Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zněpřítelené gangy poznají, kdo je jejich skutečný nepřítel – banda potulných zombie

Dva znepřítelené gangy v Los Angeles stojí proti sobě v klasické Mexické remíze. Navíc venku čekají v dodávce policisté, kteří se je chystají rozprášit. Z čistého nebe však začnou padat meteority, které z nedaleké skupinky bezdomovců udělají díky svým mystickým elementům bandu krvelačných zombie. Pro oba gangy i policisty žačíná boj na život a na smrt, když se z doutnajícího kráteru začnou plazit první zombie a začnou jim servírovat jejich porci bolesti a utrpení. Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta, který se podílel jako art director na klasických zombie video hrách jako je “Warcraft”, “Starcraft” a “Diablo”. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

jefff 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem film nedokoukal a ani nevim jestli se mi to někdy povede, ale přesto chci film okomentovat už teď. Je to šílená defektní kravina s totálními neherci a zfetovaným rejžou za kamerou. Tenhle "horror" nemá hlavu ani patu, je zábavný jak čučení do zdi a chytrost příběhu je dáááleko pod bodem mrazu. Blbost nad blbost, ztráta peněz i času...jedna hvězda za roztrhanou ženskou v autě a vcelku pěkné herečky. ()

sirrgulo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem se jednou večer vydal na výlet ke své ségře do vedlejší vesnice, po skončení filmu v televizi sme si zapli tento, který před časem koupila. Vůbec sem nevěděl oč se bude jednat a o kvalitě jsem dost pochyboval, přesto se mi líbila obálka, ta je ale bohužel nebo možná bohudík tím jediným co se na filmu povedlo. Jinak je to vážně hrůza, nechápu jak se pod takový film může někdo podepsat jakožto režisér. Jeden z mála odpadů co jsem dal, ale tady je rozhodně zasloužený. Trapně vypadají zombie, jejich řádění a skupina hlavních hrdinů je tak strašně stupidní až to není hezké. Až na Vás film bude někde v obchoďáku koukat z regálu radši očima rychle přejděte jinam. Ušetříte 49 Kč, což se bohužel mé ségře nepodařilo, příště si dá třeba pozor. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Asi zombie film s největší frekvencí slova fuck na minutu. Jinak co taky čekat když skoro všechny postavy (ne)hrají jakože drsní rapeři a vůdcové jakože fakt drsných pouličních gangů. Město mrtvých má docela neohranou zápletku - hnusáci bezdomovci zas tak často k vidění nejsou - ikdyž tu máme slušný Street Trash. Každopádně ale tohle béčko jen opakuje dokola omleté šablony - banda stejných řízků na porážku, komando po zuby ozbrojených policajtů co to má za sebou po čtvrtině filmu, nenápadná holka co všechno přežije, sexbomba, slizoun - jo jo opravdu je tu všechno. A je to celkem sterilní a bez nápadu. Sice se Město dá bez ujmy na zdravý dodívat, ale co si bedeme povídat, že. Ono už samotný obal, který kopíruje Romerovo Země mrtvých o lecčems svědčí. Doporučuji jako jednohubku jen opravdovým fanouškům hororů a zombíků především. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle "lahůdku" jsem si musel koupit za 49 kč v trafice, už jen pro ten ubohý obal. Zombie téma je mi velice blízké a musím lajckým okem podotknout, že tento nervy drásající horor má k Snyderovému Úsvitu mrtvých asi tak stejně daleko, jako šedesátiletá jeptiška k prožití orgasmu. Naprosto idiotské dialogy, jeden ukázkový zněl hruba takhle, gangster: dostaneme se z toho, jen když budeme držet pohromadě policista: ne, musíme se držet u sebe, jinak nemáme šanci!!! gangster: takže teď tady rozhoduješ ty, nebo co?... Naprosto nelogické chování všech zúčastněných bez vyjímek. Dokonalé triky, kdy výbuch auta, nebo záběr z oběžné dráhy vypadá, jak počitačová simulace války z dokumentu Souboj vojevůdců. Kousek textu oficiálního distributora zní "Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta". Nic perfektního jsem bohužel nezaregistroval, jen ubohou vykrádačku z jiných zombie hororů. Kdyby se ty ukradené scény alespoň povedly, ale takhle jsem si připadal, jako člověk s řidkou stolicí a jedním dílkem toaletního papíru. 15% ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je jako co? Nějakej drsnej gansta rapper (navíc milovník zombie) si chtěl mermomocí splnit svůj sen a zahrát si v drsném zombie gangsta akčňáku? Jenže tenhle film mu z toho nesplní nic. Možná to, že si zahrál ve filmu, jenže tenhle film není ani zombie horor, ani gangsta akčňák. Možná by ten film alespoň trošku fungoval, kdyby z něj byli vystřiženi ti zombie, ani ti totiž ten film nedokážou povznést alespoň na něco, co zarytý milovník zombie žánru jednou přežije. A nebo, kdyby to byl domácí úkol žáků filmové školy, to bych ho možná vzal na milost a jednu * dal. Proč se k čertu filmaři chytaj vždycky témat, který nejdou nijak využít a rozvinout? Nejdřív upírské/vlkodlačí filmy, z nichž Blade a Underworld udělali totál srajdu (co chcete na upírech rozvíjet?) no a teď teda zombíci - dobrý filmy o zombících už byly natočeny, to je nezměnitelný fakt, z tohoto tématu už nejde nic vymáčknout a pokud jo, bude to nestravitelná a smradlavá sračka jako je toto!!!!!! Tenhle film nezachrání ani dvě dobré věci na něm - krátká role Reggiho Bannistera a hudba, která jediná z celého filmu za něco stojí. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Název na DVD byl změněn na Gangs of the Dead. (Cheeker)

Reklama

Reklama