Nežádej svůj poslední tanec 2

• AngelAngie

Otřes!(23.5.2008)

Rozpočet $5miliónov(25.2.2010)

• viperblade

Zbytečný film. Pochybuju, že si budu za 3 dny pamatovat, o čem to vlastně bylo. Jedna za krásku Izabellu Miko.(6.6.2009)

• Ridick

bleeeeeeeeeeeeee....jedna, v celku dobra, tanecna scena film nerobi...kopu blablabla klabosin o snoch, hodnotach v zivote a ustredna nesympaticka dvojka ma nutia poslat ten blivajz do vod zabudnutia...(4.6.2007)

• Hild

Nechápu, proč to vůbec vzniklo. Výborná ukázka toho, jak zkazit jméno i velice dobrému prvnímu dílu, tohle byla fakt hrůza.(28.1.2011)

• Kryton

Zív.........po celou dobu filmu se člověk nudí a nejradši by spal. Ano užitečnější by bylo 88 minut prospat. Taneční scény průměrné o hudbě se dá říci to samé. Proč tam je několikrát zmíněný hip hop, když jsem ho za celou dobu neslyšel? Sice ho celkově neposlouchám, ale rnb se tam objevovalo hodně. Celková kostra filmu je pak ještě chudší a člověk si asi má něco domyslet.(6.6.2009)

• .maggie.

Tohle se snaží tvářit jako přímo navazující pokračování, ale s předchozím filmem, který byl příjemný a všichni tam byli tak přirození, to nemá nic společného a Izabellu Miko jsem měla chuť fyzicky odstranit z obrazovky. Chtěla jsem to opravdu vypnout po pěti minutách, ale objevila se tam Aubrey Dollar, takže jsem se začala na film dívat spíš kvůli této zábavné vedlejší postavě, než nepříjemné hlavní hrdince. Ta to tady má opět dát dohromady s černochem, ale evidentně jenom proto, že tomu tak náhodou bylo i v prvním díle.. Pak je tam ještě Jacqueline Bisset jako megatrapná baletní učitelka. Nebavilo mě to.(23.1.2010)

• togaf

Fujtajksl. Další film ze sobotního dopoledne, který po sobě zanechla tak akorát nechutný nasládlý odér. Patetické kecy a unylé pohledy jsou nejjistějšími zabijáky jakéhokoli filmu.(22.8.2011)

• Ellise

Bohužel i když mi to ze začátku připadalo, že to není ztráta času, nakonec se ukázalo, že jsem se mýlila. Taneční filmy jsou pro mě dost velkým rizikem, protože ne nějak často dokážou zaujmout, ale protože mám ráda filmy s páry - černoch a běloška, tak jsem do toho šla. Nevím, ale nepřipadalo mi ani, že by to vystihovalo tu hlavní myšlenku z prvního dílu. Ona přece má zkomponovat balet s hip hopem a ne se jednoho vzdát a žít tím druhým. Naštěstí jsem od tohoto filmu předem nic nečekala, takže mě ani nemohl výrazně zklamat.(22.5.2010)

• COF_666

Ahahahahahahahaha....NE.(7.6.2009)

• Kikania

Ešte horšie ako jednotka... Dosť rozbité, oničom dialogy, trápne "zápletky". Lepšia hudba a pár vydarených tanečných kreácií nerobia z filmu film.(13.2.2010)

• terunka003

Taneční, svižné, chvílemi i melodické × obehraný děj. Co to bylo? Další film pro mladé diváky, věkově tak 11-14-ti leté holčičky, které chtějí být jako perfektní tanečnící svíjející se na podiu v kalhotech pod kolena. Film o tom jak bílá baletka naučí tancovat městské tance všechny obyvatele ghetta a nechá dráhu úspěšné baletky. Přišlo mi to přehnané. Včetně toho, že nakonec stejně zvítězila láska. Asi si ve škole zapíšu předmět Hip-hopové teorie..(6.6.2009)

• Master19

Jedna hvězdička za to, že jsem to nevypnul. Ale měl jsem...(6.6.2009)

• ecceHOMMO

Iná herečka ...ale čo je zvláštne hlavná hrdinka má iné charakterové vlastnosti - čo potom pôsobí rušivo a stráca sa kontinuita príbehu z jednotky.....Samozrejme oproti jednotke to postráda charizmu Julie Stiles a čaro, vyžarujúce z pôvodného snímku ( a o kvalite ani nehovoriac).(24.2.2010)

Izabella Miko aspoň při tanci působila tak nějak přirozeně, oproti Julii...jinak děj naprosto stejnej jako v jedničce...(7.6.2009)

• rscott

Mohli by radšej Američania prispievať na kinematografiu štátom Európy než vyhadzovať peniaze na takéto nepotrebné filmy. Aj napriek tomu, že nemám rád hip-hop videl som ho zatancovať oveľa pútavejšie. Toto bol len zhluk krokov, ktoré mi pripadali mimo rytmu. A aby som nezabudol o nejakej romantickej rovine sa tu tiež nedá hovoriť. Zbytočné pokračovanie filmu Save the Last Dance, ktorý sám osebe nebol bohviečo.(31.1.2009)

kdo nemá rád tanec a vše co s tím souvisí, tak tohle není film pro něj a je logické, že se mu to nemůže líbit, ale tanec je nádherný, když člověk cítí rytmus, a ví co hce opravdu dělat, klasický balet, nebo hip hop? obojí má své kouzlo, i když balet je pro mě mnohem bližší, hi hop docela vzdálený, ale je to obojí tanec, hlavní představitelé fajn(24.7.2010)

• casef

Stejně jako ve filmu "Princ a já 2" nahradila Julii Stiles jiná herečka, která ovšem postrádá Juliino kouzlo a charizma. Nehledě na to, že celý děj je hrozně předvídatelný a celý to hrozně nudí.(28.2.2010)

• mikalana

Milovníci tance ve filmu si nepřijdou na svoje. Nežádej svůj poslední tanec měl jako v prvním díle myšlenku spojení kultur, osobních rozhodnutí a postavení se na nohy a o tom, že život se mění. S odchodem Julie Stales se tento kousek propadl do dějin zapomění, film přišel o osobitou a jedinečnou herečku, která se do role hodila a nahradil ji slečnou, které jsem nevěřila ani lásu k hiphopu, ani jejímu filmovému partnerovi. Sářin partner nedostal příležitost k usmíření s matkou, ani prostor k projevu, přitom scéna, ve které představuje pásky zachycující zvuky jeho života je celkem zajímavá a dobře vymyšlená. Sára sama vlastně nic konkrétního nakonec neudělala, rozhodla se dělat choreografii anebo tančit anebo jenom praštila se školou? Taneční scény hiphopu se jsou nepřehledné a postrádají správné osvětlení, kroky nejsou ničím zajímavé, nenavazují na sebe a jsou to prostě jenom kroky. Tanec v klubu vypadá spíš jako parodie a hudba je velice průměrná. Hvězdičku ode mne dostávají celkem ucházející scény ve škole a celkem zajímavá postava učitelky ve skutečnosti jenom zkušené a proto přísné, která bohužel nedostala dostatek prostoru. Autoři nevyužili nabízející se šanci - opravdový vnitřní rozpor mezi snem a skutečností a všechno jenom okecali a nenechali divákovi možnost k procítění. Sny se mění a diváci nedostali dostatečnou možnost k pochopení tohoto sdělení.(21.8.2007)

• Lucyane

Tak jako chtěla jsem dát tři, protože jsem čekala naprostou blbost a ono se na to vážně dalo dívat. Ale když se nad tím víc zamyslím, tak jednička má přecejen své kouzlo, na které toto pokračování nedosáhlo...Děj předvídatelný, závěr klasický americký, který popírá veškerý předchozí příběh...(6.6.2009)

<< předchozí 1 2