Reklama

Reklama

Bheja Fry

  • Indie भेजा फ्राई
všechny plakáty

Obsahy(1)

Kdo viděl film Blbec k večeři, děj Bheja Fry zná velmi dobře, neb od svého francouzského originálu se téměř neliší. Ranjeet si se svými přáteli každý pátek pod záminkou hledání nových talentů zve přehlídku individuí, kteří by jistě uspěli v Hvězdné pěchotě. Jednou se mu podaří pozvat opravdu vypasený kousek, díky vyhozeným zádům mu však zůstane zcela napospas a to nejen ve fyzickém slova smyslu. Blbec, v tomto případě Bharat Bhushan (Vinay Pathak) se mus snaží získat zpět manželku, která ho právě opustila, odradit dotěrnou milenku a najít číslo na manželčina nápadníka. Vše spěje k tomu, aby Ranjeet zjistil, že největším blbcem je on sám. (bolly.cz)

(více)

Recenze (3)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Indická parafráze na Blbce k večeři. Zachován je však především rámec příběhu. Osudy hrdinů jsou přece jen trochu jiné. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ked ja radsej zabozrutsky = francuzsky original Blbec k veceri 1998. Ja viem, planeta je prepojena, India sa od sveta nijak neizoluje ... ale rymejk slaby a na hovno ...... teda pardon, to mi zase uslo, pochopitelne som chcelk napisat ze ma rymejk nijako nepresvedcil o svojich filmarskych kvalitach : 30 % ()

Reklama

Reklama