Reklama

Reklama

Pitevna

všechny plakáty
Trailer

Mrtvola není jen tělo bez duše. Je to něco, co má být respektováno jako nástroj učení mladých studentů medicíny na celém světě. Lidské tělo může vypovědět tisíce příběhů, nás však teď zajímá pouze jedno tělo a jeden příběh. Mai je výborná studentka druhého ročníku medicíny. Při její první hodině praxe na pitevně se stane něco podivného. Když Mai prochází kolem mrtvého těla ženy, ruka mrtvoly se náhle pohne a chytí Mai za zápěstí. Nikdo si však ničeho nevšimne. Postupně se zdá, že žena se skrývá ve stínech a pronásleduje Mai na každém kroku. Ta začíná být zoufalá a snaží se ve své minulosti najít odpovědi, aby se dozvěděla kdo že je tajemná žena v márnici a kdo ji vlastně sleduje a proč. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sakra tak teda nic moc, čekal jsem z nějakého důvodu strašidelnou pecku, kde se bubu bát jen pohnout, ale režisér jehož jméno nebudu ani zkoušet napsat, film udělal šíleně sterilní, a nezáživný. Atmosféra těhlech hororů je ten tam a člověk na film dívá jen proto aby věděl jak to dopadne. No a dopadne to celkem špatně, konec je strašně předvídatelnej. No snad příště. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asijské horory jsou velkým pojmem na světové hororové scéně. Filmy z tohoto kontinentu dokázali učarovat mnohé diváky svou jednoduchostí, ale za to propracovaností, děsivostí i krutostí. A nejenom diváky. I samotný Hollywood, který už dnes kopíruje skoro každý film a remaky vznikají jak na běžícím páse. Opět zde máme celkem originální zápletku, která se nějakou dobu drží na vysoké úrovni, ale postupem času jako by začala upadat. Jedná se o duchařinu, kdy se nám zjevuje duch mrtvé dívky, který chce po Mai, aby osvobodila její duši. Zpracování sice není na takové úrovni jako u výše zmíněných filmů, ale i tak jsem se několikrát lekl, když se její nechutná tvář objevila na obrazovce, a to se mi moc často nestává, takže za to velké plus. Nejkrásnější scéna z celého filmu je z promítací místnosti.Samozřejmě taky scény z pitevny nebo školního muzea dodaly filmu děsivou atmosféru, která byla skvěle podchycena úžasnou hudbou, která se mi zaryla až do morků kostí. Opravdu tento thajský horor je rovnoměrně oplácaný tak, aby byl divák pořád napnutý co, že se to bude dít za chvíli. Sice se tu najdou i hluché a nudné místa, ale to asi u každého filmu. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Thajská pitevna je v něčem odlišnější, než ty evropské nebo americké. Asi mají daleko větší úctu k zemřelému,proto dokážou tak dobře natočit horor s takovou tematikou.Studentka medicíny Mai vidí něco,co nikdo jiný nevidí. Začne jí pronásledovat duch z minulosti a chvíli jí nedá vydechnout. Má alespoń malou šanci přežít? ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

slabší záležitost z předalekého východu sází bohužel jen na totální lekačku a o hlubší atmosféře se tu nedá moc bavit... Natthamonkarn Srinikornchot, jejíž jméno si asi moc dlouho pamatovat nebudu, byla ve své roli aspoň velmi přesvědčivá, když už nic jinýho tahle hodinka a půl nenabídla... tohle bububu na mě moc neplatilo. 40% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Naprosto instatní asijská duchařina. Stačí přidat jen vodu. Jenže jí do toho můžete lít kolik chcete, pořád z toho bude jen tuhá nezá(vý)živná hmota bez chuti a nápadu. Vystavět půlku filmu jen na tom, že se někomu zjeví duch a ona zařve nebo omdlí a tohle omílat pořád dokola, je fakt dost nuda. Nudné zpracování nudného a zcela neoriginálního nápadu. Za něco stojí jen tak posledních 10 minut. Někde v půlce jsem film musel přerušt, protože jsem měl něco na práci. Když pak byl zase čas, hodně jsem přemýšlel, jestli má vůbec cenu to dokoukat, nebo si rovnou pustit něco jiného. Thajské horrory asi opravdu nebudou mým šálkem kávy. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama