Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý dostal na výslnie Miley Cyrus. Škoda, väčší odpad sa v showbiznise dá nájsť len s ťažkosťou. Perverzná chudera, čo nevie čo skôr od rozkoše, raz lesba, raz hetero. Potom twerkuje, pritom riť má kostnatú ako ľudia z koncentráku. Ukazuje mužský hrudník a tvári sa, že to je sexy. Olizuje kladivo a davy tlieskajú, že je to cool. O potratoch hovorí, že je to aj v deviatom mesiaci "zdravotná starostlivosť", pritom sama seba označuje za veriacu, aby v puritánskej Amerike nestratila aj týchto fanúšikov. Kto je navine toho, že takéto sračkomety sa dostávajú k miliónom? No my sami, ktorí platíme za Disney programy, ktorí ich sledujeme, ktorí dokonca sme ochotní zaplatiť nekresťanské peniaze za koncert takejto speváčky s hlasom ako keby jej zapadol ohryzok. Hannah Montana mala ešte punc nevinnosti. A rádoby detského humoru. Jej protagonistka sa však zmenila na nositeľku všetkého nemorálneho, pričom sa jej darí vštepovať ovciam ideu, že jej život je vzorom nového normálu. ()

Pussycat18 odpad!

všechny recenze uživatele

Čtrnáctiletá? Ahááá, a já myslela že jí je tak 18 a je to kurva na plnej úvazek, aspoň tak zmatlaná mi přišla! Tak přátelé, a konec srandy! Na tohle se dívají naše děti! Takže je na čase vytáhnout ze skříní brokovnice a granáty a vydat se nakopat týhle malý ukňouraný nádheře prd... je to stejný ohrožení dětí, jako použitý injekční stříkačky v pískovišti! A to myslim fakt vážně! ()

Reklama

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Není fér házet Hanku hned do odpadu. Dětem se to líbí, a proto se na ni musíme dívat dětským pohledem - Hančin svět je plný barev, sama Hanka je milá, úspěšná, oblíbená, bohatá, má milujícího tatínka a plno hadříků a navíc je úspěšná zpěvačka - prostě tenhle seriál ztělesnuje sen každé malé holčičky. Dospělým pohledem Hanku hodnotím jako lízátko -prva sladké a potom koušete ten umělý špalek a až ho vyhodíte, máte v puse jen tu umělou pachut. Seriál má sice mírně vzestupnou tendenci a najdete v něm i pár povedených hlášek především od papa Cyruse, ale pořád se nedostává z podprůměrnosti. Haně ovšem nejde upřít jednu podstatnou věc - učí děti, především děvčata, starat se o sebe, a to se taky počítá a dost. Takže stokrát raději Hanku než Kotka s Mádlem. ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Několikanásobný obhájce titulu Trapnost roku. Děkujeme Disney Chanelu za opravdu humorný přínos a gratulujeme zesnulému panu Waltovi k tomu, jak se z jeho studia stala největší továrna na nezasloužený prachy. Občas si říkám, jestli to nevytvořili emzáci, aby nám vymyli mozky. Ne, odpad není póza, odpad je realita. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Stačí jediná epizodka téhle pekelné disneylobotomické zloestrády a jednomu musí být naprosto jasné, že šílené Miley Cyrus z toho muselo zákonitě hrábnout, a tak ji dnes už můžeme vidět jen spíš ožralou a nakoksovanou, než střízlivou, spíš mimo realitu, než ne na pár facek a spíš nahou, než oblečenou, jak olizuje kladiva a rajtuje na bourací kouli.. Tak se na ni nezlobte !! ;) Co ovšem straší daleko víc než její úlety, je samozřejmě skutečnost, jak s nimi neustále boří rekordy internetové návštěvnosti.. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Pro třetí sérii byla použita nové verze úvodní znělky, a to zremixovaná verze "The best of both worlds", která byla původně nahrána pro Hannah Montana (2009), kde se také objevila. (Olík)
  • Název odkazuje na píseň „Smells Like Teen Spirit“ od Nirvany. (LUKICKK)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama