Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (282)

kalap 

všechny recenze uživatele

Bláznovo zlato, čo som to len vlastne chcel, tá skleróza ma ničí a už viem, jeden ožratý blázon vyjde v noci z krčmy a posmelený poriadne alkoholom si urobí skratku cez cintorín a tak si to šinie od hrobu ku hrobu, až nakoniec spadne do pripraveného vykopaného hrobu a zaspí. Ale o dve hodniny si to ďalší ožran šinie skratkou cez cintorín a potácajúc sa dorazí k vykopanej jame odkiaľ počuje krik prebratého ožratého blázna, že vraj " zima mi je, zima" a ten ešte stále ožratý blázon mu zhora skričí, bodaj by ti nebola zima, keď si sa odkopal.Stále neviem, čo som to vlastne chcel povedať, zato môže tá diera, áno tá veľká ozonová diera a už viem, Mačacie zlato áno mačacie, mačacie áno presne o tom som chcel,lebo ja ráno vstávam prirodze okolo deviatej a to asi vedia tie malé mačacie potvorky, lebo vtedy sa začnú zliezať od všetkých susedov a čakajú v záhrade, kedy ja, ich dobrý pánešek nakrmí.Samozrejem, že si zanadávam, keď celú noc mraučali ako ich preťahovali kocúrovia a mne prerušovali krásne sny z Acapulca, ale čo narobím, vylejem dva litre mlieka do veľkej misy, pozbieram zbytky jedál aj tie, ktoré by zbytkami ešte nemuseli byť a vyjdem von sadnem do veľkého dreveného dubového kresla, pozorujem tie mačičky ako sa zadarmo krmia, no na oplátku sa mi obtierajú okolo nôh pradú a vo svojej mačacine mi hovoria, že som dobrý pánešek a zajtra prídu zas, zamrkajú na mňa, podliezajú ploty a už ich niet. A ja stále neviem, čo som to vlastne chcel. Zato môže asi Janko Becher, s ktorým som toľko pil na zdravie až sme z toho pochoreli, ale vraj raz za život je to zdravé, alebo dvakrát? to už presne neviem.A stále neviem, čo som to vlastne chcel, aha film, ale už si nespomínam. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Někdy před rokem jsem vydržel jen polovinu a shodou náhod jsem teď vydržel tu zbylou půlku. Je to blbost, kde mají dámy prázdnější vršek plavek než Matthew McConaughey, ale celkem se to dá. Ono kdyby se to bralo vážně a vynechaly se všechny ty blbosti, tak by to bylo o ničem. Takhle je to aspoň pro někoho zábavný výplach. Po letech bych skoro i jednu hvězdičku přidal, protože jsem film vydržel celý a dokonce na závěr čekal, jak to teda dopadne. Navíc jsem až časem (s přibývajícími lety a ubývajícími vlasy) ocenil rozkošnou postavičku Alexis Dzieny. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Letní kino někde blízko moře/pláže, pohodlný posez, dobrota po boku a nějaký ten exotický drink v ruce a možná potom si Bláznovo zlato užijete maximálně. Ovšem v relativně studeném mírném pásmu působí tento počin věru nezajímavě a klišovitě. Tennant zaujme diváka za celý film režijně tak dvakrát, třikrát. Povedených vtipů tam pár je, ovšem celé to vypadá šíleně okoukaně a ohraně. Dvakrát tomu nepomůže ani fakt, že McConaughey má větší hrudník než Kate Hudson. Není to úplně hloupé a pokud člověk čeká nižší střední třídu zábavy, dostane se mu přesně to. Jednoduchá letní jednohubka. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Postava, kterou hraje Matthew McConaughey byla opravdu blázen a absolutně nadšená pro věc, tedy pro poklad. Když jsem viděla milionářskou dcerušku Donalda Sutherlanda, tak jsem si říkala, Bože, do čeho jsi to duši dal. Takhle blbého člověka jsem dlouho neviděla. Donald Sutherland neměl ani pořádně co hrát. Úplně stačilo, aby se na place objevil v bílém olbečení a tvářil se unuděně. Tohle je pohodový a oddychový film plný krásných exteriérů. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jsem silně nespokojen. Kate Hudson totiž ve filmu neměla ty rajcovní plavky co má na plakátu a navíc ve skutečnosti nemá ani takový kozy co má plakátu. Ve filmu má na sobě totiž černý dvoudílný plavky. Záběry na její zadek jsou všehovšudy jen dva. Za to skvěle vypracovanou postavu Matthew McConaugheyho mi homouš za kamerou cpal na plátno snad každou druhou minutu. Naštěstí oba dva hlavní hrdinové jsou krásně opálení, protože kdyby byli bílý jako tvaroh, celej příběh by stál za hovno. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Přestože film vydělal celosvětově slušnou sumu dolarů, do mnoha států se dostal bez kinodistribuce. (Rodriguez)

Reklama

Reklama