Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 2009 jsme objevili na planetě vzdálené 20 milionů světelných let život. Poslali jsme jim mírový pozdrav a oni nás navštívili. Během dvou hodin zahynulo 90 procent populace...
Po několika stoletích jejich nadvlády se hrstka statečných děvčat vyzbrojených plazmovými zbraněmi pouští do osvobozování Země. (novyto)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

t_gon 

všechny recenze uživatele

Nešťastná karikatura velikánů typu Matrix, Terminátor či Transformers, jež se hodlá přiživit na vlně úspěchu své předlohy. Ostatně na podobné „blafy“ od studia Asylum jsme si stačily časem zvyknout a proto je dobré tyto kousky ignorovat. Jediná umírající hvězda je ode mě za pěkně koukatelný ženský „inventář“ filmu (zřejmě měl o víkendu nejbližší sado-maso salónek zavřeno) a hudební doprovod, který měl slušné grády… Jen lituji „nešťastníky“, kteří si to v zaprášených poličkách v půjčovně vyhrabou v domnění, že se jedná o pecku, která právě válcuje kina. ()

Prcek008 odpad!

všechny recenze uživatele

Film jsem pouštěl se záměrem šáhnout si na dno kinematografie. Očekávání film splnil, dokonce předčil. Úvodní scéna v bouři nemá na člověka lepší efekt než-li stroboskop a následně to de ještě do větších sraček. Některé efekty by se daly vzhledem k rozpočtu odpustit ale blesky bez hromů a hromy bez blesků, výbuch obřího robota naprosto bez zvuku výbuchu .. to tedy ne. Nejhorší jsou ovšem dialogy postrádající jakýkoli smysl nebo emoce. Asylum tedy opravdu nezklamalo. ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Dokážem toho zniesť dosť, ale toto už bolo veľa. Ak chcete vidieť film, ktorý sa síce priživuje na názve Transformerov, ale vykráda úplne iné filmy odporúčam. Ak chcete vidieť hlavné myšlienky z filmov Matrix, StarWars, I Robot, A.I. a mnohých iných, opäť len odporúčam. Ak chcete vidieť film kde 10% súčasnej ľudskej populácie tvorí asi 30 ľudí a z toho 25 lesbických modeliek a 5(4) úplne asexuálnych mužov, opäť mi neostáva nič iné len odporúčanie. Film nulovej kinematografickej hodnoty. Nielenže efekty vyzerajú byť robené v Skicári, nielenže (ne)herci sú pozbieraný z modelingových agentúr, ale i scenár donúti človeka vyškrabať si oči a streliť guľku do hlavy. Mimochodom tento film sa zatiaľ pýši najnerealisticky vyzerajúcimi bleskami, aké kedy vo filmoch boli použité. Odpad, že až odpadnete. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji sehnat, tak 20 lidí a udělat si výlet do fabriky na sny jménem ASYLUM! Vememe zápalné láhve a celé to tam podpálíme. Tito "lidé" zaplavují naší planetu nechutným bordelem, jako je třeba právě Transmorphers. 0% (kdyby šlo dát míň,tak bezváhání dávám). Vyhněte se tomu,anebo si to maximálně stáhněte někde zadara jako já! A pak se třískejte do hlavy - jako já :-))) ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Mozna si budete tukat na celo, ale mne prisel film genialni. Diky tomu, ze jsem prekladala k nemu titulky, jsem ho celkove videla snad vickrat jak Forresta Gumpa. Asi me to nejak mentalne poskodilo, nevim. Ale ty lesbicky sceny, naliceny vojacky, zensky oslovovany "pane"... To je proste uzasny, kdyz k tomu pripocteme perfektni levny efekty, beckar s chuti zatleska. Akorat tuhle maskaru mohli tahnout az do konce a nemuselo to sklouznout k odporny sentimentalite. Mimo tohle, skvely film! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama