Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zněpřítelené gangy poznají, kdo je jejich skutečný nepřítel – banda potulných zombie

Dva znepřítelené gangy v Los Angeles stojí proti sobě v klasické Mexické remíze. Navíc venku čekají v dodávce policisté, kteří se je chystají rozprášit. Z čistého nebe však začnou padat meteority, které z nedaleké skupinky bezdomovců udělají díky svým mystickým elementům bandu krvelačných zombie. Pro oba gangy i policisty žačíná boj na život a na smrt, když se z doutnajícího kráteru začnou plazit první zombie a začnou jim servírovat jejich porci bolesti a utrpení. Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta, který se podílel jako art director na klasických zombie video hrách jako je “Warcraft”, “Starcraft” a “Diablo”. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hudební doprovod, ve kterém se měnil hip hop s rapem, vás mohl nadchnout, ale mě se tento druh hudby moc nelíbí. Také dialogy mezi postavami mi přišly hodně směšné a nelogické, kdy jednu větu zopakovali tři aktéři – každý svým stylem, ale nikam to nevedlo. Zato některé hlášky byly dobré a občas jsem se jim i zasmál. Jinak se postavy chovaly neskutečně předvídatelně a herci moc svého umu nepředvedli. Co se ale nedá filmu upřít, je používání sprostých slov, které bych nedokázal spočítat, ale bez nich by to prostě nešlo. Většina scén se, ale odehrávala ve tmě a scény byly občas dost nepřehledné. Když se dostaly na plac gore scény, bylo se na co koukat a hlavně jedna z posledních scén je super. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Prostředí 2/10/// +musí se tomuhle filmu připsat k dobru, že je při koletivním sledování zábavnější než kdejaká komedie a rozhodně jsem se u něj bavil víc, než u Paranormal Activity, kdy jsem se na film taky díval asi v 15ti členné skupince přátel, jinak popis na zadní straně obalu "Město mrtvých je perfektním dílem (fakt?) režiséra Duana Stinneta (kdo to je?), který se podílel jako art director (spíš jako osvětlovač!) na klasických zombie videohrách jako je Warcraft, Starcraft a Diablo (velké WTF and ROFL)", prostě jsme se opravdu výtečně bavili -skutečnost je ale hodně špatná, opravdu zlá, po asteroidu není nikde kráter, hlavní postavy jsou černoši, kteří si hraji na gangstery, hispánci, kteří se tváří ještě drsněji, tupý poldové, kteří střílí... to se vlastně nedá popsat, a dvě tupé holčiny a málem bych zapomněl, ještě je tam Dick Weatherman (do češtiny snad nemusím překládat), kterého pořád šikanují, k tomu spousta těch nejtupějších dialogů a největších nelogičností, napsat je sem by vydalo na celou A4/// Město mrtvých je nejen céčkový videofilm určený jedině na stánkový prodej. Je to zároveň i odstrašující případ jak se filmy nesmějí točit. Doporučuji sledovat pouze na vlastní nebezpečí v přítomnosti přátel a pár prázdných lahví od piva./// Celkem 19%/// ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Mrtví prd ví, nemrtví ví selaví... Nebo taky kulový... ;o) . . . V ElÁčku se teda zase jednou děly věci... Jenže to je právě to - jeden chlápek vezme skladiště a natočí téměř geniální malý film, jiný chlápek vezme skladiště a natočí bezmála velkou srajdu... . . . Původně povedený fór s bandou lůzráků proměněných na zombíky se rozplizne v žánrovou pitomost bez špetky logiky děje, hromada fakování a velkých ramen i ta troška slizu a krve začnou být za chvíli otravné a pak už jenom zíváte a čekáte na jakýkoli konec... Takže ta jedna hvězdička je snad jen za ten potěšující fatální závěr, protože jinak to byla fakt jen zoufalá a ukecaná nuda... Navíc už tak od půlky filmu mi bylo jasné, že jestli to někdo přežije, budou to ty dvě sladké coury. Nakonec si tedy asi holky ten přeliz nestihly udělat. I když - kdo ví... ;-) . . . Možná se to dozvíme ve dvojce. Nepřekvapilo by mě, kdyby si to tihle >nadšenci< dali na pokračování... U toho ale už igi B. opravdu nebude... :o) - - - P.S. Když už tu byla řeč o tom plakátu, škoda, že na té ruce není spíš ztopořený prostředník. Ukázalo by to výstižně hodnotu tohohle videa bez ideje... :-/ - - - - - (Poprvé viděno jen díky lehkému rauši 8.11.2008 na dvd, komentář zde jako čtvrtý - 8.11.2008) ()

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jeden zombík nebyl tak nechutně odulej a olezlej jako celej tenhle snímek. Postavy byly rovněž na úrovni IQ rozšláplé tykve a většinu času čuměly jak prdel z křoví a jednaly jak Tyranosaurus na pikniku. No horor jak vyšitej. Jediné co se mi líbí je, jak nám z toho plakátu hezky mává ruka z ODPADní jámy. Mávám jí také a fílm s veškerým gustem zahazuji, nasedám zničeně do auta a přejíždím ho vytrvale tam a zpět dokud mi nedojde benzín - je to ostatně zábavnější než sledovat tenhle výtvor. ()

sirrgulo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem se jednou večer vydal na výlet ke své ségře do vedlejší vesnice, po skončení filmu v televizi sme si zapli tento, který před časem koupila. Vůbec sem nevěděl oč se bude jednat a o kvalitě jsem dost pochyboval, přesto se mi líbila obálka, ta je ale bohužel nebo možná bohudík tím jediným co se na filmu povedlo. Jinak je to vážně hrůza, nechápu jak se pod takový film může někdo podepsat jakožto režisér. Jeden z mála odpadů co jsem dal, ale tady je rozhodně zasloužený. Trapně vypadají zombie, jejich řádění a skupina hlavních hrdinů je tak strašně stupidní až to není hezké. Až na Vás film bude někde v obchoďáku koukat z regálu radši očima rychle přejděte jinam. Ušetříte 49 Kč, což se bohužel mé ségře nepodařilo, příště si dá třeba pozor. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Název na DVD byl změněn na Gangs of the Dead. (Cheeker)

Reklama

Reklama