)

Popis filmu je nepresný! Uschi Obermaier sa síce v Indii za Dietra Bockhorna vydala, ten však nebol generál, ale pasák v Hamburgu. Svoju púť neukončila v Mexiku: dnes žije v Topanga pri Los Angeles a pracuje ako dizajnérka šperkov. Treba tiež spomenúť, že žila v berlínskej 'Komúne 1 okrem iných aj s Andreasom Baaderom, ale ich akcií sa nezúčastňovala.

klokyn

klokyn (hodnocení, recenze)

Tento film má krásny soundtrack od Natalie Avelon, môže to byť super...

Reklama

Reklama