Last Word, The

Komedie

USA, 2008, 90 min

Geoffrey Haley

• .maggie.

Už obsah filmu nevypadal moc slibně.. Básník, který si přivydělává tím, že píše za lidi dopisy, kterým ponechá myšlenku od původních pisatelů a jen dodá uměleckou formu, kterou by oni nesvedli. No dobře, ale aspoň by to nemusely být dopisy na rozloučenou od sebevrahů. Téma by se snad dalo využít líp, aby vznikl film alespoň trochu zábavný.. Ten hlavní herec je totiž docela o ničem, a Winona Ryder už také není žádný zázrak a mlaská u jídla. Místo The Last Word by se to mohlo jmenovat The Lost Time.(26.2.2011)

Přála bych si dát lepší hodnocení ale bohužel to nejde všelijak se snažím...Jako nápad dobré,scénář nebyl ani tak špatný ale co bych vytkla jako asi NEJVĚTŠÍ chybu je-obsazení role Ewana Wesem Bentleym....Winona Ryder ze sebe jako vždy vydala jen to nejlepší ale ten film nezachránila.Přišlo mi,že jak se Winona snažila tak pokaždé jí to Wes nějákým způsobem pokazil. Jsem člověk co je jen málokdy veselý ale tento herec odříkával své repliky naprosto neprocítěně a velice nepochopitelně se na svět neustále mračil...nevím jestli to měl ve scénáři či co ale vůbec se mi pro tu roli nehodil.(23.12.2011)

velmi příjemný film který vypráví o napsání posledních slov nebo hudby člověku, který se rozhodne umřít, ale je opravdu tak tenká linie mezi životem a smrtí? kdo má právo rozhodnout jak a kdy umřít? možná opravdu jen sám člověk, konec se mě taky líbil, a hudba pří závěrečných vteřinách aspon na krátký moment taky dobrý.(21.12.2010)

Tento film má poměrně nudný začátek, až jsem si myslel, že to ani nebude stát za zhlédnutí. Nicméně vydržel jsem a výsledek stál za to :-)(23.4.2009)

Super nudné tempo... Ale dohromady solidní film...(25.4.2009)