Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi komerčné a ide to tvrdo až nechutne na deti. Keby tam však nehrala tá herečka, nebola to trocha aj komédia a nebral som to z nadhľadom, čo by aj deti mali, kedže ide skôr o srandu s trochou hudby dal by som tomu menej, ja som si to občas pozrel, aj keď som už ako straší na tom vôbec nefičal a nelepil si plagáty. Ako detská vec s občasným poučením to ušlo. ()

Huntelaar odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem při zjištění, že STVéčko vysílá Hannah Montana, zas jednou podlehl vlastní zvědavosti , protože jsem chtěl jen vědět, proč mě z výloh všech knihupectví bombarduje vysmatej ksicht Miley Cyrus a VELMI krutě jsem naletěl. Jako mínění o tvorbě Disney Tv jsem neměl valné, ale čeho je moc toho je příliš. Upřímně lituju každýho teenagera. kterýmu se to líbí a sleduje to. Větší Lejno jsem v životě neviděl. To i Troškovi česko-slovenský blockbustery jsou zajímavější a zabavnější, a to říkám jako zakládající člen "Troškova dávícího spolku". Je to holt typickej produkt "americkýho puritánství", který vychází z předpokladu, že televizní divák je úplně tupej a vstřebá každou pičovinu. Prosím, už nikdy víc. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

A teď mi někdo s rukou na srdci řekněte, že tohle je myšleno vážně! Tohle není jen trapný, nevtipný, ubohý a sebeparodizující se seriál. Absolutní výplach mozku pro všechny 9-12ti leté holčičky. Vážně Vám to nepřijde spíše jako nevhodné než něco, čím svá děcka zabavit, když na ně nemám čas? Jeden z nejkatastrofálnějších počinů teen seriálů. Tohle vážně nemá obdoby. * snad jen za tu hudbu, která taky není vždycky skvělá. Teď (2012) je M. Cyrus na hudební scéně už úplně jinde a je to o něčem úplně jiném!! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

No co, každý má své slabé chvilky - já jsem v těch svých viděl pár dílů tohoto seriálu. A světe div se, ono mi to nepřišlo tak nebetyčně pitomé a nablble odpadové, jako většině lidí tady. Dokonce jsem se i párkrát zasmál, což je prý jeden z cílů komediálních seriálů. Jo a ani ty písničky taky nejsou zum erbrechen... Prostě kopřivka mi z tohoto výtvoru nenaskakuje, ačkoliv to samozřejmě není žádný skvost. Je mi moc, ale být mi méně, možná bych přihodil. Tak a kamenujte mě za to! ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

U dnešní snídaně jsem viděl necelé dva díly a stačilo mě to (asi mě mělo odradit už to, že to má každý druhý Vietnamec na stánku - povlečení na polštář, taška, ručník... s nápisem Hannah Montana), prostě seriál pro mladé pubescenty (a řekl bych, že spíš pro holky). Vtipné to moc není, jeden příklad za všechny: "Můj bratr si oblékl můj župan a dotkl mé podprsenky budu to muset spálit." ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Prvotním nápadem, díky nemuž spatřit seriál světlo světa, vznikl na základě epizody „Goin´ Hollywood“ seriálu That´s So Reaven (2003). (Olík)
  • Původně měl seriál končit tak, že všechno o dvojím životě Miley a Hanny Montany byla jen Mileyiina (Miley Cyrus) představivost. Od nápadu však bylo později upuštěno. (Claude Speed)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama