Reklama

Reklama

Plně vyzbrojená bitevní loď Missouri se vrací z poslední plavby, aby byla slavnostně vyřazena z provozu a proměněna ve vojenské muzeum. Na palubě se chystají na slavnost, které se má zúčastnit i prezident. Kapitán Adams vyčte podřízenému Krillovi, že nehlásil přílet vrtulníku, důstojník se však vymluví na chystané překvapení k oslavě jeho narozenin. Na palubě helikoptéry jsou totiž rockový zpěvák, striptérka Jordan, číšníci, kuchaři a členové prezidentovy ochranky. Pohoda a dobrá nálada se nečekaně změní v drama, když rocker, ve skutečnosti terorista William Strannix, zastřelí dva důstojníky a obsadí s Krillem loď. Zmocní se disket v sejfu a raketou sestřelí americkou stíhačku. V Pentagonu je vyhlášen poplach. Paranoidní Strannix, který vyhrožuje vládě odpálením jaderných střel Tomahawk, byl totiž kdysi špičkovým agentem a akce je součástí jeho pomsty… (TV Nova)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ranger

Lovec je tiež veľmi vydarený. Mal to byť pôvodne Seagalov comeback, ale stal sa z toho jeho posledný dobrý film. Ale štýlom je už trochu iný. Oveľa viac komediálny a Seagalovi tam sekunduje kopa černochov.

Ranger

Ranger (hodnocení, recenze)

Lacike

Máš pravdu, od roku 1997 to hodnocení hodně klesá dolů, ale Lovec policajtů má ještě poměrně vysoké, viděl jsi to? Stojí to za zhlédnutí?

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ranger

Prakticky všetko, čo natočil do roku 1997 stojí za to a Prepadnutie 2 je skvelý a mnohými nedocenený akčniak.

na příspěvěk reagoval Ranger

Ranger

Ranger (hodnocení, recenze)

Lacike

Mně je 17 a tohle byla moje první Seagalovka a to jsem ji vlastně viděl ani ne před měsícem :D Já vyrůstal hlavně na Stallonovi a J. Chanovi, od Seagala jsem neviděl nikdy nic a teprve teď nedávno jsem si řekl, že bych od něj něco mohl zkusit, jelikož mám takové typy filmů rád :)

No a rozhodnutí to bylo dobré, protože Přepadení mě vážně bavilo, pak se mi ještě líbilo Těžko ho zabít a Muž s cejchem smrti. Ještě mám v plánu Nemilosrdnou spravedlnost a Aljašku v plamenech. Jo a ještě Přepadení 2, to je zrovna dneska v TV tak se možná kouknu :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

tonda_soukup

Som rád, že ešte aj mladá krv žerie tieto pre mnohých už len staré vykopávky. Máš nejakých spolužiakov, ktorý to majú podobne ako ty?

na příspěvěk reagoval Ranger

trickbs23

trickbs23 (hodnocení, recenze)

nejhorší herečka má nejlepší kozy...to mi utkvělo v paměti asi nejvíc...

CaseyRyback007

CaseyRyback007 (hodnocení, recenze)

film super ale v en trailery su nejaké zabery ktore vo filme niesu.Alebo ked Krill číta o Rybackovy tak potom príde ten černoch a hovorí že v strojovni sme príšli o dalších 2 ale ta scéna nebola ukazana ako ich zabil 

kongamato2

kongamato2 (hodnocení, recenze)

Zasa skvela banda záporakov Meaney, Jones, Buesey  ako dvojke kde vladne Greene, Bogosian a dalši... Toto su firmy kde fandím záporakom.... Dnešne akčne filmy už nemaju také množstvo bečkovych záporakov, ktorý hlaškujú a šefuju :D

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

palox

Seagal mozno nie je /pre niekoho/ sympatak, ale stare filmy mal kvalitne. Jo, je to herecka katastrofa, ale dat Nicovi odpad - to sa Seagalovi ublizi, a je to tiez len clovek 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

palox

palox (hodnocení, recenze)

ak je toto najlepsi segalov film, tak som rad ze som nevidel tie ostatne. plno nezmyslov, az hruza. poriesit tie, vymenit nesympatickeho segala a mohol to byt dobry film

na příspěvěk reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

A uz konecne je to v cervenej farbe. Ale stale si myslim, ze v cervenej farbe by malo byt viacej Pistovych filmov.

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Mayusko: to že někdo žere Stevena a tenhle film neznamená že neviděl žádné jiné kvalitní filmy, myslim že by ses s tímhle hloupým názorem měl uklidnit, já také sleduju Seagala s chutí a jeho filmy sou bombastické svým stylem, a to sem viděl joo kurva že filmů a to hlavně akčních

LastWalk

LastWalk (hodnocení, recenze)

Již 72 %. Se to začíná šplhat nějak nahoru. Aby ne, jednoznačně nejlepší Seagalův film :-)

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnocení, recenze)

Za film Přepadení v Pacifiku dávám 5 hvězdíčku ze sentimentality, jinak by to byly 4 hvězdy.                

Kámen

Kámen (hodnocení, recenze)

Pouze průměrný film, nebýt Segala, jeho hlášek a bitek, je to trapárna. Že je v jako jedinný v červených číslech? Nechápu - z těch starších věcí vím minimálně o 4 lepších! T. L. Jones nudnej, Erika má hezký kozy, to ale opravdu nestačí...Přesto dávám 4 *, i když jsem původně chtěl dát jen 3.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Spesl:Avšak pokud se ti to nelíbí tak to sem nepiš ! Mě se taky třeba nelíbá Spiderman a Piráti z karibiku a taky jim tam do diskuse nepíšu jak to šíleně nesnášim,tak se uklidni !

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

No tak to jsem rád,ještě Těžko ho zabít a Nemilosrdná spravedlnost kdyby padly do červené,bylo by to super.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Dnes to dávají na STV1, tak snad se najde pár lidí, kteří se na film podívají a tady to pak ohodnotí 4 hvězdami a hodnocení přeleze do červené barvy.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

A kto povedal, že týchto hercov obdivujem pre ich herecké schopnosti? Seagala obdivujem pre jeho bojové schopnosti, v rámci ktorých patrí medzi svetovú špičku, ktorého si vážia po celom svete. A pritom je to aj skvelý človek, ochranca prírody a zvierat. Lundgren je zase prakticky dokonalý človek. Neviem o nikom, kto by mal IQ160, bol inžinierom z chémie, ovládal niekoľko jazykov a popritom by mal ešte aj fyzické schopnosti na to, aby sa dostal na olympiádu a získal niekoľko titulov v bojovom umení. Ale ako vidno, niekomu stačia len herecké schopnosti na to, aby niekoho obdivoval. Mne to nestačí. Ak ak je Prepadnutie v pacifiku taký brak, tak mńa prekvapuje aj tých 70%.

Mayusko

Mayusko (hodnocení, recenze)

Krumpy a sniper18 ak je Prepadnutie v pacifiku dobry film ako hovorite tak ste vydeli strasne malo kvalitnych filmov.A je pravda,ze nieje divák ako divák .Proste niekto obdivuje Seagala,Lundgrena,Dudikoffa a niekto ozajstnych hercov.Týto spomínaní chlapi patria na VHS ktore pozeraju iba ...

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Mayusko- nemám nič proti tomu, ked´ niekto nejakého herca nemá rád, ale povedať na film ako Prepadnutie v pacifiku, že to nie je ani céčko je už podľa mńa pekná blbosť. Práve tento film je podľa mńa film pre všetkých. Nehovorím, že ho má každý milovať, ale má dosť dobrý spád na to, aby nikoho nenudil. A Seagal má vo svojej filmografii takýchto filmov viac.

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Tohle se řeší v jeho profilu dnes a denně. Tak se zapojte tam a nezačínejte s tim i tady...

krumpy

krumpy (hodnocení, recenze)

To je jenom tvůj názor chlape....kterej ti sice nikdo nebere, ale nemluvíš tím za ostatní, takže nemůžeš říct, že se na jeho filmy nedá dívat do konce, ale jen můžeš říct, že ty se na jeho filmy nekoukáš do konce....to je celý...protože ty nemluvíš za nikoho...

Mayusko

Mayusko (hodnocení, recenze)

Chcem tym povedat len tolko,ze tento akoze herec C-čkovych filmov za celu jeho úbohu karieru nenatocil a ani nenatoci ziaden stravitelny blby akcnak ktory by sa dal prehltnut az do konca.Sorry sniper18 ale bohuzial je to tak ale takychto "EXEMPLAROV" je v Hollywoode viac

Mayusko

Mayusko (hodnocení, recenze)

Seagal NIEJE HEREC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sa ludia uvedomte

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Páni, toho jsem si ani nevšiml. Adept na jeho jediný červený film. Snad to tam vyleze...

krumpy

krumpy (hodnocení, recenze)

Z mýho pohledu to nebyl Stevnův nejlepší film, ale odpad si tento film rozhodně nezasloužil...

krumpy

krumpy (hodnocení, recenze)

Sakra, jedno blbý procento a Steven by měl červený film, škoda - možná se někdo najde a přidá lepší hodnocení...

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Máš pravdu, kdyby někteří "filmoví odborníci" nedávali odpady a 1 hvězdu, už dávno má Under Siege přes 70%.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Konečne má tento film 70%. Chcelo by to ešte trochu prilepšiť, nech už konečne aj tento skvelý herec má červený film, lebo si to určite zaslúži.

Pickun

Pickun (hodnocení, recenze)

Jedinej Seagaluv film na kterej se da divat a dokonce neni spatnej

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tohle je film, který stačí vidět jednou a po zbytek života si ho budete pamatovat. Nevím přesně čím to je, ale určitě to o něčem vypovídá.

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Jeho asi největší hit a je fakt dost drsný,proti sobě stojí Seagal a Tommy Lee Jones v souboji na život a na smrt......BRAVO ANDREW!!!! BRAVO!!

Visáč

Visáč (hodnocení, recenze)

Tyler má pravdu. "Prepadnutie v Pacifiku" je akčná klasika a právom patrí do prvej ligy tohto žánru. Aj keď mám radšej Stevenove béčka pred Pacifikom, na Caseyho Rybacka nedám dopustiť.

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

"Přepadení v Pacifiku" jsem viděl 37krát (minimálně) a nedám na něj dopustit...Je to akční klasika,která má všechno.A pokud se vám nelíbí,nedívejte se na ni ;).

thunnus

thunnus (hodnocení, recenze)

Seagal předvádí opět mizerný herecký výkon, scénář otřepaný a ničím neoriginální, scény typu 1 s nožem porazí deset s automaty, zjevné dějové a technické chyby, stejně jako srovnání s Die Hard k smíchu... Od horšího hodnocení zachraňuje jenom celkem zábavný Tommy Lee Jones a počáteční útok teroristů (či co oni vlastně byli zač). Na druhou strannu si u takového filmu člověk opravdu odpočine. Pro druhé shlédnutí ale silně nedoporučuji.

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

MNE sa ten film velmi velmi velmi pacil pretoze ma dej je tam akcia a steven seagal je tam este mlady bourak ktory rúbe svojich nepriatelov nie sekerou ale vlastnimi rukami.

Související novinky

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

18.11.2021

Studio Warner Bros. se rozhodlo oprášit jednu ze svých osvědčených značek, nového rebootu se totiž má dočkat populární akční snímek z roku 1992, Přepadení v Pacifiku. Nová verze příběhu o kuchaři na… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama