Reklama

Reklama

Nežádej svůj poslední tanec 2

  • USA Save the Last Dance 2 (více)

Tanečnici Sare Johnsonovej (Izabella Miko) sa konečne splnil jej najväčší sen – prijali ju prestížnu školu Juliard! Ledva vedela chodiť, už túžila stať sa baletkou – a jej veľkým vzorom bola po celý jej život primabalerína Monique Delacroixová (Jacqueline Bisset). Nuž a práve Monique sa teraz na Juliarde stala jej učiteľkou - a oceňuje jej usilovnosť a snahu! Sara sa na škole stretne s mnohými zaujímavými ľuďmi - napríklad so sympatickým Milesom Sultanom (Columbus Short), ktorý tiež supluje jednu hodinu hudby a pozve ju do klubu, aby jej ukázal hudbu, ktorou sa zaoberá. Sara je nadšená a Miles ju poprosí o spoluprácu na jednom projekte. Mladá žena súhlasí a vymyslí preňho choreografiu... Keďže ju táto práca veľmi napĺňa a baví, náhle si uvedomí, že už si vôbec nie je taká istá svojím snom stať sa za každú cenu baletkou... (TV Doma)

(více)

Recenze (26)

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Co to mělo být? Co to má proboha společného s Save the Last Dance 1. Hlavní herečka s předchozího dílu nechce pokračovat, ale stejně netočí dvojku? Dobře to bych ještě pochopila. Upřimně Izabella Miko mi byla mnohem víc sympatičtější. Ale nejhorší je, že naprosto změnili charakter hrdinky. Chovala se naprosto jinak. To bych na jednu stranu brala jako kladnou věc, ale jinak film byl dost o ničem. Stále obehraný scénář (potkají se, vše OK, naštvou se na sebe, happy end). Celkově lepší 3* ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Taneční, svižné, chvílemi i melodické × obehraný děj. Co to bylo? Další film pro mladé diváky, věkově tak 11-14-ti leté holčičky, které chtějí být jako perfektní tanečnící svíjející se na podiu v kalhotech pod kolena. Film o tom jak bílá baletka naučí tancovat městské tance všechny obyvatele ghetta a nechá dráhu úspěšné baletky. Přišlo mi to přehnané. Včetně toho, že nakonec stejně zvítězila láska. Asi si ve škole zapíšu předmět Hip-hopové teorie.. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Téměř nekoukatelná kravina, která se snažila trochu přiživit na solidním prvním díle. Nevrátili se fajn herci, postavy jsou hloupějí, příběh tu snad ani není a herci by už nikdy neměli do ničeho obsazovat. A i když jsem to čekal, naštvalo mě, jak zametli se vztahy z prvního dílu během prvních dvou minut. Zbytečný film. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Zív.........po celou dobu filmu se člověk nudí a nejradši by spal. Ano užitečnější by bylo 88 minut prospat. Taneční scény průměrné o hudbě se dá říci to samé. Proč tam je několikrát zmíněný hip hop, když jsem ho za celou dobu neslyšel? Sice ho celkově neposlouchám, ale rnb se tam objevovalo hodně. Celková kostra filmu je pak ještě chudší a člověk si asi má něco domyslet. ()

mikalana 

všechny recenze uživatele

Milovníci tance ve filmu si nepřijdou na svoje. Nežádej svůj poslední tanec měl jako v prvním díle myšlenku spojení kultur, osobních rozhodnutí a postavení se na nohy a o tom, že život se mění. S odchodem Julie Stales se tento kousek propadl do dějin zapomění, film přišel o osobitou a jedinečnou herečku, která se do role hodila a nahradil ji slečnou, které jsem nevěřila ani lásu k hiphopu, ani jejímu filmovému partnerovi. Sářin partner nedostal příležitost k usmíření s matkou, ani prostor k projevu, přitom scéna, ve které představuje pásky zachycující zvuky jeho života je celkem zajímavá a dobře vymyšlená. Sára sama vlastně nic konkrétního nakonec neudělala, rozhodla se dělat choreografii anebo tančit anebo jenom praštila se školou? Taneční scény hiphopu se jsou nepřehledné a postrádají správné osvětlení, kroky nejsou ničím zajímavé, nenavazují na sebe a jsou to prostě jenom kroky. Tanec v klubu vypadá spíš jako parodie a hudba je velice průměrná. Hvězdičku ode mne dostávají celkem ucházející scény ve škole a celkem zajímavá postava učitelky ve skutečnosti jenom zkušené a proto přísné, která bohužel nedostala dostatek prostoru. Autoři nevyužili nabízející se šanci - opravdový vnitřní rozpor mezi snem a skutečností a všechno jenom okecali a nenechali divákovi možnost k procítění. Sny se mění a diváci nedostali dostatečnou možnost k pochopení tohoto sdělení. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama