Reklama

Reklama

Katie (Jessica Simpson), blonďatá dívka z malého městečka, přijíždí do New Yorku, aby překvapila svou dlouholetou lásku, svého snoubence. Přesně na Valentýna mu chce přichystat tenhle dáreček. Jenže místo sladkého překvapení, tam na ni čeká nejen její snoubenec, ale i jiná žena v jeho posteli. Katie má zlomené srdce a odchází bydlet ke své sestřence. Ta jí nabídne, ať zde na chvíli zůstane a pročistí si hlavu. Katie s tím souhlasí. Jeden den ji sestřenka poprosí o pomoc s její prací, a tak Katie je nucena sednout na kolo a vykonávat poslíčka. Ten den se seznámí se sympatickým Benem. Jako poslíček se dostane do firmy, kde čirou náhodou narazí na jednu ženu, která ji nabídne post sekretářky. Katie práci vezme. Má z toho velkou radost, jenže to ještě neví, že ta žena, která ji nabídla místo sekretářky, je zákeřná potvora s velmi nekalými plány. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

bee.el 

všechny recenze uživatele

Podle názvu jsem čekala nekoukatelnou pitomost a byla jsem odhodlaná to po pěti minutách vypnout... nakonec mě to ale mile překvapilo, párkrát jsem se dokonce zasmála a myslím, že si to klidně ještě někdy pustím. Jediné, co mi vadilo byla ta strašlivá červená rtěnka, bez které se hlavní hrdinka neobjevila snad ani jednou a která jí vážně nesluší... ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Překvapivě snesitelné. Jessica je sice celou dobu strašně zmalovaná a Luke Wilson to pravděpodobně točil jenom proto, aby se s ní mohl třikrát líbat, ale najde se i pár povedených fórů (kvarteto opilých norských knězů, zpívající na karaoke "Baby Got Back" rulez) a Larry Miller dokazuje, že by ještě rozhodně měl dostat šanci v nějakém lepším filmu. Normální člověk by se tomu měl samozřejmě vyhnout, ale až to za x let bude pravidelně běhat na HBO, tak si znova rád užiju ty guilty momenty, jako závěrečnou Wilsonovu jízdu na motorové koloběžce nebo ultimátní hlášky ala "Budu spát ve městě, které nikdy nespí!" ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dosti sterilní zážitek jsem měl po zhlédnutí této "blond" komedie. Není vinou Jessicy Simpson, že jsem se nepobavil víc. Ona se snažila, ale to se nedá prohlásit o narychlo napsaném scénáři, ve kterém se jaksi pozapomnělo na vtipné situace a gagy. Občas, a to hlavně na začátku to vypadalo na solidně pojatou komedii, která má co nabídnout, ale pak to zabředlo do tuctového filmíku, s kterým se ale dá zabít čas, ale v ničem výrazně nezaujme. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, která neurazí, nenudí, ale ani bohužel nijak výrazněji nedokáže diváka zaujmout. Zkrátka typická romantická komedie ze Spojených států, ve které se najdou lepší i slabší vtípky, ale která jako celek působí příjemně a nakonec je to vlastně příjemně strávených 90 minut ve společnosti sympatické Jessicy Simpson. Příjemně zde působí i Luke Wilson, který je jako vždycky sympatický a pohodový a do této komedie se určitě hodí. Jinak samozřejmě by nebyl problém tuto komedii katapultovat někam do odpadu, určitě se na ní dá najít spousta věcí, které nemusí být některým divákům po chuti. Ale já nepatřím k těm lidem, kteří se dívají na žánry, které nemají příliš v lásce a pak na tom filmu všechno zkritizují. Naopak já romantické komedie vyhledávám a je to jeden z mých nejoblíbenějších žánrů, takže s tímto filmem jsem naprosto spokojený a určitě jsem si ho užil, aniž bych se výrazněji nudil. Jak říkám, Jessice to zde ohromně sluší a když už vás nebaví film, tak je aspoň na co se dívat, a to právě díky hlavní představitelce. Rozhodně toho času stráveného s touto komedií nelituji a byl to příjemný pondělní večer. Pokud zůstane TV Barrandov u takovýchto příjemných, odpočinkových a pohodových filmů, tak budu spokojený. Za sebe dávám tři hvězdičky. ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Příjde mi se mi, že scénář k tomuto filmu nejspíše psala sama Jessica Simpson. Filmů o prostinkých, ale morálně bohatých vidlácích tu byla v poslední době spousta a i když to zpravidla nejsou žádné trháky, Ambiciozní blondýnku strčí hravě do kapsy. Jak se dalo čekat už při spatření filmového plakátu nebo po pár úvodních minutách, děj je stejně pitomoučký jako hlavní hrdinka a naprosto předvídatelný. Ani to by sice nemuselo nutně znamenat, že jde o špatný film, kdyby se nám dostalo nějaké kompenzace. Pár humorných situací, trochy napětí nebo alespoň slušných hereckých výkonů. K tomu však nedojde, už proto, že ani Simpsonová ani její herecký partner Luke Wilson na to nemají dostatek sil a evidentně se vyčerpávají již u přeříkávání základního scénáře. Takže můj verdikt zní - naprosto zbytečný film, který nemá co říct ani čím pobavit. Jak se říká, mohl jsem to čekat. Ale nečekal. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Evie Thompson bola obsadená do úlohy mladej Katie, no scény s ňou boli z finálnej verzie vystrihnuté. (m.a.t.o.)
  • Ide už o druhý film, v ktorom si spolu zahrali Jessica Simpson (Katie) a Willie Nelson (Pap Paw). Tým prvým bol Vidláci na pretekoch (2005). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama