Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Niekto unesie fotografa Joseho, syna kolumbijského bankára Carlosa Gutierreza. Únoscovia žiadajú odovzdať výkupné, inak Joseho zabijú. Jeho rodičia hľadajú pomoc u bývalého agenta FBI Johna, ktorý má agentúru na vyjednávanie s únoscami. Joseho otec je ochotný uzavrieť dohodu hoci aj s diablom, len aby dal dohromady výkupné. Únoscovia však tiež čelia problému - keď šli po výkupné, dostali sa do dopravnej zápchy. Ozbrojená prepadová jednotka mieri na miesto, kde pravdepodobne Joseho zadržiavajú... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

joywork 

všechny recenze uživatele

Realistický thriller o únosech lidí v Kolumbii. Bez nadbytečné brutality snímek ukazuje bez příkras místní poměry ve společnosti. Drogy zde buď někdo bere nebo je prodává, případně ještě kšeftuje se zbraněmi. Když se něco podělá, tak se peníze dají sehnat únosem někoho bohatého... Denně se těchto případů stává mnoho.... Vcelku napínavý film. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem sledoval trochu omylem, neboť v programech je někdy uváděn jako film panamský; byl to ale čistý Hollywood, Jak se to u mě stává, u těchto akčních filmů někdy těžko sleduji souvislosti, oproti "Obsahu" jsem měl spíš pocit, že do dopravní zácpy se dostal muž, který jel výkupné odevzdat... Příběh se zamotával taky tím, že agenturu, zabývající se jednáním s únosci, vedl bývalý agent FBI, tomu jsem taky prakticky do konce nerozuměl. A taky nebylo jasné, proč byl José obětí únosu (snad že byl otec bankéř?). Nakonec také byl španělsky mluvený a pořízený anglickými titulky, které ve FilmBoxu byly promítány... Ale to byl jen detail. Dvě hvězdičky za kolumbijské reálie, které jsou asi skutečně velmi drsné. Nezbytná honička aut, spousta vulgarismů, krve - zkrátka Hollywood jak vyšitý. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Vskutku zaujímavý pohľad na to čo sa deje v Kolumbii. Film bol podaný primerane realisticky, bez náznaku zjemňovania života v tejto krajine. A samotný záver iba podčiarkol naliehavosť a bezmocnosť politickej situácie v Kolumbii a jeho dopad na ľudí. .......a ešte treba dodať, že ide o film troška z iného súdka. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Moc zajímavé mi to teda nepřišlo a jelikož je to podle skutečné události, tak jsem od toho čekal daleko víc než jsem dostal.. 4/10 = 40% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Celkovo film pôsobil autenticky a vzrušujúco. Bolo to brutálne, keď to muselo byť, ale aj prekvapivo jemné. 6/10 ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama