Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

mazzarek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak teď nevím jestli se mám bát nebo ne. Pokud bych náhodou tento pořad kritizoval, tak mě může největší kouzelník současnosti proměnit v cokoliv. No nic, risknu to. Je to obyčejný amatérský komediant, který sází na krásu nebeskou, protože podle toho co jsem viděl, tak rozumu moc nepobral. [REJP]To je tak, když blbec udělá blbce z blbců a ty blbci toho blbce v té blbosti ještě podporují, takže ti blbci ze sebe udělají vlastně ještě větší blbce.Toho blbce to samozřejmě netrápí, protože je blbec a blbec ví, že vydělává na blbcích, ze kterých dál ten blbec dělá čím dál tím větší blbce a ty blbci toho blbce čím dál tím víc podporují v té blbosti, aby z nich ten blbec atd. až do nekonečna. Tedy v případě, že vesmír je na tom stejně. "Oni" jsou všude a nedá se to zastavit[/REJP]. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnání s Davidem Copperfieldem. Zejména v tom, jak jde kupředu i svět magie a kouzel. Mně osobně je sympatičtější Davidův styl, kdy měl svůj vlastní pořad, svůj svět. Criss dodal kouzlům moderní vzhled, chodí po ulicích, jeho pořad je dynamičtější a on v něm vypadá jako emařský metalista. Proti gustu... Je to blázen, pošuk, ale svoji práci dělá precizně. V mnoha případech je nutné sám sebe přesvědčovat, že jde o pouhou iluzi. Až tak přesvědčivě některé kousky vyznívají. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Okázalý floutek předvádí stokrát viděné "triky" s kartami, mizejícími předměty, procházením zdí za prostěradly... a vůbec, hodně věcí se děje za prostěradly nebo novinami. Ona totiž tato street magie je tak přeumělkovaně nápadná, že je až k uzoufání nudné sledovat toho mystického blbečka jak dělá pýár všemožné komerci na účet magie. Takovej Dynamo je alespoň skromný týpek. Jeho šou už za vidění stojí. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Pri ilúziách a trikoch je dôležité, aby pôsobili zaujímavo a vzrušujúco. No pri tom, čo robí tento šoumen (ničím iným nie je) nemám pocit, že sa dívam na ilúziu, ale na skupinu zostrihaných obrázkov, ktoré majú vyzerať cool. Keby to robí štýlom "ja urobím trik a vy sa pozerajte" - bez použitia "náhodných" okoloidúcich, beriem, ale tváriť sa, že je to všetko naozaj a straašne vážne ala teraz idem vstúpiť do vašich myslí... To teátro je neuveriteľne trápne. Dívať sa na to viackrát? Haha. 45% ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Na tomhle pořadu mě nejvíc vadí neustálý střih. Spoustu triků můžete občas vidět v Brně na čáře od Foxe zdarma také na vlastní oči, ale uznávám, že některé kousky jsou opravdu dobré. Škoda, že hodně triků znám a pak už kouzlo je úplně trapné jak je jednoduché. Ostatní jsou většinou na stejném principu, z jednoho se dá odvodit druhé.Nechte se unášet na vlně neznalosti, jinak vás ty triky po jejich vyzrazení nebudou bavit! Rozhodně to není největší kouzelník součastnosti, ten nadále alespoň u mne zůstává DC, ikdyž jeho kouzla jsou už také vyzrazena, což je velká škoda. Pak už to ztrácí smysl. Ale abych tu nedělal chytrolína, některá kouzla neznám a vůbec mi nejdou na rozum. Např. detailně ruka prostrčená sklem v přímém nesestříhaném přenosu, ale to byl někdo jiný v jiné show. Dobře to napsal TommmyT a Masquerade, samý střih. Většinu jeho drobných kouzel zvládnu taky, na spoustu triků jsem po chvilce přišel. Druhá řada je lepší, ale při sledování tolika dílů mám pocit, že je s diváky vše smluvené a je to hlavně točeno pro tv. Chtěl bych některé jeho triky vidět na vlastní oči. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama