Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jasmeet neboli Jazz (Katrina Kaif) se narodila v Londýně indickým rodičům, považuje se ale za pravověrnou Britku se vším všudy. Rodiče nejsou příliš nadšení, že si má brát svého anglického šéfa a tak jí pod zástěrkou její vůbec první cesty do Indie podstrkují jednoho ženicha za druhým. Aby měla od rodičů pokoj, podstoupí s jedním z nich (Akshay Kumar) svatební obřad. Hned v Anglii ale na rovinu oznámí, že svatba není úředně uznaná, čili vlastně neexistuje a Jazz je vlastně svobodná holka. Její manžel-nemanžel ji ale upřímně miluje a snaží se postarat o její štěstí. (bolly.cz)

(více)

Recenze (9)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pytlákova schovanka po indicku? Konečně, proč ne? Faktor zábavy u Ahoj, Londýne rezonuje na 100% a jsou tu i chytré filmové odkazy, včetně toho na Lagaana a kriket, takže zcela suverénně přichází 5 *. Katrina Kaif jako Jazz je stejně trhlá jako Lolle z Berlín, Berlín a Akshay Kumar jako Arjun osciluje mezi Vejražkou a skutečným Ivánkem. Podruhé už nemám nejmenších výhrad a cele si užívám každou minutu tohoto velice zábavného výletu přes Londýn na Tádž Mahal. Nejzapamatovatelnější písní se stává Rafta Rafta... :) A hláškou Amitabh Bachchan nebo Princ Charles? Děkuji, milé Oko. #bollywoodvoku ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono to nie je také dlhé aby to vyslovene urazilo. Akshaya Kumara nemusím lebo jeho úsmev mi príde strašne creepy ale furt som o ňom počul samú chválu tak som sa rozhodol že skúsim aj jeho filmy. A pravdu povediac - herecky je veľmi dobrý. Nie tak dobrý aby som z neho padol nazadok ale vadí mi podstatne menej ako by som čakal. Kaif pekná ale vo svojej typickej úlohe rozmaznanej dcérušky. Hudba nevýrazná, prostredie Londýna pekné. V zásade sa jedná o ten klasický príbeh dobráka a namyslenej slečny a ich vzájomného lásky splanutia. Iste možno nie úplne postavené na dôveryhodnej zápletke ale v niečom mi to prišlo sympatické. Oddychovka ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Asi každému bolo od úplného začiatku jasné, kam toto celé speje a ako to napokon skončí. No aj tak, nemôžem si pomôcť, ale Indovia dokážu aj predvídateľné klišé podať tak, že napokon vôbec nevyznieva tak otravne a strnulo ako to často (veľmi často) vidíme v americkej produkcii. Najlepšie zo všetkého však bolo práve to poukázanie na kultúrne rozdiely, aj keď tí Angličania boli na môj vkus vykreslení naozaj až prehnane xenofóbne a namyslene. Ale aj tak bolo najlepšie ako im to tam Arjun natrel. Inak, Akshay Kumar nikdy na mňa nepôsobil zrovna sympaticky, ale v tomto filme to stvárnil naozaj charizmatickú postavu, takže celkom zaujal. No a Katrina Kaif zase zaujala svojou krásou, hoci mala dosť pokrivený charakter, teda aspoň po väčšinu príbehu. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu jsem se dlouho rozmýšlel jestli dát 3 nebo 4 hvězdy. Příběh je pěkný, chytlavý a pěkně zakončený. Jen provedení mi zde tentokrát přišlo až moc utahané a tentokrát ta délka trošku nudí. Obsazení je bezchybné a získávání důvěry a citu hlavních postav nenucené. Písničky jsou trošku slabší. Za mě 70% :) ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Angličanka s indickými koreňmi spôsobuje svojmu otcovi krušné chvíle svojim "nevhodným" chovaním. Rozhodne sa ju vydať za milého indického chlapca, aby ju trochu uzemnil. Príliš podcení šikovnosť a vynaliezavosť svojej dcéry. Stereotypické zobrazovanie iných národností mi pije krv, ale tu sa to dalo vydržať vďaka postavám vystresovaného Rishiho, rebelantky Katriny a ideálneho Akshaya. Album na jedničku a nie je čo riešiť. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu můžeme vůbec poprvé slyšet skutečný hlas Katriny Kaif - její hindština není příliš plynulá a toto je první role, do které se to hodilo. (Petjaa)

Reklama

Reklama