Reklama

Reklama

Poté, co v roce 2012 došla ropa, nastala katastrofa a po světě se toulají jen skupinky těch, co apokalypsu přežili. Jedna z nich se usadila v opuštěné nemocnici, ale v patách má hordu nelítostných kanibalů. V hlavní roli amerického hororu Michael Madsen.  Píše se rok 2012. Došla ropa, zhroutil se celosvětový systém, dosavadní společnost zanikla. Žijí jen nepočetné tlupy lidí, kteří se toulají světem a hledají pro sebe útočiště. Bohužel ale existuje i početná skupina fanatických kanibalů, kteří loví všechny, co apokalypsu přežili. Americký horor režiséra Marka Younga vypráví o jedné ze skupinek lidí, která se usadila v opuštěné nemocnici. Bohužel však právě sem dorazili i kanibalové. Kdo z nich přežije? V hlavní roli Michael Madsen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kurňa po zhlédnutí tohoto kousku jsem taky pocítil kručení v břiše. Bohužel děj samotný mne moc nenasytil, protože nebylo čím. Přece jenom jsem očekával solidní postapo film, ale dostalo se mi jakéhosi vyvařeného výtažku ze smradlavých bot Michaela Madsena. Ten dle tvůrců měl být ústřední postavou a místo toho si ani nestačil pořádně ohřát svou prdel před kamerou. Už za tenhle podfu(c)k dávám bod z průměru dolů. Celý snímek je navíc „obdařený“ kupou opravdu hloupých dialogů, žánrového klišé jenž je nám podáno místy neskutečně otravným způsobem. V určitých momentech se mi film líbil, zvláště když docházelo na postupné vybíjení obyvatel nemocnice, či se na place objevil starý mazák Vinnie, ale zbytek herců – žádný zázrak. Taky s vytvořenou atmosférou to bylo dost na štíru, tedy alespoň v první polovině, v té druhé došlo nakonec přece jenom k mírnému zlepšení a dokonce se musím přiznat, že jsem se přestal i nudit. 40% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Příběh dost jednoduchý, nelogický.... má sestra po celou dobu přemýšlela, proč nemají co jíst, když nemají ropu? Že prý mohli něco zasadit, ovoce, zelenina, obilí..... a co prý ryby? Ty prý taky v moři došly? Já jsem u filmu nepřemýšlel, zato jsem se děsně nudil. Stupidní herecké výkony, nic nového, jedna skupina uvnitř, druhá venku, jedna útočí, ta druhá se brání...... "Béčko jako BRNO" ()

Reklama

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

"To ale nemůžeš?! Lidi nemohou jíst jiné lidi." "Jdi se schovat. A až tě najdu, tak tě spapám." Dva hvězdné obličeje a k tomu dva pro mě známé obličeje a takový průšvih? Už při větě z obsahu: Poté, co v roce 2012 došla ropa, nastala katastrofa a po světě se toulají jen skupinky těch, co apokalypsu přežili, jsem ucítil značné obavy, ale říkal jsem si, že to bude asi sranda. Měl jsem dát na ten první pocit. A v hlavní roli MIchael Madsen? No v hlavní roli asi dvou záběrů. A na závěr bych dodal: nevím jak vy, ale až mi dojde nafta v autě, taky půjdu lovit sousedy na jídlo. 10% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Levné post-apokalyptické béčko, kde se apokalypsou stalo vyčerpání zásob ropy, předpokládám, že film si objednal OPEC, jiné vysvětlení pro tak za uši přitažený důvod konce civilizace mne nenapadá. Pominu-li tenhle OT námět tak toho taky moc nezůstane, skupinka těch hodných přeživších bojuje proti těm zlým, kteří se údajně pár let či snad měsíců po tom strašném třesku, kdy byla vyčerpána poslední kapka ropy stali kanibaly a nosí oblečky jako pravěcí lovci lebek, asi proto, aby případným obětem připadali dostatečně zlí, na diváka pak čeká i jeden opravdu "nepředvídatelný" zvratek, Madsen se sekerou a konec ve stylu Ramba. Za několik hezkých máchnutí sekerou uděluji usmolené dvě. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Skoro všechno špatně. Blízká budoucnost se potkala s ránou, která svět, jak ho známe, zdecimovala. Problémem jsou vyčerpané zásoby ropy. Budiž. Města se prý vylidnila - nemohu soudit, film se odehrává pouze ve dvou lokacích (nemocnice a nějaká továrna, mezi nimiž je volné prostranství). Přeživší se dělí na lidi a kanibaly, a zejména lidé jsou zastoupeni prkennými dřeváky největšího kalibru. Jejich činnosti postrádají logiku, z úst jim vycházejí otřesné věty a v jejich projevech totálně absentují emoce. Kanibalové jsou na tom podobně, přátelí se s kamarádkou Apatií a čas od času pronesou prostřednicvím Madsena či Jonese několik chraplavých vět. Kanibalové po nocích loví lidi. Jenomže bez náznaku atmosféry, bez lekaček, jen s občasným krvavým doplňkem. Toto je rovněž první nerozpočtový film, tohle nemohlo stát ani dolar. Scénář se v druhé polovině snažil být trochu invenční, budiž. Se závěrečným proslovem se však shoduji, jinak nic, prázdnota, slabota. 30% /After Dark HorrorFest 2007/ ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama