Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

BluT 

všechny recenze uživatele

Já ti nevim, mě teda Angelova magie nepřijde nijak extrémní a už vůbec ne výjimečná. Spoustu triků už jsem viděl (ať už lehce obměněný nebo úpe stejný) někde jinde a ty jeho vlastní triky jsou dost slabý. Jako chápu, že je těžký se prosadit a přijít s něčim novym, ale Chrisovi se to prostě nepovedlo. 30% ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Dobrý den, mé jméno zní Krisps Enžl a dnes vám ukážu kouzlo střihu, kamerové efekty a magicky přehrávající diváky. Vše s mým krásným účesem a samoždřejmě tu bude i metal! Po reklamní přestávce uvidíte více kaskadérských kousků sestřihaných, aby to vypadalo, že jde navíc o magii a potom se díky mému magickému egu nechám uhodit bleskem. ()

Reklama

111tom111 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu jste ho ještě neprokoukly ? :D Toto je velice ubohé ...tento mladík chce asi dosáhnout popularity jako david copperfield,mám ale pocit že se mu to nějak nedaří.Vše je tak okaté a úsměvné a několik triků,které jsem v tomto pořadu viděl sem znal už jako malý kluk.Nezbývá mi tedy nic jiného než se nad tím celým pousmát.Toto je magie?Ne toto je spíš podívaná pro naivní lidi a nebo pro dívky co se dívají na crisse jako na pěkného mladíka. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Criss Angel je pre mňa jedna dalšia radová postavička vo svete mágie a kúziel,nezaujímavá a opotrebovaná,ktorá u mňa nevzbudzuje žiadnu dôveru.Ani jeho laciné triky mi nekorešpondujú s vybudovaným image stylom kúzelníka.Tie časy kúziel a kúzelníkov sú už dávno preč.Každé jeho kúzlo je tak priehľadné a transparentné,až je to miestami trápne.A síce nie sú to žiadne štúdiové triky ale triky v priestore.A tým sa nám snaží motať hlavu,kedže spolupracuje s náhodne okoloidúcimi ľudmi,ktorý nie sú len tak náhodne okoloidúci samozrejme!Ale momenty prekvapenia hrajú docela solídne,až má človek nutkanie im uveriť celú hru.Podvod na nás divákov je tu očividný.A nemôžem povedať,že takéto predstavenia sa mi páčia.Nie je správne zavádzať ľudí pri televíznych obrazovkách a tváriť sa,že je to niečo reálne.Ale manipulátor je vskutku dobrý,no i napriek tomu na jednu hviezdičku to u mňa nepotiahne. ()

Naslund

všechny recenze uživatele

Nevím, co na tomhle má být magie. Některá kouzla jsem předtím viděl už mnohokrát a v lepším provedení. Občas předvede takové triky, které bych dal i já. Sem tam něco odvážného, ale rohodně ne kouzelného. To co mě ale vytáčí jsou ta "kouzla", kde je zcela jasné, že něco provede v prostřrihu. To není kouzlo ale podvod. I kdyby to skutečně udělal, asi těžko mu to uvěřím, pokud to nepředvede v nějakém velkém vystoupní naživo, jako jsou třeba Talenti. Teď tu jen občas něco provede před podezřele se chovající partou, nebo před jednou ženskou někde o samotě. A taky nemám rád jeho emidž. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama