Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Animovaný / Dobrodružný / Pohádka
Velká Británie / USA, 1991, 26x22 min

komentáře

Obsah:

Kapitán Zed a jeho parťák PJ brouzdají ve snovém čase oblohu ve své lodi Dramship A12 a neohroženě čelí všem nočním můrám, které se dětem zdají. Zed a PJ jsou ovšem jen jedna z mnoha snových hlídek a vedle ošklivých nočních můr je tak čekají i obtíže s jejich věčným rivalem - nafoukaným Kapitánem Flannelem.   (Divočák)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele DaViD´82 ****

Sandman pro nejmenší o ochráncích dětských snů s nezapomenutelným polštářkovým autíčkem a nespočtem oveček. Právě ty všudypřítomné ovce si spolehlivě pamatuji dodnes. Inu, nostalgie no... Teda vlastně, béé.

profil / všechny komentáře uživatele Hakha *****

Jeden ze seriálů mého dětství, při pohledu na intro ve mě proběhla vlna nádherných vzpomínek...video.aol.com/video-detail/captain-zed-and-the-zee-zone-intro/4162856998

profil / všechny komentáře uživatele Divočák *****

Společně se Srdíčkovými medvídky jeden ze zahraničních kreslených seriálů, které provázely moje ranné dětství. Kapitán Zed se svým praťákem PJ hlídají dětské sny a zároveň čelí lumpárnám, které si pro ně připravil jejich věčný sok Kapitán Flannel. Všechno je vyvedeno ve velice milé animaci a nevzpomínám si už přesně, ale myslím, že když byl nějaký průser, Zed na to vypustil armádu ovcí a to teprve byla jízda;)

profil / všechny komentáře uživatele Petrucci ****

... nostalgie jako noha ...

profil / všechny komentáře uživatele Davies182 ***

Do sedmi let maximálně... jak dlouho jsem seriál sledoval já se nesvěřím, neboť si to nepamatuji (fakt!).

Hodnocení uživatelů:
AngelAngie ***