DearS (TV seriál)

Animovaný / Komedie / Romantický / Sci-Fi

Japonsko, 2004, 12x24 min

Iku Suzuki

• Pirkaf

Takovej infantilnější klon Chobitů. Neměl jsem sílu to dát do konce.(18.10.2007)

Ale jo, nakonec to nebylo zas tak špatný. I když jde o docela banální příběh s trochu perverzní zápletkou nejedná se o totální ztrátu času jak se po první epizodě může zdát. Vlastně jde o takovou zvláštní školní romantiku..romantiku??? Poslední epizoda spíš naznačuje že jde o romantku s hororovými prvky (because from now until forever, im your slave /sweat). Každopádně seriál ke konci trochu přiostřuje a malinko upouští na humoru na druhou stranu nečekejte žádné těžce dramatické finále, díky kterému byste týden nespali. Co se samotného příběhu týče..jsem zde sice první na komentu a není u DearS zatím synopse, ale to potěšeníi asi přenechám někomu jinému. Přiznám se, že se mně docela líbil openingovej song, teda hlavně jeho refrén. Supr byla i perverzní třídní učitelka a neustálé záběry na ředitele zalívájícího záhonek. Dlouho jsem uvažoval jestli dát DearS 3 nebo 4* ale nakonec za docela dobrej závěr to na ty 4 vyšlo(22.1.2008)

No, není to lepší než Chobits, to se shodnem, ale je to hodně dobré animé, ja jsem se u něho velmi dobře bavil. Sice to není plná nálož, ale je to kvalitní záležitost, už jen ten hravý opening:D:D. Skvělé animé.(30.12.2010)

Zo začiatku to síce vyzeralo ako pekná hlúposť, ale bolo to až prekvapujúco milé a zábavné... Najviac mi tam asi vadila tá profesorka - to bolo už trochu príliš... Páčil sa mi aj koniec, takže také poctivé 3 * ...(26.7.2010)

Celkom OK anime. Určené na oddych a relax, žiadna moc zložitá zápletka, spústa eroticko-komických situácií. Bavil som sa celkom dobre, 12 krátkych epizod je tak akurát, neobsahuje to na šťastie žiaden filler. Škoda že to je krátke, z podobnej zápletky sa dalo vyťažiť podstatne viac, silne bolo cítiť že tvorcovia chceli diváka len pobavyť bez nutnosti zamýšľania sa nad komplikovaným dejom. No, a ako čerešnička na koniec , skvelý opening song.(26.10.2008)

• Axerron

Učebnice fanservisu. Na tohle povinně koukají scénáristé a režiséři anime předtím, než jdou natočit nějakou OVA.(5.4.2010)