Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 1

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (282)

HAL 

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka neuvěřitelně mrhající hereckým potenciálem, která je ještě dementnější než takový The Tournament - jenže tam kde ten nabíral body za přímočarou řežbu, nenabízí Armored nic než otravné plkání o tom jak jsou ti kluci zlodějský vlastně hodný, což zabere půlku filmu, a pak ve zbytku hnípání se v tom že možná nejsou tak úplně hodný, ale každopádně jsou úplně blbí a dělají věci kterým se o logičnosti ani nesnilo. A říkat že režisér za to nemůže, protože je to mizerné hlavně scénářem, není tak docela pravdivé, protože ani on se krom pár kamerových blbinek ničím aspoň trochu zajímavým nepředvedl... takže od Predators teď nečekám vůbec nic dobrého. Btw už dlouho se mi nestalo že bych tak nepokrytě fandil záporákům a tak moc opovrhoval hlavním hrdinou. Horší 3/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Poviem tvojej sestre, že mi nadávaš.“ Poctivý akčný triler, ktorý však bohužiaľ nie je príliš akčný a ani trilerový, ale lepší žáner k nemu nesedí. Na celkovej priemernosti má podiel predovšetkým priemerný (z dobrého nápadu vychádzajúci, na celovečernú minutáž ale nestačiaci) scenár. Ten je plný logických chýb, kedy skúsení profesionáli, ktorí vo fachu robia roky, stvárajú jednu blbosť za druhou alebo nemajú základné vedomosti (o bezpečnostnom spodnom východe "asi" mali vedieť, nie?). Nimród Antal má každopádne solídny talent a ak máte v láske ksichty z vedľajších rolí, určite vás potešia spoločné scény takých magorov, ako sú Skeet Ulrich, Fred Ward, Jean Reno, Matt Dillon a Laurence Fishburne. Produkcia: Sam Raimi. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Komorní thriller, u kterého si ale nikdo nehty napětím neohryže, akce je tu minimum a známé xichty tu až na Dillona nemají co hrát a jen statují. Scénárista si totiž pečlivě namotivoval nudně správňáckého hlavního hrdinu, ale ostatní postavy odfklákl. Linka přátelství narušeného loupeží zůstane nedotažená a komplikace a jejich řešení při obléhání obrněného vozu opravdu nestrhnou. I režijně je to mdlé. Zkuste Hillovy Lotry. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tak dobré obsadenie je tu až trestuhodne nevyužité... zdá sa, že hollywood znova zvalcoval ďalšieho sľubného európskeho režiséra... v prvom rade je scenár schematický a nudný a žánrová koláž je príliš ubrzdená a nekoherentná - tam, kde má byť akcia, je jej málo, tam, kde má byť napätie, žiadne sa nedostavuje, celkom sľubne rozohratý úvod ide každou ďalšou minútou nenávratne do stratena a šedého priemeru. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vopred som si o deji nič nečítal, preto som bol aj prekvapený jeho vývojom. Spočiatku máte dojem, že týmto chlapíkom budete držať palce a budete sledovať, ako budú unikať policajtom a nakoniec si užijú "zaslúžený predčasný dôchodok" s balíkom peňazí. Zvrat však nastáva pomerne skoro a veci už nemôžu ísť podľa plánu. Film pôsobí ako vystrihnutý nie z 90. rokov, ale hneď z rokov sedemdesiatych a sluší mu to takto. Herci sú presne obsadení, len ten Reno mohol byť viac využitý a nakoniec aj Fishburne. Dillon je ale perfektný a aj neznáma tvár v hlavnej úlohe potešila. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama