Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (282)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem čekal oddychovou zábavu a nakonec jsem dostal fádní dialogy, nudné scény a povětšinou hloupý a již okoukaný humor. Fool's Gold jako romantická komedie neuspěla a jako akční film už vůbec ne, to už Nick Slaughter ve svém TV seriálu "Tropical Heat" je na tom o něco lépe a ani pěkná scenérie a holky v bikinkách nezachrání především špatný scénář a režii, což jsou hlavní nedostatky tohoto filmu. (3/10) ()

anli 

všechny recenze uživatele

Romanticko-dobrodružná komedie na téma hledání pokladu.Co se na tom dá zkazit?No tady toho tvůrci zkazili dost a je to škoda,protože tenhle žánr svůj potenciál má stále a pořád.První vadou na tomhle pátrání po potopeném pokladu je velmi slabý scénář,bez jakéhokoliv živého nápadu a nevýrazná a suchá režie.Zřejmě si tvůrci mysleli,že diváci přijdou-stačí dát na plakát McConaughey a Hudson a k tomu nápis"dobrodružné hledání pokladu".No,to se spletli-duo Kate a Matthew nijak zvlášť užasné není a ani to mezi nimi(až na pár vyjímek)nejiskří.To samé se dá říct o humoru,který tady obstarávají především padouchovi poskoci-je slabý a je ho tu málo(zasmál jsem se asi třikrát).Navíc je film velmi dlouhý a utahaný(například,scéna,kdy je divákovi vysvětlováno kde a proč je poklad tam,kde je,je strašně dlouhá a neuvěřitelně nezajímavá)-střihal bych,co by to šlo a nechal odplavat tak 20 minut.Trochu se film rozjede v poslední třetině,která obsahuje 90% všech dobrých scén z filmu,jak dobrodružných,akčních,romantických,tak scén pod vodou.Nic jsem od téhle jednoduché komedie nečekal a tak jsem nebyl zklamán.S odřenými oušky dávám 50% za nenáročnou zábavu v televizi na večer(pokud bych byl na tomhle v kině za peníze,šel bych s hodnocením o 20% dolů). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vzala sis chlapa kvůli sexu a pak jsi doufala, že bude chytrej." Ano, tak to ve světě chodí. Tess však prozřela, rozvedla se s dobrodruhem Finnem, ale při následném hledání pokladu zase společně přišli na to, že ony směšné kopulační pohyby byly vždycky pevným základem jejich vztahu. Tomu taky rozumím, leč romance je to tak nějak průměrná, dobrodružství poměrně okoukané, pár fórků lehce přehnaných, ale nemohu opomenout jistou chemii mezi hlavními představiteli a skvěle tupoučkou milionářskou dcerku, což mi k průměrnému hodnocení bohatě stačí. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Postava, kterou hraje Matthew McConaughey byla opravdu blázen a absolutně nadšená pro věc, tedy pro poklad. Když jsem viděla milionářskou dcerušku Donalda Sutherlanda, tak jsem si říkala, Bože, do čeho jsi to duši dal. Takhle blbého člověka jsem dlouho neviděla. Donald Sutherland neměl ani pořádně co hrát. Úplně stačilo, aby se na place objevil v bílém olbečení a tvářil se unuděně. Tohle je pohodový a oddychový film plný krásných exteriérů. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Asi nejnudnější film jaký jsem viděl. Nápad nic moc, ale pořád nějaký je. A i když to podle trailerů vypadalo, že si s tím řežisér dá práci, tak se nestalo. Herecky tu hraje dobře snad jen McConaughey a ani ten tentokrát nic moc. Od ostatních radši nic nečekejte. Dej se hrozně vleče a nechápu jak to mohlo někoho bavit. Kdybych dal odpad bych bych krutý, ale jedna hvězdička je myslím dostačující. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Postava "Moe Fitche" byla inspirována hledačem pokladů Melem Fisherem. (Pethushka)
  • Scéna, kdy Tess udeří Bena po odchodu ze soudní budovy, byla natočena před Vice-Chancellor's Building na Queensland University of Technology. (Pethushka)

Reklama

Reklama