Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

made1 

všechny recenze uživatele

Film, kterému je nejvíc na překážku příliš velké množství krve. Kdyby jí ubylo, přibylo by nejspíš hvězdiček, protože příběh jako takový je slušný. Dobré téma dobře zahrané (Opominu-li kulhání a chybějící ruku, protože když herečka netuší, jak hrát, měl by přispěchat na pomoc režisér. Bohužel, nestalo se. Měl na očích modré brýle). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt síla! Film chtěl být asi strašně napínavý a dechberoucí, ale nakonec je to tak neskutečně blbý až se tomu musí člověk místy smát. Lindsay Lohan se tváří strašně vážně, ale působí komičtěji než ve svých všech komediích dohromady. Navíc režisér má asi úchylku na modrou, protože je tam furt něco modrýho. Všude se tam povalujou modrý kytky, vrah chodí celej v modrým a samotný záběry někdy končej modře! To bylo fakt nechutný, ten člověk by se měl jít léčit. Od odpadu to zachraňuje jenom fakt, že u toho člověk občas pobaví. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $7,498,716Tržby Celosvetovo $9,669,758Tržby za predaj DVD v USA $27,607,519 //počet predaných kusov 1,458,447║ Príšerný nesúrodý guláš, ktorý chce byť plný prekvapení a zvratov ale ostáva sa len kŕčovito zmietať v zmätenej plochosti. /20%/ ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebyla taková hloupost jak jsem čekal. Sice po třetině filmu už budete tušit kdo je vrah (dle přikázání pátera Knoxe, že vrah se vždy musí objevit na počátku filmu a vzhledem k nízkému počtu podezřelých...), ale kdo a proč tu není důležité. Duležité je tu proč věčně zadumaná a po jedné noze hopsající Lindsay Lohan se změnila z poslušné holčičky na divokou striptérku... ehm, totiž tanečnici. Škoda jen, že to nerežíroval takový David Lynch... ten by z toho vymáčkl pořádnou psychedelickou zvrácenost. ()

vaja 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nečekala, že se u I Know Who Killed Me člověk taky pobaví... :) Chápu, že se Lindsay asi chce vymanit z rolí v romantických teen komediích, ale v tomhle případě šlápla trochu vedle. Talent nepochybně má, bohužel tady neměla moc příležitostí ho ukázat. Film je lehká variace na úchylárny typu Saw nebo Hostel. Sadisti se u toho tedy poměrně málo vyžijou, přestože o záběry na řezané, sešívané, upadlé a zmrazené prsty tady není nouze. Scénář je jinak naprostá hovadina. Třeba pižlání ruky vraha sekáčkem, nebo při vybité protéze, ehm, se Lohan podaří vykopat hrob... Takže cílová skupina diváků pro tento snímek mi nějak uniká. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • V čase 1:13:13 bere Dakota (Lindsay Lohan) svou „matku“ za ruku tak, že si propletou prsty. V dalším záběru však vidíme, že se drží za ruce úplně jiným způsobem. (Iveet)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Altadena, Glendora, Santa Clarita, Morro Bay, Los Angeles a v San Luis Obispo (na místech Fremont Theater na 1025 Monterey Street a na San Luis Obispo High School na 1499 San Luis Drive). Natáčelo se od prosince 2006 do března 2007. (noelcoward73)

Reklama

Reklama