Reklama

Reklama

Hrozba v poušti

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři měsíce před invazí v Afganistánu, během tajemné mise, šest vojáků z elitární vojenské jednotky se musí postavit proti nepříteli, o kterém se jim ani nezdálo! Film režiséra kultovního snímku The Blair Witch Project. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale mně se to líbilo, a to hodně. Příběh vojáků a jednoho agenta “ze zvláštní skupiny v CIA”, kteří se vydali do pouště najít muže, o kterém nikdo kromě hlavní postavy nic neví a kteří se později musí setkat s podivnými bytostmi, čerpá z toho, že divák prostě neví. Neví, co přesně hledají v poušti, neví, proč hledají toho muže, neví, kdo jsou ty bytosti a neví, zda-li vůbec přežijí. Film má velmi dobrou atmosféru a opět se prokázalo, že ta nevědomost, kdo jsou ti nepřátelé a jak vypadají, je mocná zbraň. Velké překvapení a dokonce jsem občas měl chuť dát pět hvězdiček! ()

IBI 

všechny recenze uživatele

Popravdě, původní myšlenka a režisér Blair Witch Projectu mohly dát dohromady skvělý film, kdyby nepřišlo pár ALE: 1) Nedotažená myšlenka - Ony "věci", o kterých se má točit celý film nejsou absolutně nijak popsané, ale přesto si nezachovaly ani špetku tajemna, 2) Pro mě absolutně nesympatická hlavní postava, která by se dala popsat jako absolutní bezcharakterní trotl a za 3) KONEC, ten byl na jednu stranu vysvobozením, ale na druhou stranu mě jasně utvrdil v tom, že tenhle film si už nepustím, i když se mi ten nápad jako celek líbí. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Austrálčan sa ťa vždy zastane.“ Dal by som aj 60%, ale postupom času sa začne pôsobivá atmosféra, príjemne zbavená krvi a nezmyselných akčných scén, vytrácať do neznáma a na jej miesto nič zaujímavé neprichádza. Herci sú len sympatickí, výprava len zaujímavá, prostredie len pôsobivé. Možno ak by to bolo o čosi kratšie... alebo ak by sa toho dialo predsa len troška viac... alebo ak by to viac tlačilo na pílu napr. v odpovedaní na „základné otázky“... možno VTEDY by to bolo za 60%. Takto dávam len 40%, ale s tým, že je to o dosť lepšie, ako iný talibanský vojenský horor, Krvavý piesok. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda k ukousání. Pořád jsem doufal, že se něco stane a ono nic. Rozjeté to bylo velmi hezky - vojenská jednotka v opuštěných horách Afganistánu, tajemné úkazy či UFO, nemožnost dovolat se pomoci... Celé to vypadá krásně, ale co z toho, když se fakt neděje prostě nic. Pořád se jen někam jde, hádá se mezi sebou a utíká se a střílí po podivných světlech cestou a všichni se chovají jako pitomci aniž by to nakonec vedlo aspoň k nějakému zásadnímu finále. A ačkoliv to netahá za oči amaterismem, tak ale neexistuje žádný důvod, proč to vidět... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Po chvilce to působilo jako laciná blbost a ten Arkansas nebo co, co mělo simulovat Afghánistán, to jen potvrzoval. To vše do první přestřelky, která působila více než realisticky, vizuálně i zvukově. Nakonec z toho byl dobrý film, který by v mnohém překonal i své slavnější bráchy a to i přes ten Arkansas. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Film niesol aj označenie Ultimate Patrol. (MikaelSVK)
  • V čase 03:16 zazní ve filmu „...považují ho za duchovní sílu, co pomůže mujahideenům porazit sověty.“ Vzhledem k tomu, že se film odehrává na konci roku 2001, jedná se o zjevný historický nesmysl. Sovětská vojska se z území Afghanistánu stáhla v průběhu roku 1989 a samotný Sovětský svaz přestal existovat 26. 12. 1991. (Globus_Jirka)
  • Namiesto skutočného Afganistanu sa natáčalo v Maroku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama