Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý právník Dick Russell financuje profesora Gibbse, který vynalezl zařízení, jež umožňuje neviditelnost. První "testovaný objekt" tohoto stroje je modelka obchodního domu Kitty Carroll. Byla však z práce vyhozena kvůli své "drzosti". Stroj dokáže docela úspěšně Kitty zneviditelnit. Ona se toho rozhodne využít a pomstí se svému bývalému sadistickému šéfovi. Zatímco jsou profesor a neviditelná Kitty mimo, navštíví profesorovu laboratoř gang kriminálníků, kteří ukradnou zařízení. Kitty opět využije své neviditelnosti, zločince přechytračí a dopadne. (Ble.Ble)

(více)

Recenze (11)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná komedie o ženě, která hledá dobrodružství a tak odpoví na inzerát podivínského profesora a stane se neviditelnou (celé to působí trochu naivně, neboť vůbec nemá strach z toho, že by celý proces zneviditelňování měl nějaké vedlejší účinky nebo byl nevratný atd., tedy první věc, která by aasi napadla každého z nás). Film je místy vtipný a zábavný, ale místy zase dost nudí, i přes svou krátkou stopáž. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně není horor a označovat tento film jako horor je nesmysl. Nebyl natočen jako něco, co má děsit, ale naopak jako něco, co má bavit. Tohle je jednoduše komedie s vědecko-fantastickými prvky, která není nijak převratná, ale zaujme. Mně tohle stačilo. Je to celkem zábava, i když to má jednoduchou zápletku. Tvůrci se i přes naivitu filmu zasadili o triky, které jsou rozhodně více než jen průměrné. Na svou dobu dobré, ani dnes to neurazí. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a zase ne. Nechce se mi věřit, že někomu tento film může připadat vtipný, jak se tu dočítám v komentářích. Humor v tom, že neviditelné děvče bací padoucha palicí do hlavy, ten omdlí, zatímco senilní profesor se tomu rozpustile směje, prostě není, je to hloupé, trapné, infantilní, takže to může zabrat tak leda na malé děti. Ale co se divím, Kameňák a Babovřesky taky mají fanoušky. Jen zamrzí, že jedna z posledních rolí velikána Johna Barrymorea (umřel dva roky po natočení této hlouposti) je právě v tomto filmu. Ten totiž povedený vážně není - je to jen nevtipná komedie s prvky sci-fi, primitivním příběhem a otřesnými herci. Ani Barrymore se tu nesnaží, a co potom ti ostatní? Virginia Bruceová, třebaže měla představovat modelku, byla ošklivá a herecky se blížila diblíkovi ve stylu Nataši Gollové, většina gangsterů pak přehrávala až hrůza ve stylu "komické dvojice" Abbotta a Costella (nebo Laurela a Hardyho, jasně, ale ti mi na rozdíl prvně jmenovaných přišli aspoň trochu vtipní). Vážně je to škoda, protože film potenciál měl, výprava byla dobrá a bohatá, navíc tvůrci těžili z popularity dvou předchozích "neviditelných mužů" (jakkoli s nimi tento film nemá absolutně nic společného), efekty ucházející (i když oscarová nominace byla možná přehnaná)... A vznikne taková hloupost. Škoda přeškoda. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Popravdě z pohledu dnešního pohledu se jedná o podprůměrnou podívanou, na kterou rychle zapomenete. Invisible woman je čistá komedie(žádnej horor) zase o lásce, zradě a hlavně o.....srandě. Sranda je ale to co tomu filmu chybý. Humor je naprosto nesměšný, a navíc film je dost nudný. Je asi chyba že jsem na film koukal po Invisible man a Invisible agent. Ale prostě u těch dvou jsem se bavil, ale u tohohle zíval nudou, ale jak jsem řekl čekal jsem něco úplně jiného takže mé hodnocení se musí brát s rezervou. ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama