Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Superbad je varujícím příběhem dvou dospívajících chlapců, které čeká maturita. Jsou na sobě obrovským způsobem závislí, ale teď by měl každý z nich jít na jinou vysokou školu a čeká je odloučení. Evan (Michael Cera) je milý, chytrý a stydlivý. Seth (Jonah Hill) je drzý, náladový a posedlý děvčaty. Ve filmu sledujeme jejich zoufalé pokusy zapůsobit během jedné bláznivé noci na osoby, po kterých touží... během jediné příšerné, potupné noci, na kterou po zbytek života vděčně vzpomínáte. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (693)

Hunt 

všechny recenze uživatele

Hudba: Lyle Workman Zprvu to vypadalo, že se bude jednat o zceka naprůměrnou a zábavnou komedii (ve stylu "sex, alkohol a mladí lidé"). Zprvu to tak působí, hlášky jsou super, ústřední dvojice povedená....avšak po asi 30-40minutách se film zvrhne v nudu a našlapanost a nadhled je ten tam. Škoda, nemohu se zbavit dojmu, že jsme byli ochuzeni o vyjímečný snímek, ten začátek je tak slibný. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Parádní úvodní funky titulky i celý soundtrack. To mě překvapilo a dostalo, protože vůči teenagerským komediím chovám... řekněme velmi velké předsudky. Na tomhle místě ale musím říct, že Superbad by byla velká chyba házet do jednoho kotle s ostatními. Velkou roli na tom mají i trefně zvolení a přirození představitelé - nejvíc mě dostalo, že vysněné dámy jejich srdce nejsou ty klasické plastové dokonalé bárbínky jako ve všech podobných filmech, ale normální pěkné holky. To se dneska málokdy vidí. Co mě ale štve, že i takovejhle film musí skončit americky. -"Do you look like an African Jew?" --- -"Shit, the COPS!" ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Asi najlepšia vec z produkcie Judda Apatowa. Film tak úprimný, trefný a teenagerské problémy vystihujúci, až dojíma k slzám. Uletená komédia o vyvádzaní mladých týpkov, ktorá vo vás nápaditými scenáristickými kľučkami a dialógmi miestami vyvolá vačšie filmové potešenie než sofistikovaný coenovský humor. A takých teenagerských komédií nie je veľa. Chcem pokračovanie! Chcem ešte raz Setha, Evana a Fogella! :-) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Další z letošních poctivých osmdesátek. Velmi civilní, inteligentní a jen lehce nechutná teen komedie, kde hlavní hrdinové nejsou žádní vymydlení šampónci ale looseři jak prase. K vyššímu hodnocení chybí víc dech beroucích (rozuměj ve smyslu dušení smíchy) pasáží, ale fakt je, že u závěrečných titulků jsem se vážně válel po sousedním sedadle a dusil se na celé kolo :) Fakt.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Další velmi vtipná teen komedie co jsem viděl. Co obsazení, to známé tváře, na které se rád dívám. McLovin je opravdu slušnej týpek, který měl fakticky velké štěstí, že narazil zrovna na tyto dva poldy a nerozlučná dvojka dosáhla toho, čeho chtěla, i když se jejich životy budou ubírat každý jiným směrem, tak to bohužel někdy chodí, ale přátelství nekončí. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Pri natáčaní Fogellovej (Christopher Mintz-Plasse) sexuálnej scény musela byť kvôli jeho veku na natáčaní prítomná jeho matka. (ladko)
  • Film byl roku 2012 webem „LoveFilm“ určen čtvtou nejvtipnější komedií všech dob, a to s průměrně 1,9 "smíchy" za minutu. (JoranProvenzano)
  • Škola, ktorú navštevujú hlavný predstavitelia je El Segundo High School. (Greenpeacak)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Násilí na ženách?

Násilí na ženách?

13.04.2009

To už k dnešku tak nějak patří ;-). A tak tady máme protest radikální feministické organizace WomanAndHollywood, která sokolím okem dohlíží na to, jestli američtí filmaři zobrazují něžnou polovinu… (více)

Náš kámoš Marťan

Náš kámoš Marťan

15.11.2008

Simon Pegg a Nick Frost jsou zpátky. Po hororech (Soumrak mrtvých) a akčních kriminálkách (Jednotka příliš rychlého nasazení) si chtějí utahovat (samozřejmě láskyplně) z žánru science-fiction.… (více)

Reklama

Reklama