Reklama

Reklama

VOD (1)

Dokonale vycvičený bojovník proti terorizmu a skvelý ostreľovač James Dial (Wesley Snipes) by si už rád vychutnával zaslúžený odpočinok, no keď ho na jeho farme v Montane navštívi jeho bývalý šéf Jeremy Collins (Ralph Brown), predsa len súhlasí, že preňho ešte niečo urobí- jednu „prácičku“, poslednú... Má sa dostať k nedávno dolapenému teroristovi Alimu Mahmudovi Jaharovi (Nikolai Sotirov), ktorého väznia v Londýne, a umlčať ho. James teda vycestuje do Británie a splní, čo sľúbil – netušiac, že ho práve kardinálne podviedli! Vzápätí sa totiž z lovca stane korisť a James sa má čo obracať, aby si v preňho cudzom meste našiel nejaký úkryt pred vytrvalými prenasledovateľmi z oboch strán zákona, ktorý ho chcú eliminovať. Prekvapivej pomoci sa dočká od iba dvanásťročnej Emily Dayovej (Eliza Bennett). (TV Markíza)

(více)

Recenze (71)

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

No a teď jsem hovado zjistil, že už jsem to dokonce viděl a já to dal znovu, bože můj já jsem fakt kretén, takovou píčovinu a já jí dám 2x. Jde na odpad, protože tady se asi někdo s tím stříhem a kamerou definitivně posral, opravdu strčit tvůrce do mrazáku a pak trouby aby věděli jak jsem se cítil když jsem se díval na jejich filmový lejno. V roce 2007 jsme tomu dal 2* cha to ani omylem ()

genetique 

všechny recenze uživatele

S cieľom vrhnúť sa na akčnú béčkovú oddychovku som nemal cieľ zaspať. Scenár na úrovni - odspíš pár minút, nič sa nestane - však zariadil, že som sa zase aspoň až tak nenudil. Uspávankový feeling tiahne z filmu ale už od začiatku, dve-tri prestrelky a jedna bitka. To som vážne nečakal. Najmä od režiséra pomerne originálneho 'The Thirteenth Floor'. Nízke hodnotenie ma mrzí o to viac, že Snipes tiež podľahol výberu samaritánskych rolí à la Seagal. 55%. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám napíchnutý celý Scotland Yard, centrálu CIA v Lanley i kriminálku Anděl, takže bych tomuto snímku měl patrně dobře rozumět, ale není tomu tak. Patrně za to bude odpovědná ta nepřehlédnutelná bulharská koprodukce, která se nechala nachytat na stokrát ohrané téma a přežvýkala ho po stoprvní. Nebýt skvělé inspektorky Ballardové, tak bych to patrně ani nedokoukal. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jednoduché béčko o nepohodlném agentovi CIA, kterého se jeho prohnilý nadřízený snaží zlikvidovat (i když není moc jasné, kvůli čemu přesně). Wesley Snipes se tudíž tváří drsně suverénně a pomalu roztává v kontaktu s osiřelou holčinou, co mu nedá pokoj, ale zase se vyzná. Potud celkem OK, přetěžko však rozdýchat extrémní klipovou akci s těkavou kamerou, zoomováním, rozostřováním, zpomalováním, zrychlováním, filtry, stroboskopy a epileptickým střihem. Tady někomu ujela ruka. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zase jste si ublížil ??" - "Jo, je to pitomej zvyk lézt do cesty kulkám !!" ;) Wesley Snipes, který svého času za mě hlavně díky Bladeovi patřil k absolutní akční špičce, již dlouhá léta jen marně vzpomíná na dobu své největší slávy, a tak není divu, že se konečně objevil ve snímku, který tak mocně připomíná zhovadilosti jiné bývalé akční star, (s)hitmakera Stevena Seagala, až se jeden o Wesleyho začíná skutečně bát !! Aspoň že Wesley zatím pořád nemá tři brady a když prchá před padouchy, byť tentokrát ho nahání i policisté, či provede nějaký rychlejší pohyb, dokonce mu to i věříte a nemáte nutkání se smát až k pláči..;) Pitomoučký příběh v akčním béčkovém filmu s kdysi slavným akčním hrdinou v hlavní roli bych si dokázal parádně užít, kdyby v něm nezaznělo tolik odpudivě křečovitých dialogů šustících papírem a kdyby si tu hlavně všichni nehráli na uplakaný doják s hlubokým poselstvím, v němž je asi tolik akce jako v průměrné epizodě Kutila Tima, přičemž k celkové rádoby hloubce snímku přispívá i dost povedený soundtrack Nicholase Pikea, opravdu se mi líbil, je mi do podobného filmu prostě nepasuje.. A když připočteme ještě neuvěřitelně prasáckou kameru Wediga von Schultzendorffa, s nímž režisér Rusnak spolupracoval již například na Třináctém patře, s tou spoustou superzybtečných idiotských zpomalovaček a zrychlovaček a otravných filtrů, která teprve díky pomatenému střihu dostává výslednou patřičnou váhu, kterou prostě neunesu, a The Contractor se tak stává neskutečným utrpením, které bych bez obsazení sexy Leny Headey nedokázal ve zdraví přežít.. Dlouho jsem tolik nepřemýšlel, zda si nějaký film vůbec alespoň ty dvě ubohé hvězdičky zaslouží !! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Původně měl v tomto filmu hrát i Michael Biehn, ale kvůli časovému konfliktu s jiným filmem Planet Terror (2007) od projektu odstoupil. (ČSFD)

Reklama

Reklama