Reklama

Reklama

Ďáblovo dítě

  • USA Babysitter Wanted (více)
všechny plakáty
Trailer

Zdanie často klame. A niekedy smrteľne!  Angie Albrightová je študentkou histórie umenia. Ako väčšina študentov si potrebuje privyrobiť, a tak sleduje vývesku s inzerátmi, aby si našla prácu, ktorá by jej pomohla vylepšiť zlú finančnú situáciu. Odpovie na inzerát, ktorý hľadá dievča na stráženie. Dostane sa tak na odľahlú vidiecku farmu, kde má robiť opatrovateľku malého Sama , syna manželov Stantonovcov. Všetko je v poriadku, to však len do chvíle, kým nepadne tma. Potom sa začnú diať čudesné veci a namiesto stráženia malého chlapca bude musieť Angie bojovať o holý život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ve velmi dobře fungujícím úvodu je nám představena hrdinka filmu - studentka historie umění Angie, která odpoví na inzerát shánějící dívku na hlídání, pár jejích spolužáků, kteří divákovi ukazují, že zrovna Angie si bolestivou smrt nezaslouží, a tajemný muž v tmavém obleku, jehož chování je přinejmenším znepokojivé. Dále se děj přesune na odlehlou farmu Stantonových, kde bude naše hrdinka sympatickému manželskému páru hlídat jejich zakřiknutého syna Sama. Jen co padne tma začne do domu někdo opakovaně telefonovat a divákovi je ukázán onen zlověstný muž, stojící opodál. Moc originálně to nezní, že? To je sice pravda, ale alespoň to funguje! V tuto chvíli jsem opravdu začal pociťovat strach a napětí a v duchu jsem jásal, že se po delší době zase objevil povedený horor. A pak se asi v padesáté minutě stalo něco, přes co jsem se nebyl schopen až do konce přenést. Ten zvrat mě sice fakt překvapil, ale osobně bych byl raději, kdyby byl Babysitter Wanted obyčejou naháněčkou s degenerovaným psychopatem, než takovouto pochybnou směskou subžánrů. Navíc je to celé docela prabídně odehráno, chvílemi jsem z toho měl dokonce pocit nechtěné parodie. Už dlouho jsem neviděl film, který by si to u mně svou druhou polovinou takhle zkazil. Do zvratu 7/10, po zvratu 3/10 -> celkově 5/10. ()

Morico 

všechny recenze uživatele

Film je přeplněný nekvalitní "hororovou hudbou", která naprosto trhá uši a neplní účel ani na 1%. Na rok 2008 celkově dost uboze zpracované. Nálepku horor bych tomu opravdu nedával, nevím zda je to tím, že autorům dochází nápady a nebo tím, že divácí to chtějí, ale takzvaný "horor" založený na co nejvíce brutálních a krveplných scénách bez sebemenšího efektu mi nějak přestává bavit ... brutalita je zde opravdu naprosto bezvýznamná a k ničemu nevede. Chtěl jsem dát "odpad!", ale za celkem originální pokus o zvrat (ze kterého se ale nic nevyklubalo) dávám jednu hvězdu! ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Věřící vzorná mladá holka Angie přijede na kolej a rozhodne se přivydělat si hlídáním jednoho malýho nenažranýho špunta. Co se ale nestane? No věci se poserou, jak jinak. Hned první noci přijde na návštěvu neznámý zjizvený plešoun. Ten ale nebude zdaleka tím nejhorším.... A teď hádejte, je tenhle film slasher, exploitation, nebo snad nadpřirozený horor? To je právě ten problém, takový nakonec trochu přepísknutý hybrid toho všeho. Rychle jsem se dostal do děje, prvních 45 minut stačí k vybudování velmi slušný atmosféry, jenže pak se to prostě ne úplně ideálně vyvrbí. Ale pořád, celkově, se jedná o zajímavý horor, na který nevidím důvod proč se nekouknout. I na řezničinu dojde. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

V 85- tom by som sa skutočne bál. Vtedy som mal 10 rokov a tento horor by bola novinka medzi zombíkmi a mutantami. Je to jednoduchý, blbo odkopírovaný a hlavne, už nenápaditý horor, ktorý je predvídateľný od počiatočných minút. ( Film i napriek tomu vždy dopozerám do konca. To je proste etika. ) A kedže nechcem spoilovať, tak už držím radšej hubu. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Já nevím, prostě ten film zbytečně plýtvá pěkným potenciálem. Celkem slušný nápad, prostředí, základ pro to, udělat příjemně mrazivý, dá se říci ,,netuctový " horor. Ale to provedení je fakt slabota. Nesympatická Angie, která se půl film posrává i z vlastního stínu a nakonec se z ní vyloupne nebojácná hrdinka, která nezapomíná při svých statečných skutcích přidat špetku černého humoru - trapný,...Vlastně v tom filmu není sympatická žádná postava. Satanovo potomek je gumák, každé druhé dítě z naší jihočeské vesničky by to zahrálo lépe. Jeho pěstouni jsou jak dva rodičové z Beverly Hills 90210...Na druhou stránku je zde celá řada solidního gore, krví zde nešetří a pár scén jsou jasně nekompromisní ( viz. obráběčka mladé dívky ). Každopádně má film zapečeno na dobrej kus, ale moc dobrej kus to prostě není. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama