Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Simon a Stanley jsou venkovská dvojčata žijící v horách. Simon je mentálně postižený a před mnoha lety právě jeho ruka zapříčinila smrt vlastních rodičů. A zabíjení mu zachutnalo, což na vlastní kůži okusí pětice studentů, kteří si vyrazili na prázdniny k řece. Simon s nimi rozehrává brutální krvavou partii a jednoho po druhém likviduje stále bizarnějšími nástroji. A nepřestává ani poté, co se ukáže, že jeho zvířecí chování neušlo pozornosti svědků – skupině hráčů paintballu. I je čeká strašlivá smrt, protože kdo se postaví Simonovi do cesty, nemá šanci přežít. Jediný, komu se to podaří, je mladá dívka. Ale bylo by bláhové předpokládat, že pouze ona sama může zastavit čisté zlo. Bestiálně krvavý splatterhoror natočil v lokacích kalifornského Grass Valley režisér William Dear. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl od Williama Deara hodně špatný vtip a můj nechápavý výraz stále trvá, śkoda že mě nemůžete teď vidět. Prostě nedokážu pochopit, jak takový starší pán, který by měl mít aspoň špetku rozumu, může pustit do světa něco takového a ještě to pokládat za horor. Za takové filmy bych zavedl povinně nějaké fyzické tresty a pro všechny bez vyjímek co měli s touto kravinou co dočinění, včetně správce lesa kde se film natáčel. Když si otevřete můj profil a kouknete na mé ostatní hodnocení zjistíte, že odpad známky dávám jen vyjímečně a pro tento film to bude proto určitě pocta. Příběhově naprostá zapeklitost, která se ze začátku jeví jako expedice pro hledaní zlata. Na to však ani nedojde, protože všichni hlavní herci bez vyjímky maj nasráno v hlavě. Nejvtipnější na tom všem je, že nejrozumější se jeví týmový zhulenec a pak že tráva škodí zdraví. Film je naprosto bez atmosféry, přeplněný nelogickými scénkami a dialogy až jsem slzel vztekem. Bez keců odpad a já si jdu dát nějaký prášek na uklidnění... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Máte rádi maso? Nu, zde se dočkáte plecka, kýty, ramínka i vnitřností, vše čerstvé, odleželé, šťavnaté i propečené. Krumpáč sviští vzduchem, jeden, dva, tucet....Krumpáčomet a krumpáčový válec a ještě nějaký ten bonus navíc. A protože rozkravení mladí Američani jsou těžcí frajeři, kterým nesympatie koukají i z palců u nohou, nezbývá než se těšit na chvíli, až budou brutálně masakrováni. Typický představitel buranského horroru: pokud je milujete, tak do toho. Nic originálního a překvapivého, jen slušný masomlejn. Je to zábavné, a tak to mají mazlíčci rádi. Stačí překonat dokumentární procházku lesem a pak už jen uzavírat sázky, kdo zařve jako první... ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Krumpáčem na všechno. Na střeva, na hlavu, i na jazylku se vám bude hodit. Tohle je ten typ filmů, co nemám rád - "brutalita"bez nějakého děje. Hororově je to naprostý odpad, ale budu upřímný, já to po tom klasickém teen hororovém začátku začal brát jako komedii. V lese tolik lidí a Stanley/Simon vlastní snad milion krumpáčů které pak vrhá úplně všude. Hlavní pětice je banda nehorázných idiotů, u kterých je jedinou zajímavou osobou Shaggy, který vyměnil chudáka Scoobyho a celou jeho partu za fet. Nelogičností je tu nespočet, nemá smysl je vyjmenovávat, jelikož je jich tolik... (vymrští tři krumpáče a najednou jich po lese lítají desítky). Jako komedie to ale funguje, sice trošku zvrhlá komedie, ale co už. Díky svojí nelogičnosti bych tento film zařadil mezi takové "specialitky", jako je Lavalantula nebo třeba Sharknado. Tohle si ale stále prostě hraje na seriózní krvavý horor, přitom je to jenom naprosto pitomé. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vraždiaci psychopat, ktorý sa predviedol v tomto americkom horrore ani zďaleka nedosahuje kvalít a charizmy ako jeho žánroví slasher kolegovia Jason Voorhees, Leatherface či Michael Meyers. Musím však uznať, že i on má svojský psycho krompáčový štýl a so svojimi obeťami sa nesere. Takže čo hovorí MM_Ramone na film "Simon hovorí"? Hovorím, že druhý krát by som už na to asi nepozeral, ale dve hviezdičky si to zaslúži. Viac ku tomu nemám čo povedať. ** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solo říká…že tohle byla teda pěkná píííčovina. Senilní Dear si na chvíli odskočil od těch svých romantických komedií a seriálů a rozhodl se zanechat pěkně páchnoucí stopu i v hororovém žánru. Kdyby ten debil natočil hororovou komedii (on jí vlastně natočil, nebo spíše parodii), možná by mu to i prošlo, ale on to snad myslel i vážně…nebýt „mistrného“ tahu v podobě angažování psychouše Crispina Glovera, který se snažil, co mohl, dopadlo by to ještě mnohem větším průserem. Takhle jsem se na tu hovadinu plnou laciných hlášek „Ty máš ale štěstí, už ti to jede…“, zhulených keců, céčkových gore scén dodíval. Místy jsem se i zasmál, především pak při masakrování hráčů paintballu a ani trocha té erotiky neuškodila. Takže za svištění krumpáčů a potáhnutí z „megašpeku“ dávám lehce podprůměrné hodnocení, nebo by mě mohl Stanley – pardon Simon trefit rovnou do prdele… ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Robyn Lively (Leanne) a Paige Sorenson sú uvedené v úvodných titulkoch, ale v záverečných už ich mená nie sú. Harold Smith (Sty) je zasa v úvodných titulkoch uvedený ako Harold 'Smitty' Smith, ale v záverečných už ako Harold Smith. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama