Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak prvú epizódu som videl v čakárni u doktora, keď som čakal na vyoperovanie znamienka a celkom ma to chytilo, že som aj zabudol, že idem na zákrok. Celkovo som mal rád takéto TV programy o vylepšovaní a opravovaní áut, ktoré vo veľkom púšťali hlavne na Discovery. Tento program je točený v skutku pútavo, od miest, kde autá získajú, po samotnú rekonštrukciu. Samozrejme to najlepšie je práve tá premena bežného alebo hrdzavého šrotu na naleštenú "krásku". Tiež sa mi páčilo, že to s tým tuningom až tak nepreháňali, ako niektorí (aj miestni) magori, čo si myslia že viac je vždy lepšie. Ak na to niekedy narazíte v televízií a nebudete mať čo robiť s načatým dňom a ste milovníkmi áut, tak nebudete sklamaní. ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Pořad je to svým způsobem fascinujíci. Tvůrci někde seberou nějaký šrot, co už pomalu nevyjede na silnici a doplní nějakého vlastníka (většinou mladou holku). Nevěřím totiž, že by brali skutečné lidi "z ulice". Pak to auto rozeberou a opět ho složí na základě velkého množství tuzingových doplňků. Takže základem jsou velká kola co se sotva vejdou do podběhů a výrazný lak. Do interiéru vždy napěchují aspoň 5 LCD obrazovek nebo tabletů, občas přidají i playstation. Kolem úprav motoru nebo podvozku se to v podstatě netočí, leda se o tom okrajově zmíní. Co mě fascinuje nejvíc, jsou výroky "vlastníku" nad jejich novým "votuzidlem". Řeči typu" Tohle auto mi úplně změní život.", "To je to nejlepší co mě v životě potkalo" apod. jsou až směšné. Jen doufám, že ty řeči nikdo nebere vážně. Dávám ---== 15% ==--- , těch 20 minut se totiž dá vydržet a divák se aspoň doví jakou další neskutečnou hovadinu do toho auta ještě namontují. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Voľakedy mimoriadne úspešná, dnes len živoriaca, americká televízna stanica MTV vyprodukovala nehudobnú sériu o automobilovom tuningu. Zistili, že je tento formát momentálne populárny, tak sa rozhodli, že sa aj oni do toho pustia. Bude to uvádzať akýsi vyhihňaný černošský raper Xzibit. Partia šikovných mechanikov z firmy Gas dá doporiadku najakú starú káru, čo im dotiahneme do garáže. Poriadne na nej zamakajú. Potom ju slávnostne odovzdáme majiteľovi. Ten sa od radosti skoro zblázni. A všetci sme spokojní. Ľudia na to iste budú čumeť. Asi takto uvažovali producenti z MTV, keď schvaľovali tento projekt. "Pimp My Ride" - tuctová záležitosť. ** ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to hodně líbilo, ale postupem času jsem si uvědomoval, že ty "káry" jsou už přeplácaný a někdy až nevkusný.... samozřejmě, že bych byl štěstím bez sebe, kdyby mi někdo takhle vylepšíl mýho pažouta ale kdyby ubrali trochu techniky a přidali na vkusu, bylo by to nejlepší ;) Škoda, že tu taky nemáme něco podobnýho ;) 50% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najlepšie je, že Vás nezaťažujú zbytočným detailami. Bum, bum a je tam nový zvukový systém. Bum nové kolesá, bum, bum a je to hotové. Nevýhoda je, že je to stále to isté dokola. Takže pozriete štyri krát a stačí. Samozrejme ak ste fanatik do tuningu, pridajte si 3*. Zožente si všetky časti a máte druhé Vianoce. Pre nás ostatných je to také príjemné spestrenie všedného dňa. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Na show také odkazují pořady Pimp My Room (vysíláno MTV v Nizozemí), Pimp My Wheels (upravování motorek - MTV Itálie), Pimp My Fahrrad (upravování kol) a Pimp My Whatever (doslova upravování čehokoliv - oboje MTV Německo). (Sony1994)
  • V prvej, špeciálnej epizóde šiestej série s názvom "Where are they now" ("Kde sú teraz") sme sa mali možnosť dozvedieť, že počas doby úpravy bolo majiteľom zapožičané iné auto. Zobrazovali takisto najobľúbenejšie autá a ich majiteľov v krátkom rozhovore. Medzi nimi bol aj rekordman, ktorému tuningovali jeho nabúrané auto, ktoré po úprave nielenže takmer okamžite zničil, ale do pätnástich minút stihol havarovať aj s požičaným autom. (PATWIST)
  • Mnoho prvkov z vytuningovaných áut, ako napríklad extra veľké reproduktory či LCD obrazovky na predných sedadlách, boli pridané čisto len pre účely šou a po jej skončení museli byť odobraté, pretože niektoré z nich porušovali federálne zákony, iné modifikácie jednoducho to auto nezvládlo a podobne. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama