Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 2

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Ach jo,oproti prvnímu filmu obrovský propad!Netvrdím,že Artur a Minimojové byl nějaký extra film,ale měl své kouzlo a originalitu.Tohle rádoby pokračování je velmi stupidní,jakoby narychlo udělané někde o přestávce jiného natáčení,jsem neskutečně zklamán a mám co dělat,abych nedal odpad!!!Bessone,styď se!!! ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct. První díl se mi celkem líbil, byla to sice dětinská, ale celkem v pohodě koukatelná pohádka. Pokračování je ale něco neskutečného. Zcela zbytečný animovaný úvod je po chvilce nahrazen jakýmsi zasvěcováním do tajů přírody, kdy jsem nevěděl jestli se smát nebo brečet, nakonec jsem zůstal u výrazu "to jako myslíte vážně"? Bohužel ani pak se nestane nic zajímavého, tlachá se o ničem, řeší se kokotiny, pak konečně přichází vstup do animovaného světa, kde se taky nic nestane, kromě připitomělých jízd na berušce, zabití krysy ve větráku a pár pohledů na rádobycool brouky. No a když to s příchodem Maltazarda začlo vypadat že se něco začne dít, tak přišlo naprosto debilní finále a To be Continued, což dílo zkázy dokonalo. Kromě povedeného dabingu postavy Maltazarda na tomto "fimu" nevidím zhola nic pozitivního, a představa že na to někdo šel do kina a vyhodil za to 150 Kč mě děsí. /10% a odpad!/ ()

Reklama

Koryntos

všechny recenze uživatele

Zatím jsem sice viděla jen začátek tohoto filmu, ale ten mě přinutil sehnat si díl první, takže snad se mi podaří tenhle díl v blízké době dokoukat. První co mě napadlo, že toto fantasy, co se lidského světa týká svojí barevností a podobným retro stylem připomíná seriál Řekni kdo tě zabil, nemůžu si pomoct i když tady mě děsila nesympatičnost všech postav. Za to mě na první pohled zaujal svět skřítků, vždycky mě zajímalo co se děje v trávě, když jsem si jako malá mohla představovat, co to hemžení malých potvůrek v trávě asi znamená a hrozně mě tu zaujalo, jak letěli na berušce. Kdyby mi bylo kolem 10 let, asi bych také seděla s hubánkem otevřeným dokořán, ale i ta malá znalost zeměpisu, postačila k tomu, aby to na mě společně působilo hrozně rušivě. Nechápala jsem, proč jim úplně běžně po zahradě kdesi v Émerice, běhá parta dvoumetrových negříků v bederních rouškách, úplně bez povšimnutí a učí malého všeználka, jak splynout s přírodou, to jsem nedokázala překousnout. Nechápala jsem proč Minimojové přesídlili z Afriky do Émeriky, když je stejně nikdo nevidí, proč radši nesituovali celý příběh do Afriky kam by jel Athur navštívit svého dědečka a babičku, prostě pro mě jako odrostlejšího chovance (teda uživatele) těchto stránek, to bylo těžce uvěřitelné. Otci a máti malého Arthura, bych povinně zalepila pusu náplastí, to byla hrůza jaké perly z nich padali. ()

Wyorax 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání, až moc se řeší v "reálném" světě ptákoviny (rodiče), které nijak nezasahují do děje a v kresleném světě už to nemá takovou jiskru co to mělo v prvním díle (Las Vegas). Posledních 5 - 10 minut tvořilo zápletku filmu, takže zabitý čas. Až na Selenii (a že jí tam bylo sakra málo), která vypadala v tý růži ještě víc sexy....krom těch změněných vlasů. ** ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se jedná o nejslabší díl "minimojské trilogie", který funguje spíše jako most mezi jedničkou a trojkou než jako samostatný film, a tvoří zejména živnou půdu pro závěr trilogie, tudíž je důležité se hned podívat na třetí díl, aby byl docílen nějaký efekt. Některé nápady z mikrosvěta byly pěkné, nicméně často to sklouzávalo do tuctových a někdy i lehce trapných končin. Zkrátka snímek, který vznikl pouze a jen pro to, aby navodil atmosféru pro finální část. ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama