Reklama

Reklama

Ďáblovo dítě

  • USA Babysitter Wanted (více)
všechny plakáty
Trailer

Zdanie často klame. A niekedy smrteľne!  Angie Albrightová je študentkou histórie umenia. Ako väčšina študentov si potrebuje privyrobiť, a tak sleduje vývesku s inzerátmi, aby si našla prácu, ktorá by jej pomohla vylepšiť zlú finančnú situáciu. Odpovie na inzerát, ktorý hľadá dievča na stráženie. Dostane sa tak na odľahlú vidiecku farmu, kde má robiť opatrovateľku malého Sama , syna manželov Stantonovcov. Všetko je v poriadku, to však len do chvíle, kým nepadne tma. Potom sa začnú diať čudesné veci a namiesto stráženia malého chlapca bude musieť Angie bojovať o holý život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Alouette 

všechny recenze uživatele

Studentka historie si potřebuje přivydělat ke studiu, tak přijme brigádku. U sympatických rodičů a jejich rozkošného synka proto vezme roli děvčete na hlídání. Už podle názvu filmu ovšem neproběhne hlídání chlapečka úplně hladce. Zásadní chybou je už zmíněný název filmu. Moment překvapení se nekoná. Na druhou stranu je výborná podívaná na pravé americké zabíjačky, které pán domu pořádá. Na háku ovšem nevisí macatí pašíci... ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Horrorový crossover v oldschool balení. V druhej polovici sa film bezostyšne začne prepadávať do béčkového bahna, kde sa príčetnosti medze nekladú. Pozor, spoiler!: Ešte nikdy som nevidel takého dementného, prkenného a komického Satanášovho potomka (ktorý si svoje rožky vykúkajúce z detskej hlavičky zakrýva kovbojským klobúčikom; no vážne, nerobím si srandu), ale v tomto filme je možné naozaj všeličo. Záleží len na vás, či pri béčkových zhovädilostiach zvyknete dvíhať prsty do víťazného véčka, alebo si naopak, tie isté dva prsty (stredník a ukazovák) strkáte na záchode do krku. V čase "eighteesov" by sa možno Opatrovateľka stala menším kultom, dnes je to iba sentimentálne vyvolávanie bubákov z čias, keď sme ešte horrorom zvykli všeličo zhltnúť aj s navijákom. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Já nevím, prostě ten film zbytečně plýtvá pěkným potenciálem. Celkem slušný nápad, prostředí, základ pro to, udělat příjemně mrazivý, dá se říci ,,netuctový " horor. Ale to provedení je fakt slabota. Nesympatická Angie, která se půl film posrává i z vlastního stínu a nakonec se z ní vyloupne nebojácná hrdinka, která nezapomíná při svých statečných skutcích přidat špetku černého humoru - trapný,...Vlastně v tom filmu není sympatická žádná postava. Satanovo potomek je gumák, každé druhé dítě z naší jihočeské vesničky by to zahrálo lépe. Jeho pěstouni jsou jak dva rodičové z Beverly Hills 90210...Na druhou stránku je zde celá řada solidního gore, krví zde nešetří a pár scén jsou jasně nekompromisní ( viz. obráběčka mladé dívky ). Každopádně má film zapečeno na dobrej kus, ale moc dobrej kus to prostě není. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o další z dlouhé řady filmů, u kterých se ve vás během jejich sledování mísí nejrůznější pocity a ve finále vám nezbyde nic jiného, než jen zamávat nevyužitému potenciálu, odškrtnout si další položku (film) a jít zas o dům dál. Tahle směsice hned několika subžánrů je totiž do jisté míry skutečně chutná, jenže neustále budete hledat „ingredience“, které by ji dochutili k vaší spokojenosti a ony nikde. Přiznám se, že já patřím k těm, kteří by samotný úvod naprosto vypustili. První záběr na nebohou dívku totiž přišel příliš brzy a jedno eso z rukávu duo tvůrců vytratilo hned ze startu. Následná půlhodina mi silně připomínala tuctovou teen komedii, kterak slušňoučká katolická dívka musí čelit všem svodům pekelného internátu i svým sexuálním tužbám, ale jelikož je to puťka, raději olizuje křížek, než něco jiného. Nu když už se konečně přesuneme do baráku na farmu, čekal tu na mě další nesympatický fracek s tupým výrazem – kterému jsem tu jeho proměnu nesežral za celou dobu ani jednou. Naštěstí jeho fotřík s maminkou nejsou zas až tak nevinní burani, jak by se na první pohled mohlo zdát a tak na nás vybafne i několik jakoby „gore scén“ – ovšem přístupnost byla zřejmě do 15 let, takže toho moc neuvidíte (neuvidíme). Ta gumová hlava ve kbelíku moc roztomile nevypadala. Ještě štěstí, že tu hrála Angie Albright. Alespoň se bylo na co dívat, přestože svlíkat se jí nechtělo. Většina ostatních herců totiž byli totální dřeva a jejich reputaci moc nezachránil ani sám Bill Moseley. Ten tu totiž nehrál kupodivu žádného psychopata, ale obyčejného poldu a moc prostoru nedostal. Věřím však, že kdyby dostal roli otce, byla by to mnohem lepší podívaná. Atmosféru to však místy mělo vskutku dobrou, takže úplná katastrofa to určitě nebyla. Krev tu stříkala to zas jo, ale já čekal prostě víc…40% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě nevinná větička "Babysitter Wanted" na inzertní vývěsce zaujme studentku historie umění Angie,pro kterou výhodná příležitost nabízí přilepšení si k průměrné finanční situaci,možná i k pohodlnějšímu bydlení,než tam kde je doposud,kde jí chybí i to nejzákladnější...vlastní postel. Po seznámení s rodinou,oboustranné otipování,ano...to by šlo,místo přijme,všichni se jí zdají natolik sympatičtí,jejich syn Sam trochu stydlivý(kupodivu o to víc "hungry"...ale co mu nedopřát)...se kterým jistě nebudou žádné potíže...ale zdání někdy klame,proto se nenechte ukolébat poklidným místem...jakým se farma Stantonových na první pohled jeví. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama