Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zněpřítelené gangy poznají, kdo je jejich skutečný nepřítel – banda potulných zombie

Dva znepřítelené gangy v Los Angeles stojí proti sobě v klasické Mexické remíze. Navíc venku čekají v dodávce policisté, kteří se je chystají rozprášit. Z čistého nebe však začnou padat meteority, které z nedaleké skupinky bezdomovců udělají díky svým mystickým elementům bandu krvelačných zombie. Pro oba gangy i policisty žačíná boj na život a na smrt, když se z doutnajícího kráteru začnou plazit první zombie a začnou jim servírovat jejich porci bolesti a utrpení. Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta, který se podílel jako art director na klasických zombie video hrách jako je “Warcraft”, “Starcraft” a “Diablo”. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

cariada 

všechny recenze uživatele

Pro zombi filmy já mám slabost, ano najdou se výjimky typu Zombie-ostrov smrti. Ale tohle nebylo vůbeš špatné. Děj nás zavede někam do chudinské čtvrti, kde je skupina lidí pod mostem, kterým náký magor káže a čeká na znamení, který skutečně přijde v podobě meteoritu, který prorazí most a všechny zabije. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby po chvilce opět nevstali a nezačali ukájet svou chut po čerstvým mase. Pak tu mále televizní rosničku či spíše žabáka, který zrovna projíždí s přítelkyní onou čtvrtí a staví se si koupit někde náký chlast, jenže je napadnou zombi a ženskou rozsápou on utíká. Pak je tu gang černochů ,který jede uzavřít s jiným gangem náký kšeft a k tomu je jedou zatknout poldové, jenže ty napadnou zombíci čemuž gangstři nemůžou věřit. A pak se to všechno střetává v náké opuštěné hale, kde místo spolupráce si všichni hrajou na svém písečku a všelijak se handrkují až se vzájemně povraždí. Nestačí jim že venku jsou zombi, já osobně bych se radši šel nechat rozsápat zombikama než tam s touhle děsně blbou bandou kretenů zůstat. Konec je krásně ponurý, kdy vlastně přežijí jen ty nejmíň neškodný a sledují dopad zkázy. Nebýt děsných dialogů a handrkování se mezi sebou dal bych i víc. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Asi zombie film s největší frekvencí slova fuck na minutu. Jinak co taky čekat když skoro všechny postavy (ne)hrají jakože drsní rapeři a vůdcové jakože fakt drsných pouličních gangů. Město mrtvých má docela neohranou zápletku - hnusáci bezdomovci zas tak často k vidění nejsou - ikdyž tu máme slušný Street Trash. Každopádně ale tohle béčko jen opakuje dokola omleté šablony - banda stejných řízků na porážku, komando po zuby ozbrojených policajtů co to má za sebou po čtvrtině filmu, nenápadná holka co všechno přežije, sexbomba, slizoun - jo jo opravdu je tu všechno. A je to celkem sterilní a bez nápadu. Sice se Město dá bez ujmy na zdravý dodívat, ale co si bedeme povídat, že. Ono už samotný obal, který kopíruje Romerovo Země mrtvých o lecčems svědčí. Doporučuji jako jednohubku jen opravdovým fanouškům hororů a zombíků především. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane, keď uprostred New Yorku spadne meteor a zmení skupinu houmlesákov na krvilačných zombíkov? Dokopy nič. Len zombíci trochu znepríjemnia život Reggiemu Bannisterovi, dvom "gangom", policajnému komandu pripravúcemu raziu a televíznemu rosničiakovi a jeho manželke. Na Straight2DVD film to celkom újde :) ()

elisabetha odpad!

všechny recenze uživatele

Hned po prvních deseti minutách jsem začala přeskakovat scény. Jestli tohle měl být horor, tak já nevim-podle mě to byla dost nepovedená komedie. Nechápala jsem plynutí děje(možná to taky bylo tím, že jsem to tedy přeskakovala...:)) a jestli si myslí, že mě bude bavit jakýkoliv film, který je v žánru horor, lezou tam zombie, bojují tam gangy a je všude hromada slizu, tak jsou na omylu. ODPAD!!!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vím je to těžká sračka, ale malý rozpočet mi vůbec nevadí, Film je sice od a až po z špatný, po herce až po triky, a samotný atrapy ani nemluvě. Ale prostě to košení zombíků mi udělalo úsměv na mé zvrácené tváři. Pro béčkaře jako já je to rozhodně dobrý film, pro rádoby "zkušené" diváky děsná pí****na a pro ostatní jednohvězdná kravina, na kterou rychle zapomene. Bod navíc za Reggieho Bannistera(stejně jako v Cemetery gates)(SPOILER: čekal jsem že ho sežerou zombíci a ono ne, celkme mě to zklamalo a vypdal děsně staře oproti třeba takovému již zmiňovanému Cemetery gates). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Název na DVD byl změněn na Gangs of the Dead. (Cheeker)

Reklama

Reklama