Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

MrMysterious odpad!

všechny recenze uživatele

Hannah, Hannah.... Odpustil by som ti, že si jedna z mnoha umelo vytvorených amerických hviezd slávnych vďaka svojmu roztomilému zovňajšku. Odpustil by som ti že si len bábka v rukách televízie a v hlave máš toho asi toľko ako priemerný člen Jackass. Odpustil by som ti že "tvoj" seriál má tak primitívnu ústrednú zápletku že to až nie je možné. Čo ti však neodpustím, je že vždy keď ťa vidím na obrazovke cítim sa trápne aj za teba a všetkých tých tvojich cukríkových kamarátov. Ale v takej miere že to hraničí s nutkaním spáchať samovraždu. Nie je proste možné aby sa v jednom živote stretli tak vymletí scenáristi s tak zlými ne-hercami. Čo som komu urobil že sa ma televízia snaží nakŕmiť takýmito exkrementami.... ()

Mortemiss odpad!

všechny recenze uživatele

Ách jo, chudák Disney, kdyby tohle viděl, nepochybuji o tom, že by se převracel v hrobě. Nějaká pinda s blond parukou, která se v noci natřásá na pódiu a hystericky kříčí na dav, jejiž hlavními posluchačkami jsou děti do 13 let...a ve dne je to obyčejná pipka z předměstí. Kdy tohle skončí? Mrkněme pár let do předu. Z roztomiloučké dívčiny je stejná běhna, jako Britney S., která se na počkání svléká před kamerou, aby si udržela popularitu. Prostě to shrnu, strašná prasečina jejiž hlavní postavou je zablokovaná a naivní holčička ;) ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Desaťročné decká by na oplátku mohli odpadom ohodnotiť napríklad How I Met Your Mother či Friends a to len preto, že sa pri tom nebavili, resp nechápali humor daného seriálu. Hannah Montana je vytvorená pre istú cieľovú skupinu a zo skúsenosti viem, že u svojej cieľovej skupiny uspel. A či sa páči mne? Áno, nemám žiadne veľké výhrady. Zápletky sú možno detsky jednoduché, ale veď presne o to ide, aby boli jednoduché. HM má to veľké plus, že sa snaží decká niečo naučiť, dať im pri každej časti určité ponaučenie, no a je tu ešte aj dostatok humoru, ktorý dokáže zaujať aj mňa, napr Billy Ray a Jason Earles majú skvelé hlášky. Kvôli akému-takému objektívnemu hodnoteniu som zatiaľ videl iba prvú sériu, ale nemám zábrany pozrieť si aj ďaľšie časti. Nech žije stereotypná spoločnosť! ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

To si jednou takhle náramně sympatický představitel dětských rolí Fred Savage (ano, ten spratek z Báječných let) mačkal bedřichy a jeden se mu rosprskl na zrcadlo tak dokonale, že vytvořil siluetu střapatého děvčete mdlého výrazu. Inu, bystrý Fred Savage hned poznal zásah vyšší moci a dal tak stvořit kult Hanny Montany, která zblba nejedno dítě dokonaleji, než mistr Kulínský. Suma sumárum, nejsem cílovým divákem tohoto seriálu, proto asi nebudu močit blahem u každého dílu, ale z toho mikroskopického mála, co jsem zahlédl při různém přepínání kanálů usuzuji, že se jedná o příšerný televizní kýč, těžící z toho, že děcka marně hledají své idoly a sežerou všechno, co jim ta blbá bedna naservíruje. YA BASTA! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

You will proud to me dad! What? you go upstaire and change??" Haluz. Netvrdím že je to najgeniaálnejší seriál ani že všetko v ňom je ok ale zhltol som všetkých 26 epizod prvej série za den a pol a neskutočne som sa bavil. Až na dva diely ktoré sú strašne trápne ale inak sa jedná o celkom pohodový seriál. Kreácie Miley Cyrus sú fantastické a je to plné suchých hlášok ktoré mam osobne najradšej a dostávajú ma do kolien, Emily osment je očarujúca a pekne sarkastická jej hláška vidím mrtvých ľudí je dych berúca pretože je sestrou toho týpka čo to povedal pánovi willisovi. Je tu tiež kopec trapných postav - rádoby režisérka, hlasateľ, bodyguardka a sused to značí že vedlajšie postavy až na MOOSA ktorého vykon bol prerfektný sú abolútne hlúpe a podkopávajú nohy skvelému seriálu ktorého ťahajú hlavne Billy ray a jeho filmový syn jackson - jeho napodobnovanie godfathera, toma cruisa, ozzyho osbourna sú fantastické a oni zachraňujú slabšie miesta. Bohužial ako u väčšiny seriálov od disneyho aj tu čakajte nejake to posolstvo typu krok za krokom a aj tu je také okaté, samozrejme že to nedosahuje kvality kroku za krokom ale vo vode stupídnych filmov a seriálov ako high school musical alebo nebodaj H2O( to je seriál o morských pannách tiež s morálnym posolstvom) vyznie hannah montana ako jasné svetlo a mne sa to páči zastreľte ma ale páči. Just call me Godbrother Druhá séria podstatne slabšia ale aj tak sa tam nájde pár skečov a heftov ktoré sú skvelé a dokážu pobaviť. Taký lahší priemer. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Před koncertem Hannah Montany (Miley Cyrus) se v pozadí objeví Spider-Man 2 (2004). Kromě toho jsou ve filmu „The Importance of Being Earnest“ („Jak je důležité míti Earnesta“) upraveny fotografie Kirsten Dunst a dalších herců, přičemž Kirsten ve filmu ztvárnila postavu Mary Jane. (LUKICKK)
  • Název odkazuje na píseň „Annie Get Your Gun“. (LUKICKK)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama