Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Disney is dead...but his minions still know how to make money;) Hannah Montana skutečně má pár vtipných scén a na děti do třinácti let působí jako suprduprbožíúplněmrtě (ne, nevím, co to znamená) seriál plný srandy a hezkých písniček. Bohužel pro všechny starší je to politováníhodná prefabrikovaná blbost. Řečí dospělých - papundekl jak cyp. A jak Vašek vrátivší se z ledu dobře ví - mnohý případ známe, kdy tomu tak není a dobře se u obrazovky bavíte, i když už dávno vaší největší starostí nejsou slovíčka z angličtiny nebo aby vás učitelka nechytila jak odnášíte nedojedený oběd...nebo v dnešní době spíš to, aby se vám spolužáci nesmáli, až uvidí, jak zoufale nemoderní máte mobil:P Prostě takhle by tvorba pro děti vypadat neměla a Miley Cyrus je jenom pipina reprezentující současné evo toho, co jsme my viděli v Olsenkách nebo Lindsay Lohan. Hanba pluť... Světlé okamžiky představuje několik scén, které mi přišly vtipné především díky (v jeho věku samozřejmě neúmyslně) přehrávajícímu latinskoamerickému skřetovi - což je prý Moises Arias. Což je cool jméno, skoro jako Hannah Montana;) I tak je to ovšem Zlo, které v kontextu další Disneyho tvorby ještě nedosahuje na ZLO, ale i tak je to prostě peklo... 20% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pokud přirovnáme sitkomy k autům a vezmeme dejme tomu Přátele jako fungl nový Mercedes, pak tohle je nevyhnutně nejméně 30 let starý Trabant bez technického osvědčení... ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Hannah Montana možná má pár vtipných scén, ale jinak je to tak pitomá holka, že koukat na ní je hotový utrpení. K tomu se nedá nic moc co dodávat. (0/10) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Náhodou som pri tom chvíľku prisadol a čo som dostal len umelý produkt dnešnej doby bez kúska originality, nejakého deju, proste plandža z vycerenou Miley Cyrus ... /15%/ ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Miley, 14-ti letá holka která se snaží hrát na dospělou, spolu se svojí kamarádkou. Miley má také bratra, který vypadá jak opice a ten má kámoše, kterej mu je podobnej. Vše to završuje stupidní americkej humor s černoškou, která umí kung-fu a tuny make-upu. Ovšem v některých dílech byly opravdu dobré hlášky a jako komedie to i celkem fungovalo. 30 % ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

To si jednou takhle náramně sympatický představitel dětských rolí Fred Savage (ano, ten spratek z Báječných let) mačkal bedřichy a jeden se mu rosprskl na zrcadlo tak dokonale, že vytvořil siluetu střapatého děvčete mdlého výrazu. Inu, bystrý Fred Savage hned poznal zásah vyšší moci a dal tak stvořit kult Hanny Montany, která zblba nejedno dítě dokonaleji, než mistr Kulínský. Suma sumárum, nejsem cílovým divákem tohoto seriálu, proto asi nebudu močit blahem u každého dílu, ale z toho mikroskopického mála, co jsem zahlédl při různém přepínání kanálů usuzuji, že se jedná o příšerný televizní kýč, těžící z toho, že děcka marně hledají své idoly a sežerou všechno, co jim ta blbá bedna naservíruje. YA BASTA! ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nemůžu objektivně ohodnotit, už dávno nejsem teeneger ... ale pamatuji si, že jsem jím byla a pravděpodobně by se mi tento seriál jako puberťačce líbil, proto dávám hvězdičku. ()

psy.cho odpad!

všechny recenze uživatele

Nemá zmysel si drať klavesnicu. Vačšiu sitkomovú sračku som nikdy nevidel. Toľko trápnosti vtlačiť do 22 minút sa nepodarí každému! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

No co, každý má své slabé chvilky - já jsem v těch svých viděl pár dílů tohoto seriálu. A světe div se, ono mi to nepřišlo tak nebetyčně pitomé a nablble odpadové, jako většině lidí tady. Dokonce jsem se i párkrát zasmál, což je prý jeden z cílů komediálních seriálů. Jo a ani ty písničky taky nejsou zum erbrechen... Prostě kopřivka mi z tohoto výtvoru nenaskakuje, ačkoliv to samozřejmě není žádný skvost. Je mi moc, ale být mi méně, možná bych přihodil. Tak a kamenujte mě za to! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je ten nesmierne obľúbený komediálny seriál? Toto je produkt, ktorého reklamná kampaň prenikla takmer úplne všade? Kam sa pohnem, tam vidím tričká, školské pomôcky, samolepky, plagáty so sympatickou tvárou dievčiny, čo si hovorí "Hannah Montana". Tak toto je ono?! Podľa propadagandy a všeobecného ošiaľu medzi detskou populáciou som si predstavoval, že to bude aspoň trocha na úrovni. Niečo na spôsob vysokorozpočtových seriálov ako sú "Priatelia", prípadene "Krok za krokom", akurát že v predpubertálnom ladení. Ale to som sa poriadne uťal. Celé to je totiž iba úbohý podradný brak. Herecké výkony mladých hviezdičiek tu naberajú katastrofálny rozmer mexických telenoviel. Aj vďaka tomu sú pokusy o vtipné scénky a humor predom odsúdené k trapasu. "Hannah Montana" je len prázdna komerčná bublina nafúknutá spoločnosťou Walt Disney Pictures. Je to odpad! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál pro všechny, kteří se chtějí odreagovat. Tenhle nový hraný seriál od Disneyho natáčený pro americký TV kanál Disney Channel se mi prostě líbí. Dost dlouho jsem čekal, až se na kanále Jetix objeví nějaký zajímavý hraný seriál a dočkal jsem se. Je zde hodně jednoduchá zápletka. Miley Stewart je přes den obyčejnou holkou, které si lidi nijak zvlášť nevšímají, ale za pár minut je z ní Hannah Montana, slavná zpěvačka s miliony fanoušků. Navíc má Miley poněkud praštěného bratra a sympatického otce, který je zároveň jejím manažerem. A neobejde se samozřejmě bez kamarádky Lilly a kamaráda Olivera, kteří jako jediní znají její druhou identitu. Tenhle seriál je neskutečně pohodová záležitost, u které se dobře odreaguji a která mě prostě baví. Je zde mnoho vtipných scének, u kterých jsem se musel smát. A samozřejmě nesmím zapomenout pochválit vynikající popový soundtrack, který tomu seriálu přidává na zajímavosti. Jinak tenhle seriál neaspiruje na nějakou kvalitu, má za úkol pobavit diváky (co si budeme povídat, je zaměřen především na teenagerovské publikum), a to se mu daří. A proto ho nehodnotím tak přísně jako leckteré filmy, nehodnotím kvalitu seriálu, ale hodnotím zábavnost, originalitu a provedení seriálu, a vychází mi čtyři hvězdičky. A už se těším na celovečerní verzi seriálu, která má předběžně vzniknout už v příštím roce, v roce 2009. Takže pokud se chcete odreagovat, tak na to mrkněte. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je mega masakr. A víte, co je horší? Že se to líbí i šesnáctiletým děckám! :-(( Ta buchta je na facku! ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Hannah Montana, High School Musical, Date Movie, Epic Movie... ještě štěstí, že do generace odrostlé na těchhle majstrštycích nepatřím. ()

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama