Doktor a bubeník (TV film)
Komedie
Československo, 1986, 19 min
Vojtěch ŠtursaHrají:
Jiří Sovák, Marie PavlíkováObsah
Když přijde bubeník k úrazu prstů, je to v jeho životě těžký okamžik. A když se k tomu ještě setká s lékařem, který má svérázné způsoby, to si říká o vzpouru. Jenže ne každá vzpoura je na místě? V bakalářském příběhu z roku 1986 se setkáme s nezapomenutelným hercem Jiřím Sovákem a herečkou Marií Pavlíkovou. (oficiální text distributora)
cheyene
Tuto bakalářskou epizodu si pamatuji velmi matně, ovšem co si vybavuji je cynický a až moc upřímný doktor v podání Jiřího Sováka. Se svým pacientem se opravdu "nepáral" :) Podívat se na to dalo.(31.12.2008)
WANDRWALL
odpad!Tohle se nepovedlo. Když tehdy dělalo Bakalářské příběhy TV studio Brno, tak to byla nejhorší práce.(22.8.2010)
swamp
Některé epizody z Bakalářů jsou příjemně úsměvnými společníky na nedělní podvečer. Ovšem jiné, jako Doktor a bubeník, jsou tak trochu trapné. A nezachrání to ani Jiří Sovák.(20.6.2007)
raduna01
Typický Jiří Sovák. I dvacetiminutová povídka může být v jeho podání hereckým koncertem.(20.10.2010)
baxz
Bakalářská povídka z produkce ČST Brno, která extra nezaujme a na které je jediný pozitivum snad jen J.Sovák v roli cynického lékaře. V popisu úplně chybí jméno hlavního hrdiny bubeníka, kterého hraje K.Mišurec.(5.3.2010)
Danulinda
Tady si dovolím nesouhlasit s kolegy recenzenty, protože příběh sice nepatří k vrcholům cyklu Bakaláři, avšak to, co předvedl pan Sovák, si zaslouží smeknout klobouk dolů až k chodidlům. Výborně jsem se bavil jeho supervýkonem, neboť bravurně vystřihl velmi upřímného až cynického pana doktora. Bez Mistra Sováka bych toto dílo hodnotil mnohem níže.(24.4.2010)