Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Světová wrestlingová star Bill Goldberg (Trestná lavice, Hromy a blesky) a člen hip-hopové formace Tha Dogg Pound Ricardo “Kurupt” Brown (Na pokraji smrti) překračují hranice lidských možností v napínavém a strhujícím pokračování úspěšného filmu Na pokraji smrti. Vězeň, který touží po podmínečném propuštění z drsného prostředí nápravného zařízení, se zaplétá do souboje dvou znepřátelených gangů. Proto uzavírá vratkou dohodu o spojenectví s jedním z vůdců, který byl za mřížemi nespravedlivě obviněn z vraždy. Oba si uvědomují, že jen jejich vzájemná spolupráce může zajistit, aby si zachránili životy a ochránili ty, kteří jim jsou za mřížemi nejbližší. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už ani původní Na pokraji smrti se Stevenem Seagalem nebyl bůhvíjak dobrým akčním kouskem, ale našlo by se v něm pár zajímavých momentů a akčních scén. Nicméně toto rádoby pokračování už bylo jen ubohou napodobeninou s vyčpělým nápadem a nikterak zajímavým dějem. Moc mě ty slavné bitky mezi vězeňskými gangy nebavily, herecké výkony taky chabé, častokrát jsem si klepal na čelo nad stupiditou a nezachránil to ani Bill Goldberg, nebo navrátivší se Kurupt – který v prvním díle hlavně přicmrndával. Robert LaSardo moc prostoru nedostal a Robert Madrid byl dost slabý záporák. Dle mého jedna velká zbytečnost, která nám toho moc nenabídne. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Parazit, který se snaží přiživit na nudným akčním béčku, které nikoho nezajímalo. Jaké potom může mít studio očekávání, když točí odvar z odvaru? Pokud máte pytlík čaje, vylouhujete ho, pak znovu (vznikne jednička) a pak ten pytlík použijete ještě jednou (vznikne dvojka), dá se to vůbec považovat za čaj? Tady není fakt nic, co by se člověku mohlo líbit. Bill Goldberg byl fajn se dvojce Univerzálního vojáka, tady je jen postarší horda svalů a tuku, která se jen tváří drsně a chodí od místa k místu a Vám je to úplně ukradený. Celý film ztrácí totálně smysl, nemá akci, nemá humor, nemá nadhled, nemá jednoduše opravdu nic. Když je nejlepší část filmu flashback z prvního dílu, který už byl pěkná srágora, je to už na pováženou. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Narodny poklad a cesta k nemu vedie cez brutalne nezaujimavu, gycovu na gangy hrajucu sa bezduchu patlaninu, kde niet chlapov iba omalovanky, vychrtliny, steroidy. Vsade zalostna atmosfera novelovej kuchyne, kde po cely mizerny cas sa nepochopeny plan odohrava pobehovanim z viacerych bodov navzajom. Ti prebehnu sem ini tam. A opacne. Toporna akcia neforemnych subojov bez osudu. Trapna vazenska zlatanina bez charizmy, zabavy, rozumu. (Videne 6.6.2020, Markiza archiv) ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

... a já viděl Na pokraji smrti 2 a poblil jsem se do 5-ti sekund... taky nekecám... no fáákt! Tohle jestli je napínavý a strhující film, jak tvrdí oficiální text distributora, tak já jsem Optimus Prime. Nejbéčkovatější ze všech béčkových! Goldberg je dávno z formy (v Universal Soldier 2 vypadal alespoň jako dobře poskládaná hora svalů), předvede jeden obligátní Spear a jde na párek. Jinak to, co se děje po celou dobu stopáže, je opravdu nudnější než denní režim lenochoda tříprstého. Naprostá zbytečnost! ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Na pokraji smrti byla sice akční blbost, ale celkem mně to bavilo. Ale že by vážně musel vzniknout druhý díl? To teda nevím. Považuji to za docela zbytečnost. Tento film je taky hodně zbytečný. Obyčejný akční film s vězěnského prostředí obohacený několika bitkama, trapnýma hláškama, ubohým hereckým obsazením a hlavně naprosto debilním scénářem. Obrovská nuda! Scénu, kdy je menší přestřelka mezi vězni jsem nějak nepobral. Velmi nereálná a hloupá scéna, jenž úplně sraží celkový dojem z celého filmu. Jediný plus má tento film v hudbě. Ten hip hop je vážně skvělý. A co tedy to obsazení? Hrůza!!! Bill Goldberg kdysi býval fakt nabitej svalama, trápezy, že to nebylo možný. Skvěle vyrýsovaný a teď jde asi ve šlépějích Stevena Seagala a pěstuje si parádní panďero. Avšak i jako tlusťoch je to stále sympaťák. A kurupt je trapák, jehož výkon mně nepřesvědčil a jeho postava dávala do filmu (ne)humor! Když tak přemýšlím, zda-li je toto béčko, tak myslím, že to je spíš céčko a to tak, že hodně špatné. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama